Aldığı Kitapların Temini ve Gönderimi Sırasında Bunalanlar Platformu

İlknokta üzerinden ön sipariş sürecinde Alacakaranlık serisinin yeni baskılarını sipariş ettim daha bu sabah kargoya verdiler. Sorun şurada ön sipariş ile almayana bile kargolar gönderildi ama beni bir ay beklettiler :rage::face_with_symbols_over_mouth:

D&R bana bir kargo göndermiş ama içeri hakkında zerre fikrim yok. Kendilerinden son 1 senedir hiçbir şey almadım. Müşteri hizmetlerini aradım, içeriğini görüntüleyemediler. İlginç.

Kim bilir kimin alışverişini size yolladılar :slight_smile: Kendileri bu alanda oldukça başarılı :slight_smile:

1 Beğeni

Ben bunu niye yeni gördüm? Asimov pattes yazınca baya güldüm millet deli sanıyordu zaten deli oldum iyice.

1 Beğeni

Hocam gelen gelmiştir aç kullan, değerli bir şeyse de satarsın. Bunlar kitapyurdu, D&R için felan geçerli tabi, kidega’ya felan yapma hocam onlar bizim canımız.

2 Beğeni

2 sene önce Babil iptal ettiğim bir siparişimi kargoya vermişti. Bayağı yüklü bir siparişti. Arayıp kargoyu geri çekmelerini istemiştim. Bu hareketim arkadaşlar arasında “enayilik” olarak nitelendirildi. :slight_smile:

1 Beğeni

Hocam benim yazdığımı da yanlış anlama, yüksekken yazdım. Böyle şeyler tabii ki bizim kişiliğimize uymaz. Senin arkadaşların hakkında da yorum yapmak istemiyorum. Sonuçta arkadaşların. Ama bu şirketler hakediyor. Kitapyurdu kullanıyorum ama o da çocukluktan beri kullandığım için alışkanlıktan dolayı yoksa kidega (babil felan da var sanırım) gibi tarafsız, temiz, kitapçılardan alışveriş yapmak isterdim. Ya da hiç kitap almak istemeyip “Millet Kütüphanelerimizin” 50.000 kitaplık, güncel, temiz ortamında kitap okumak isterdim ama yok işte.

Alışkanlık kötü birşey, aynı şey bende de var :roll_eyes: Yılların alışkanlığı, kitapyurdundan vazgeçemiyorum bir türlü. Oysa ki kidega çok güzel göz kırpıyor (Babil diğerlerine göre daha pahalı). Her seferinde bu sefer ordan almayacağım diye başlayıp yine oraya dönüyorum. Ama şu da bir gerçek ki kitap yurdunun mobil uygulaması ve genel kitap/yazar ararken kolaylığı hiç birinde yok.

1 Beğeni

Evet, teknoloji geliştirme konusunda iyi çalışıyorlar, zaten kuruluş hikayeleri de ilk e-kitap satış sitesi olmasından kaynaklı. O açılış ekranındaki solucanı görmek, mobil uygulamanın 2000’leri hatırlatması, kitap kağıdı rengindeki teması…

1 Beğeni

Şubat 19’da idefix’ten Öyküler, Madde 22 ve Yolun Sonundaki Okyanus’u sipariş geçtim ama hala ses soluk yok. Öyküler kitabı stoklarında yoktur diye çok korkuyorum.

Benim madde 22 bugün aynı gün içinde paketlenip kargoya verildi. Ama modern’e eklenen yeni baskı benim aldığım, eskisi stoklarda olmayıp da bekletiyor olabilirler. Öyküler zor ya birkaç sefer başka sitelerde hep özür dileriz yokmuş stokta deyip iptal ettiler bulamadım hâlâ.

Ben de yeni baskısını aldım, muhtemelen Öyküler’den ötürü bekletiliyorum ama 19’undan beri bulamadılarsa en azından sitede stok dışı diye güncellenirdi diye kendimi avutuyorum. İdefix de boş çıkarsa D&R’ı yoklayacağım.

İlknoktadan zaman çarkı cilt 6 yı aldım temin(işleme alındı hazırlanıyor ) yazıyor.İlk alışverişim oradan bu ne demek :smiley: kaç gün de kargoya vericekler bakalım

Şu anda ön siparişte. 25 Şubat gözüküyor ön sipariş tarihi pazartesi kargoya verirler.

1 Beğeni

İdefix zaten benim için alışverişte tercih hatası onlardan onu yaparlar bunu yaparlar diye beklentiye girmeyin. Ürün yoktur sizi bekletirler bekletirler sonra yok derler. Temin edilmezse D&R’da edemez birde orada uğraşmayın aynı depoyu kullanıyolar. Şu an mevcutta da D&R’da tükeneni İdefix’te bulamazsınız yada tam tersi.

1 Beğeni

Baktığım heryerde tükenmiş. Eğer mutlaka alacaksanız burdan alın vakit kaybetmeden 2 adet kalmış. @_restlessness

Amazon

1 Beğeni

İdefix’i bekleyeceğim, pazartesi arar sorarım ona göre alırım.

Tercih sizin tabi fakat klasik cevaplar dışında size doğru düzgün bilgi veremezler temin için. Ama çok iyi yaptıkları bişey var. Sürecin hızlandırılması için çok iyi talep oluşturuyorlar :smile:

1 Beğeni

İdefix ile görüştüm, problem Öyküler kitabında değilmiş o tarafıma ayırt edilmiş. Yolun Sonundaki Okyanus problemmiş.

1 Beğeni

Kitapjoy.com’un Everest Yayınları’ndaki %52 indiriminden sipariş verdiğim 4 kitaptan 3 ü 17 gün sonra geldi, diğeri iptal edildi. Kitaplarda sorun yok, temiz geldi. Ancak arada attığım iki maile hiçbir cevap gelmedi. İptal edilenin ücretinin iadesi sorunsuz gerçekleşirse acelemin olmadığı ve indirim oranının yüksek olduğu kitaplar için tekrar sipariş düşünebilirim.

(Everest için indirim devam etmiyor ama İthaki’de %47, İş Bankası ve YapıKredi Yayınlarında %43, Can Yayınları’nda %42 indirim var. )

1 Beğeni