Osuruk olayına koptum ben de 
Ben de gülüyorum artık ne yapıyım
Nasıl bir kafayla karıştıysa, şu dönemde çalışanlara da kızamıyorum.
1 adet gönderi şu konuya taşındı: Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar
Bana kargo takip için kod geldi ama siteden giriyorum geçersiz diyor 
Edit: Kitaplar geldi. 3 tane kargo 3 tane kod vermişler hepsi geçersiz diyordu. Tek kargoda hepsi geldi.
Ben yazdıktan 5 dk sonra geldi kargo @narpal
Siteye yansıması biraz zaman alabiliyor.
Ekleme: Bu ara kargo takipleri sıkıntılı, Ankara’da görünürken eve geldi kargo.
En azından gelmiş 
İlginç olan 3 kargo gözüküp tek kargoda bütün kitapların gelmiş olması. Evet en azından geldiler 
Dediğiniz gibi kargo takipleri sıkıntılı olabilir.
MNG ve Yurtiçinde sorun olmadı şimdiye kadar. Geç geliyorlar ama en azından siteden takibini yapabiliyorum.
Aras ve özellikle Sürat kargoda çok sorun yaşadım bu konuda.
Bunun yeri burası değil biliyorum ama geçen anneme tencere seti almıştım emsandan adresi doğru yazmışım şehir ilçe falan ama posta kodunu Sakarya’nın posta kodu yapmışım ( yurdun adresine gitti kafam) müşteri hizmetleri üyelik işlemlerinden değiştirebilirsiniz diyor ama üye olmamıştım ki. Sizce nasıl bir sorun olur adresin hepsi doğru sadece posta kodu yanlış
Emsanın mail adresini de bulamıyorum müşteri hizmetleri de operatöre bağlanmıyor
Ben çoğu zaman posta kodunu boş bırakıyorum, ona bakacaklarını pek sanmıyorum.
Ohh yüreğime su serptiniz sağolun. Annem zaten alışkın değil internetten alışveriş yapmaya bin kere güvenilir olup olmadığını sordu gelmezse deyip durdu😄 ben de onu rahatlattım hep ama kendim rahat değildim.
Kesin konuşmuşum gibi olmasın tabi
İnşallah dediğim gibi olur. Kargoyu takip edin sürekli.
Kidega siparişi kargoya verilen var mı?
Sanırım sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde çalışmıyorlardır değil mi?
Benim alışverişimde bu şekilde. Bir süre daha beklememiz gerekecek.
BKM kitaptan kapıda ödemeyle kitap aldım, fakat iptal etmek istiyorum, nasıl yapmalıyım?
N11’den iki farklı satıcıdan aldığım kitapların Sürat kargo ile gönderileceğini görünce ve Sürat kargonun adresime bir türlü teslimat yapmamasından mütevellit çok sipariş verdiğim satıcıya mesaj attım ve başka bir kargoyla göndermesini rica ettim. Kargo kodlarını n11’in otomatik belirlediğini, bu yüzden gönderemeyeceklerini iletti. Sağlık olsun dedim, beklemeye başladım. Kargoya verildiğinde satıcı kırmayıp PTT ile gönderim sağlamış. Bir ertesi gün Sürat kargo diğer siparişimi getirdi ve öğrendim ki meğer Sürat politika değişikliğine gitmiş ve tüm taşıma işini taşeronlara yaptırmaya başlamış. Aradan biraz zaman geçti hala PTT’nin gelmesini bekliyorum bu arada. Nasıl bir şanssızlıktır nedir anlamadım. Bunaldım.
Benim 23’ünde verdiğim sipariş bugün kargoya verilmiş.
Aklıma geldi de paylaşayım dedim. Bu olay olalı uzun süre geçti. Böyle bir şey başına gelen yoktur bence.
Hayır, hiç kıskanmadım ki. Ayrıca acalesi yok, haftaya da kargolansa olur, hem bir sürü kitabım var elimde, noolmuş yani az daha beklesem… 

info@bkmkitap.com’ mail attım ve intsagram üzerinden yazdım.