Kidega siparişlerimi temin etmesine rağmen 3 gündür kargoya veremedi. Çok fazla sipariş aldılar galiba. :)) BKM Kitap Tam 1 haftadır 2 parçalık siparişimin birini temin etmeye çalışıyor. Bari temin ettiğinizi verin kargoya. İdefix inanılmaz hızlıydı. Çarşamba akşam verdiğim siparişi Cuma sabah elime ulaştırdı.
Bu gibi durumlarda “Bize Sorun” bölümünden yazıyorum ben. “Tüm ürünler tedarik edilmiş, bir ana önce kargoya verir misiniz diye”, ardından gün içinde veya ertesi gün kargoya verilmiş oluyor hep
Bence siz de yazın.
BKM bugün kargoyu gönderdi. Hayatımda bu kadar kötü bir kitap kargosu görmedim. Kitapların neredeyse hepsi kirlenmiş ve kenarları kırık. Sıkıştırılmamış, iç içe geçmiş, dalgalı ve kırılmış iç sayfalar var. Birkaç siparişim daha olmuştu, birkaç kitaba kadar kolilerde sorun yoktu ama 30 küsür kitap bu şekilde gönderilmez. Kitaplar da muhtemelen rafta değil yerde tutuluyor. Yazık ki ne yazık…
Maalesef Kidega tam bir hayal kırıklığı 17 Aralıkta çıkacak olan "Son Yıldız " (Mehmet Rauf ) kitabını 10 Aralıkta ön siparişle sipariş ettim tabi ki yanında başka kitaplar da sipariş ettim . Yüzde elli indirimle aldığım için mutlu da oldum baya . Az önce kitap tükendiği için Son Yıldız kitabını iptal etmişler . Aklım almıyor 3 tane mi basıldı bu kitap ? Diğer sitelerde de var . Bedava verse bile asla almam artık buradan!
İndirim var diye Kidega’ dan sipariş vermiştim tam bir hafta önce. Henüz bugün kargoya verildiğini gördüm. Kidega’ dan ağzı yanan kitapları üfleyerek okurmuş derler ya da dedirttiler. Kitapyurdu’ nda en fazla 4 günde kapıya gelmesine alışmıştım bu yıl gibi geldi. Neyse!
- gün bugün kargoya verilmedi hala bekletiyor hadi tamam uyguna alıyoruz bekleyelim ama yeni çıkan kitapları da “Tükendi” diyerek iptal ediyor .
İndirimlere kanmadan önce yorumları okusaydım muhtemelen sipariş vermezdim ama oldu bir kere.
Kidega tedariki tamamlanmış ürünleri de bekletiyor. Ama mesaj atarsanız aynı gün kargoya veriyorlar. Dürtmek gerekiyor kaba tabirle. Benimki de bugün geldi. Ben sağlam gelsin derdindeyim açıkçası. BKM’den gelen son toplu kargomda iç içe girmiş, kenarları kırılmış, muhtemelen yerde bekletildiğinden oldukça kirlenmiş kitaplar vardı. Geç gelsin temiz gelsin kaygısı şu ortamda en optimum tavır bence. Tabii aceleniz varsa stoklu çalışan siteleri tercih etmekte fayda var.
Her şey buraya o kadar geç geliyor ki, ara ara kitap aldığım yerlere girip siparişlerimi kontrol ediyorum gelmesini unuttuğum bir kitap var mi diye. ://
Kidega’dan ilk kez sipariş verecektim ama vermeye korktum şu an valla.
Fiyat performans temizlik olarak Kidega iyi. İlknokta çok iyi ama orada sadece kendi kitapları uygun.
Amazon pis gönderiyor, Bkm sürpriz, kitapyurdu pahalı.
Dün gece stokta yok diyerek iptal edilen kitaba baktım şu an stokta var . Uygun fiyata satmak istemiyorlarsa neden indirim yapıyorlar asla anlamadım.
Benim de ayın 3ünde verdiğim siparişi sonunda dün kargoya verdiler 3 defa mesaj attıktan sonra. Tek bir kitabın tedariği için bekliyorlardı tam 18 gün! Son mesajımda "yeter bulamıyorsunuz belli ki, onu iptal edin gönderin"dedim de gönderdiler.
Bir de ayın 12sinde verdiğim sipariş daha var. O da halen iki kitap için tedarik bekliyor
Muhtemelen bulamayıp 2021 başında gönderirler artık kargoyu.
O zaman da siz alamazsınız ki efendim.
Benim ilk siparişim, 1 ay önce kadar, yaklaşık 10 günde gelmişti. En son PKD toplu öykülerini sipariş ettim, 4 günde geldi. Biraz şans meselesi.
Bu foruma girene kadar kitapyurdunu uygun diye tercih ediyordum ama aylardır kitapyurduna uğramadım diğer siteleri gördükten sonra
Şans bu seferlik bana da uğrasın o zaman çünkü ilk Kidega siparişimi vermiş bulunuyorum. Hayırlı olsun.
O kadar sinirlendirdi ki Kidega beni, siparişimi iptal ettirmek istedim kargoya verilmiş ben yazdıktan sonra kargoya verildi yazdılar. Gerçekten bir daha bedava verseler almam.
Kidega’ dan aldığım kitap hasarlı geldi, üstelik de güncel bir eser.
Bize sorun kısmından hasarlı gelen kitabı yazdım( durumu belirttim) 2 gün sonra mail adresine hasarlı olan eserin resimlerine atmamı söylediler, attım lakin geri dönüş sağlanmadı 5 gündür. Bu süreci yaşayan forumda çözebilen var mı acaba ?
Kidega’ yı bir daha asla tercih etmeyeceğim, yoruldum
Bence müşteri hizmetleri numarası varsa arayın durumu söyleyin, kitabın resimlerini mail attım ama 5 gündür dönüş yapılmadı diye. Mail gözlerinden kaçmıştır vs. aramanızda fayda var. Umarım çözülür derdiniz