Aldığı Kitapların Temini ve Gönderimi Sırasında Bunalanlar Platformu

Müşteri hizmetleri tel numaraları mekanik olarak " sitedeki bize sorun’ a yönlendiriyor ve teli kapatıyorlar. Muhatap, ilgilenen bulamıyorum :frowning:
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :pray:

1 Beğeni

Kargomsende diye lanet bir firma var. Idefix siparişleri bu kargo ile geliyor ve gerçekten nefret ettim. Yani bir de yalan söylüyorlar aradık diye. İş gereği gün içerisinde telefona yapışık halde geziyorum, asla mümkün değil arayıp ulaşamamaları ve kaydı da var. Hani bari yalan söylemeyin. Gerçekten çok can sıkıcılar bir daha bu kargo yüzünden Idefix’ten sipariş vermeyeceğim.

3 Beğeni

Bu kötü olmuş. 2 dakikada telefonla hallolabilecek basit bir iş zorlaşmış. Müşteriyi strese sokan bir süreç. Birde şahsen ben karşımda sesli görüşebileceğim muhatap ararım ya, yazışma bana aynı güveni vermez. Kidega ilaveten normal numarada vermeli.

1 Beğeni

Müşteri hizmetlerini gün içinde arayın ve kargo beklediğinizi söyleyin ve teslim etmeden önce aranmak istendiğinize dair kayıt oluşturun. Bu işlem rutin ve hızlıca yapıyorlar. Gün içinde 0850’li bir no sizi arıyor ve geldik geliyoruz tarzında arıyorlar.

1 Beğeni

Yok, Kidega ne telefon ne de mail yoluyla sorun çözmüyor. @Anita’yla aynı sorunu yaşıyoruz.

2 Beğeni

Telefon olmaması en büyük eksi. Kidega ile ilgili forumda son zamanlarda çok olumsuz yorumla karşılaşıyorum. Oradan alışveriş yapmam bu kadar olumsuz yorumdan sonra. Bu hızla giderse BKM konusu gibi Kidega konusu da açılır.

3 Beğeni

Kargonun şube sorumlusuyla direkt olarak görüşüyorum ama maalesef böyle bir kayıt falan oluşturmadı. En son pes edip farklı bir ilçede ailemin alabileceği bir bayiye bıraktırdım kargoyu. Şimdi yine uğraşacakmışım gibi.

1 Beğeni

Ben telefonla ulaşıyorum, verdikleri mail adresine hasarlı kitapların fotoğraflarını da ekliyorum, ama ondan sonra dönüş olmuyor kesinlikle. Bu arada birkaç kez daha arıyorum, ilgili birimin mutlaka dönüş yapacağını söylüyor telefona bakan kişi. Ama tahmin ettiğiniz üzere hiçbir şekilde dönüş olmuyor :slight_smile:
10-11 gündür bekleyen iki siparişim daha var Kidega’dan. Onlar geldikten sonra Kidega’dan alışveriş yapmam muhtemelen.

3 Beğeni

Müşteri hizmetleri ve bilgilendirme sistemleri çok sorunlu. D&R da bu kargo şirketini kullanıyor. Sanırım onlara ait, öyle bir yazı okuduğumu anımsıyorum. İdefix ve D&R en son tercih edilesi satış sitelerinden.

1 Beğeni

Kargomsende turkuvaz dağıtımın özellikle kendi gruplarının kargolarıı taşıyor. Aslında Turkuvaz dağıtımın esas işi gazete -dergi dağıtımıydı. Yay -Sat da bunlarda. Eskisi gibi gazete -dergi çeşidi, dağıtımı kalmadığı için sistemi değiştirip kendi gruplarının kargolarını dağıtmaya da başladılar.

1 Beğeni

KargomSende’den bir ben memnunum herhalde. Kargo geleceğinde çocuk arayıp, abi eve mi büroya mı bırakayım diye arıyor. Uygun değilsem bakkala bırakıyor. Cuma mesajı bile atıyor :grinning:

5 Beğeni

Kargomsende’den ben de şikayetçi değilim. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.

Kidega, vermiş olduğum siparişteki İş Bankası’ndan çıkan Kızıl Veba kitabını iptal etmiş. 7-8 iş günü gibi bir süre tedarik sürecinde kalmıştı. Bu kitabın temin edilememesi ilginç oldu doğrusu. Zaten bunca süre de bu kitabın teminini beklemiştik. Diğer kitaplar hazırdı.

Hâlâ ses seda yok, Dün inst’ dan kidega’ ya mesaj gönderdim. Mesajımı okuma, geri dönme zahmetinde bulunmadılar :cry:
Şikayetvar’ a konu mu açsam ?

KargomSende’den ben de çok memnunum açıkcası. Bugüne kadar hiçbir sıkıntı çıkarmadılar. En çok sorun yaşadığım kargolar Aras ve Sürat kargo oldu şimdiye kadar.

@Agape bakalım hangimizin siparişi önce gelecek.:slightly_smiling_face: Nasıl bir çalışma sistemleri var anlamış değilim…

Ben benimkinin iptal edileceğini düşünüyorum ama bakalım.

Benim de korkum o yönde.

13 Aralık’ta Kidega’dan sipariş vermiştim. 22 Aralık’ta kargoya verildi. O günden beri çıkış şubesinde görünüyor kargo. Çıkış şubesini aradım o bir çalışanına yönlendirdi. O çalışan varış şubesine yönlendirdi. Varış şubesi vallahi bilmiyoruz tarzı şeyler dedi. Kimse ne dönüyor habersiz. Bu seviye bilinmezlik nasip olmamıştı bana, o yüzden yazmak istedim.

Kidega’ya da dedim bakın yok oldu bunlar, onlar da bir şey yapmıyor/yapamıyor. Gelmez diye şartladım kendimi, gelirse güzel sürpriz olur.

1 Beğeni

Çin bana Hepsiburada’nın deposundan daha yakınmış.

1 Beğeni