Aynen beceremediler. Ben daha fazla uğraşmayacağım. Ama inat damarıma bastılar bir kere şimdi onlar düşünsün 
Ben her ay ilk olarak Alfa için kendi Alfakitap sitesine ve İthaki içinde İlknokta’ya bakar alışverişimi yapardım. Adamlar bir kampanya yaptı. Artık ilknokta benim için bitti, İthaki’den istemsiz soğumaya başladım. Ayrıca dolaylı olarakta olsa soru hattının kapanma nedenlerinden biri oldu. Modern klasikler için bende elimdekilerden kurtulup Everest modernleri alabilirim. Değerlendirme yapmam lazım bakalım.
Ama o kitabı (Artık Huzur Yok) onlardan her türlü alırım, bırakmam 
Aynen Alfakitap candır. Siparişi veriyorum yarım saate kargoda.
Soğuma olayı inan bende de oldu. Soru hattının kapanmasında bu olayın payı varsa yaptıkları hataları kabullenmek yerine üzerini kapatıyorlar demektir. Esas kitleleri buradayken burayı bırakıp, instagramdan kitap yollamaya devam etsinler…
Aynen gerçekten okuyan değer veren insanlar burada, herkes için demiyorum ama instagram bedava kitap alıp sanki okumuş gibi yorum yapanlarla dolu. Neyse açıkçası hiç umrumda değil bu konular ne olursa olsun ne kapanırsa kapansın. Hem para verip hemde bunlara üzülecek değilim…
Kitapyurdu nomalde kitaplarımı yazan temin gününden bile önce gönderen, yıllardır kullandığım ve müşteri hizmetlerinden de acayip memnun kaldığım bir sitedir. Ama 28 Ağustos’ta puanlarımla yaptığım ve gün içerisinde temin edilen kitaplarımı hala kargolamamalarına hala anlam veremedim. Kargo da dahil hepsini puanla ödediğim için mi ilgilenilmiyor yoksa farklı bir durum mu var merak ediyorum. Kendilerine de yazdım bakalım nasıl geri dönecekler.
Arada kargo çıkışlarında takılma oluyor. Hatırlattıysanız yapılır çıkışı. Sistemlerinde o kısımda bir sorun var. Bende bir kaç kere aynı durumu yaşadım.
Ek: @Erdal_01 İlknokta ile telefonla görüştüm. Kitabın çıkışını muhtemelen bugün yapacaklar. Ara istersen sende şu an ulaşılabiliyor.
Bakalım gönderirlerse gelir. Mailler duruyor sonuçta. Ben usandım dil dökmekten. 
Hepsiburada’dan sepet tamamlamak için 1 tane kitap aldım. Kitabı kargo poşetine koyup göndermişler ama ilginç bir şekilde kitap hasarsız ulaştı elime. Hepsiburada’dan kitap alacaksanız kitapları ilave bir paketleme olmadan gönderdiklerini göz önünde bulundurun derim. Kitapların hasarsız gelme ihtimali %10 falan en fazla 
Benim kitapta geldi nihayet 
Adamlar hiç yoktan yere kampanya yapacağım diye milleti soğuttular kendinden
Geçmiş olsun, zaten indirim oranını da %38’e çekmişler. Artık İthaki alırken farklı site opsiyonları deneyeceğiz.
Aynen ben 35’ten Kitapyurdu kullanıyorum. Platinle aynı oluyor neredeyse.
Aynen sadakat indirimiyle bile aynı orana denk geliyor.
BKM’den hasarlı gelen Ateş Kadehi’ni geçen Cuma göndermiştim PTT Kargo ile. Pazartesi iletildi, dün de para iadem yapıldı. Durumu böyle çözdük. BKM konusuna notum olsun. 
Circe’nin yazarının bir diğer kitabı. Kitap yorumları çok olumlu eğer almak gibi bir düşünceniz varsa elinizi çabuk tutmanızı öneririm. Baskısı tükenmekte olan bir kitap, yakın zamanda zebroma gibi sitelerde fahiş fiyatlara görmemiz oldukça mümkün.
Kidega alışverişimi kargoya verdiğini söylüyor fakat takip numarasını girdiğimde hiçbir şey görünmüyor. Kendilerine de ilettim problemi ama daha sonra görünür falan dediler. Şimdi kargonun nerede olduğunu falan hiç bilmiyorum.
Daha önceki alışverişlerimden hatırladığım Kidega’da genelde 24 saat sonra çıkıyor kargo takibi. Muhtemelen kargo şirketinin yoğunluğundan kaynaklanıyor. Ama hiç sorun yaşamadım.
24 saati geçti ama mecbur bekleyeceğim. Umarım sıkıntısız elime ulaşır benim de.
Kidega size takip numarası temin ettiyse onlardan çıkıyor artık, o takip numarasıyla girdiğinizde boş sayfa görüyorsanız o kargonun sisteme işlenmemesinden kaynaklı. Yoğun dönemlerde kargo bilgilerini bekletip sonradan sisteme toplu girmek gibi bir huyu var kargo şirketlerinin.
Evet başka bir sitede benzer bir durum yaşamıştım. Dağıtıma çıkana kadar hala girilmemişti ürün. Yola çıkmadı diye evde değilken, ansızın dağıtıma cıktı yazısını görmüştüm. Kargoların size standart bi gelme süresi varsa o sürede evde olmanızı tavsiye ederim. -Ben tam ülkenin ortasında bulunduğum ve aldıklarım İstanbul, Bursa, İzmir, Balıkesir taraflarından geldiği için, kargolarım hep iki günde geliyor.
Genelde bana ertesi gün ulaşmış oluyor. O nedenle bugün gelir diye bekledim ama gelmedi. Artık yarın gelir diye umuyorum. Ptt kargo genelde mesaj atar adınıza ürün teslim alındı diye ama öyle bir mesaj da gelmedi. Büyük ihtimalle size olduğu gibi bana da dağıtıma çıkınca falan haber gelir.