Aldığı Kitapların Temini ve Gönderimi Sırasında Bunalanlar Platformu

Sadece bir iki kişi olsa tenezzül etmezler diyebilirim ama binlerce insandan bu şekilde kazanıyorlarsa (genel olarak ülkede dönen şeyleri göz önünde bulundurarak) şaşırmam açıkçası.

1 Beğeni

Valla satıcıyı beklet, komisyonunu al. Benden alışveriş faizi, 1 gün geciksem onun faizi… Bütün ülke bankalara çalışıyoruz. :unamused:

1 Beğeni

2021 kriz yılıydı ama bankalar yine inanılmaz kâr açıkladılar. Lenin 110 -120 yıl önce bankaları tüm sinai ve ticari işlemleri kendilerinde toplayacaklar, tüm yazgıyı kendi ellerinde tutacaklar vs. diye anlatmıştı.

2 Beğeni

Henry Ford, halk iyi ki ekonomiden anlamıyor. Ekonominin nasıl işlediğini anlasalar yarın devrim olurdu, diyor. Dünya bizi kıskanıyor…

1 Beğeni

Kalan bir kitap için de sabah “hazır” diye yazdılar ama kargoya vermediler. Ubik gelsin de hemen okuyayım diye bekliyorum o nedenle gecikiyor. :slight_smile:

Artık insanlar öyle bir hâle geldi ki yarın olduğunda unutuyorlar.

4 şubatta kitapları hazır eden Kitapsepeti hala kargoya vermiyor .Aradım , mail attım kargoya verilecek diyorlar ama … :roll_eyes: :roll_eyes:

Onların sistem biraz öyle, arada söylemek gerekiyor. Benim de hepsi hazır oldu bugün, bakalım ne yapacaklar. Ama umduğumdan erken temin ettiler bütün kitapları.

Listeye beni de yazın. 2 gündür hazır kıta bekliyor kitaplar. Yarın da ses çıkmazsa Ani Müdahale Mangasını alıp intikal edeceğim.

1 Beğeni

Benim tam 1 hafta oldu ama bir kitap sadece işleme alındı duruyor. Instagram mesajlarima cevap vermiyorlar umarım onuda tedarik edebilirler.

Ekleme : Ürün iptal edilmiş Bob aşkına boşuna umutlandım.

1 Beğeni

AMM ile olay yerine intikal edeceğimi :slight_smile: duymuşlar galiba, iptaller olmadan 22 kitabı da kargoya vermişler. :slight_smile:

2 Beğeni

Hayırlı olsun, darısı başımıza . :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Bkm’den 30 Ocak tarihinde sipariş verdim hala gönderilmedi. Kendilerine ulaşmak da mümkün değil sizler nasıl yapıyosunuz ? Keyifleri yetince mi yollayacaklar acaba anlamadım…

1 Beğeni

BKM katı kuralları olan bir kurum, bir noktada hata yaptıysanız artık dönüşü olmayan yola girdiniz. Onlarda iletişim diye bir konu yok, parayı verdiğin zaman keyiflerine kalıyor.

@alper sen öyle deyince ben de şu resmi yolladım, anlamışlardır değil mi?

resim

Yalnız mangaları karıştırdım. 3 manga olmalıydı söndürme, kurtarma diğerini bulamadım.

1 Beğeni

Hatayı sipariş vererek yaptım evet haklısınız :sweat_smile: bir ürün tedarik bekliyor diye bir kaldı. Ondan sonra daha hala bekliyorum. Eğer bu işi uzatıp bana cevap vermemeye devam ederlerse de ben kendileriyle çok uğraşırım. Zaten tahmin ediyodum uzun sürede yollayacaklarını ama ayıptır artık 10 gün oldu.

1 Beğeni

Bence anlamışlardır.

Mesajı yakma mangası olarak almış olabilirler. :slight_smile:

Asker de en iyi manga resmi adı ile AMM ya da Şok mangası diğer bir ifade ile “yatış” mangası. Bence takım komutanı olarak sen de yanına bir AMM mangası al öyle intikal et. Baktın olmadı istikamet ver. :slight_smile:

1 Beğeni

Sekiz gün oldu Kitapsepeti aldıklarımı yollamadı ve bir kitabı iptal etti. On iki gün oldu İdefix yollamıyor kaç kez yazdım tedarik ediliyor dediler diğer Idefix siparişim üç gün oldu hala hazırlanıyor. Kendimi August Friedrich Schenck’in “Acı” adlı eserinin tam ortasında duruyor gibi hissediyorum.

9 Beğeni

Benim de Kitapsepeti alışverişim 10 gün oldu. Sabirla bekliyorum.

1 Beğeni

İptal etmeselerdi bir kitabı, ben de sabırla beklerdim :slight_smile:

1 Beğeni

Size sabırla bekleyin anlamında yazmadım aslında. Öyle anlaşıldıysa kusuruma bakmayın. Aksine destek anlamında yazdım. Kitapsepeti hic kimsenin kitabını göndermiyor bur aralar sanırım.

1 Beğeni