Mesai bitimi yaklaştıkça sinir çöküyor bana. İkinci gün dağıtım, bugün de yok.
Bence şanslısınız, en azından siparişinizi kargoya vermişler. Tedariği tamamlanmış kargoya hazır olan siparişimin günlerdir kargoya verilmeme nedenini ile ilgili -sabah aramama rağmen- bağlanmam için gereken süre:
KY’nun günlük sipariş ortalaması 2020’de 7000 civarıydı, bkm de 2019 rakamlarına göre bu seviyerde neredeyse. Kitapsepeti ise aralık ayında 1600-1700 civarı.
İş gücü yetersizliği bir yana sanırım kargo kotaları doluyor, ben arayınca buna yakın bir şeyler söylediler. Ve kargomu KargoİST değil, bunun yerine akademi kargo ya verdiler, ilk defa duymuştum.
Benim kargolarımın takip linkinde de Akademi kargo çıkıyordu. Dağıtım durumuna tıkladığımda kargoist ile gönderildiğini farkettim. Sanırım Akademi kargo ya kargoist şirketinin genel ticari ünvanı, ya da kargoları toplu bir şekilde çeşitli dağıtım firmalarına bölüp yönlendiren bir şirket. Eskiden sadece yurtiçi ve aras vardı. Hadi 1 gün geç gelirdi. Şu an ülkede kaç tane dağıtım şirketi var belli değil.
Yok bu kadar olmadım.

Kitapyurdundan teslim noktasıyla alışveriş yapmıştım, 6 sında sevk edildi dedi ama ne ses var ne soluk ne takip edilecek bir bilgi.
Bunu daha önce yaşayan oldu mu?
Dolaptan kitap aldım ve kargoya normal sürede verildi ama Antakya PTT beni çıldırtacak.Çarşamba teslim edildi onlara hiçbir işlem yapmadan bir gün beklettiler tamam belki bugün yola çıkartırlar dedim yok İskenderuna sevk edip bugün bir gün daha bekletiyor.Sorun şu ki 3 gün 24 saat kargolandıktan sonra ürün otomatik onaylanıyor.2 günü geçti.Pazartesi anca gönderirse gönderir İskendurun şubesi,bizim burası da genelde 2.gün getiriyor ürünü bir gün ana merkezde bekletip,ee ne demek bu ürünü görmeden onaylanacak %90.
Onay süresini uzatabilirsiniz dolap ile iletişime geçip.
Ürünü teslim almadığınızda Dodo’ya bağlanıp süreyi 3 gün uzatabiliyorsunuz. Hatta teslim almış bile olsanız, bir sıkıntı varsa 3 günlük uzatma talep edebiliyorsunuz.

Bugün eski siparişlere bakarken aynı durumu ben de görmüştüm, 2011 tarihli siparişim gönderilmemiş. Kaç yıl oldu bekliyoruz. 
Gerçi bugün aldıklarımı kargoya vermemişler. Bugün kargoya versinler diye siparişi ikiye bölmüştüm ama yarına kalmış, kitapların gelmesi de pazartesiye kaldı gibi.

Ben de Gerekli Şeylerden 3 kitap almışım
Benim siparişimde kargo adresinde bir arkadaşımın ismi yazıyor. Muhtemelen hediye göndermişim.
Bugün itibariyle BKM rekor kırdı benim icin. 7 Ocak’ta verdiğim kitap siparişim ilk günki gibi duruyor. Eyyy BKM! Beni kendinden mi soğutmaya çalışıyorsun? 
Sen bunca yıldır soğumadıysan robot hislerinden olsa gerek, daha soğumazsın 
Ben de aynı durumdayım. 9 undaki siparişimdeki iki tane Can kısa klasiği bir kaç gün sonra iptal ettiler. o zamandan beri de Haşhaş Savaşı’nı tedarik etmekle uğraşıyorlar. 23ünde ellerine ulaşacağını söylediler. Tükenmiş ve ikinci baskıyı yapıyor sanırım 
BKM Kitap, çıkalı 10 gün anca olan Azrail Koşuyor 'u 8 gündür temin edememekle ne anlatmak istiyor acaba, merak ediyorum 
Muhtemelen 3. baskıyı bekliyorlar. 2. baskı çoğu yerde bitti.
Siparişi verip Lethe Nehri’nden su içiyorum. Kargo gelince sipariş verdiğimi anımsıyorum.
Ön siparişteki kitaplardan sipariş vere vere sabır nedir öğrendim.
%90 iptal ederler bence.