Aslında Vergilius’un Ölümü henüz çıkmadı. Ön sipariş verdim ama yine de aşırı heyecanla bekliyorum. Önce Vergilius’un Aeneis’ini okumam lazım mı emin değilim ama.
Onu iptal edip diğerlerini yollasalar razıyım, esas indirim diğer kalemlerde çünkü
Azrail Koşuyor 'un ilk baskısı da var, bunu yeni baskı diye biraz da fantezisine almıştım.
Kitapyurdu’ndan sipariş verdim, gele gele bambaşka iki kitap geldi. PTT Kargo ile geri göndereceğim, onaylayıp doğru kitapları gönderecekler… Müşteri temsilcisine PTT Kargo ile o iş 2 ayı bulur dedim, yok hemen yapacağız diyor. Üç kuruş kar edeceğiz diye girdiğimiz strese bakın…
İlknokta’dan Malazan için verdiğim 150TL’lik siparişte Malazan hariç hepsi tedarik edilmişti. Şimdi de Malazan tedarik edilmiş Yukio Mişima
kitabı tedarik bekliyor. Keşke önceden hepsini kutuya koysaydınız da Malazan gelince ekleyip yollayıverseydiniz. Şimdi sipariş ne zaman ulaşacak bilmiyorum. Japon klasikleri de çok talep olan kitaplar, bu sefer de Mişima tedarik edilip onlardan biri biterse sonsuza dek bekleyeceğim diye korkuyorum. 
Benim siparişimdeki bütün kitaplar temin edildi dün ama hâlâ kargoya vermediler . İlknokta hemen kargolardı aslında . 

Başlığı yeni gördüm… Aklıma hemen ne zaman internetten herhangi bir sipariş versem aynı durumla karşılaştığım bir video geldi ![]()
Çok iyiymiş ya. Sünger Bob’da kayış koptu resmen. 
Bu uzun versiyonuydu, bir ufak da kısa versiyonu var aynı başlık adında onu da izlemeni tavsiye ederim 
Amazon’un hızına hayranım. Pazar günü verdiğim sipariş Çarşamba günü teslim edilecek deniyordu şimdi dağıtımda.
Bugün kitapsepeti siparişinin 9. günü. Özel Hayatın Tarihi’nin 3 cilt temin ediliyor, 2 tanesi hala temin aşamasında ilginç bir şekilde. Muhtemelen bu haftayı da böyle geçireceğiz. Siparişin 15. gününde kargoya verilir ve yine kargoist ile bana ulaşması 10 gün sürer.
Bir siparişe ulaşma süresi 25 gün yani. Sonra gel de Amazon’u arama.
Yok ben genel gönderim hızı anlamında söylemiştim aslında. Bu zamana kadar amazonda yaptığım kitap alışverişi deneyimlerime dayanarak. 
Kitap değil de çamaşır makinası beklemek asıl çileymiş, kitap beklerken ağzımı açmayacağım bir daha. Evde çamaşır tepelerinden parkur oluşacak yakında
.
Bir daha horoz lojistik gördüm mü kaçarım direk.
Bu kargoist yüzünden artık sittin sene kitapsepetinden birşey almam. Adamların koskoca Ankarada tek şubesi var galiba. Paket dağıtıma 190 km ötedeki şubeden çıkıyor, adrese gelemeden arabanın mazotu mu bitiyor nedir gelemiyor bir türlü. Ankara dağıtım şubesi Eskişehire daha yakın.
Scotty pişmanlıktır. Pazartesiden beri öyle aylak aylak şubede bekliyor. Milletin keyfini bekliyoruz.
3-5 gün önce sektörden arkadaşlar Scotty de iş yavaşlatma ve grev hazırlığı olduğunu söylemişti. 4-5 firma daha saymışlardı. Galiba dün Migros depo çalışanları da iş yavaşlatmaya başladılar.
Benim şansıma öyle denk gelmiş o zaman. Muhtemelen kötü çalışma koşulları ve yetersiz ücret yüzündendir. Sesimi çıkarmam, arkadaşlar haklarını istesin ve alsın.
Grev dalgası git gide büyüyor. Bir kaç internet sitesi ve Twitter dışında çok haber alınamadığı için haberi olmuyor tabi insanların.
Benim Hepsijet siparişim de iptal edilip Aras kargoyla gönderiliyor. Kaç gün kargoya verilemedi sonra da böyle değiştirdiler.
Benimkiler dün geldi.