Alfa Kitap Soru Hattı

Mail ile iletişime geçin gündüz vakti. Özlem Hanım 10-15 dakika içinde cevap yazıyor. Daha siz yayınevine kargolamadan size yeni kitabı kargolar.

Teşekkürler, geçtim iletişime bakalım ne olacak? :slight_smile:

1 Beğeni

Bence çok rahatsız edici değilse kitabı hiç değiştirmeyin. Ters basılmış Türk Lirası, ters yerleştirilmiş Eti Cin gibi değeri yüksek bence :smile: .

3 Beğeni

Biri sahibinden’de 50 liraya koymuş ve not düşmüş: talep olmazsa açar yerim. :smile:

7 Beğeni

Selamlar

5 ciltlik Özel Hayatın Tarihi serisini basmayı düşünür müsünüz?
YKY basalı 10 yıl olmuş ve tekrar basmıyor :frowning: Telifi ne durumdadır bilmiyorum, sizin yayın çizginize uygun diye düşünüyorum bu seri için.

5 Beğeni

Bu seriyi ben de çok aramıştım zamanında.

Bu arada @alfakitap merhaba
Acaba yeni bastığınız HAYIR serisinin devamını hangi sıklıkta getireceksiniz.

2 Beğeni

Bulabildiniz mi acaba? Nadirkitap’daki fiyatlar 1000 Tl üzeri set için.

1 Beğeni

Yok malesef nerdeee. Hatta benim aradığım sıralarda sadece 1. cildin baskısı yoktu. Diğerleri mevcuttu. Ama 1’i bir türlü bulamadığım için diğerlerini de almamıştım. YKY’nin böyle bir özelliği var işte. Geriye dönük baskısını yapmadığı çok iyi kitapları var.

2 Beğeni

Ben YKY’ye Mart ayında mail atarak sormuştum bu cevabı vermişlerdi
Ekran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1

2020’de inşallah tekrar baskı yapar uzun zamandır bu seriyi bekliyorum.

3 Beğeni

Telifini bırakmayacaklar sanırım, bu cevaptan anlaşılan. Biz de tekrar baskı için mail atalım en azından talep olduğunu yayın kuruluna iletirler :slight_smile: @Erdo

1 Beğeni

Yalandan soru hattından sormana gerek yok yaz Whatsapp’tan :joy: Alfa Erdo :joy:

Valla kitaplığın fotosunu atıp göndercem. Ne ara çıktı adım böyle :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Gördüm kitaplığını önceden paylaşmıştın sanırım. Başarılı bir kitaplıktı :slight_smile:

1 Beğeni

Anubis Kapıları’nın çevirmeni ile ilgili bir sorun oluşmuş. Bu nedenle yeni çevirmen ile devam edildiğinden süre uzamış.

Biraz daha bekleyeceğiz. :slight_smile:

3 Beğeni

Cevap için teşekkür ederim. Güzel bir şekilde çevrilsin de biz bekleriz. :slight_smile:

1 Beğeni

Merhaba, daha önce Pegasus Yayınları’na sormuştum size de sorayım, https://www.eganba.com/kitap/bebeklerin-ahlaki-yasami-paul-bloom/9786056533754 linkteki kitabı basmayı düşünür müsünüz? Paul Bloom’un bir kitabını basmışsınız belki bunu da yayımlarsınız :slight_smile: Kitaba nadirkitap sitesinde en son 200 tl üzeri fiyat biçiyorlardı şimdi o da kalmamış.

Merhaba @alfakitap, Pardayanlar ile ilgili bir gelişme var mıdır acaba?

Merhabalar @alfakitap Everest başlığında uzun bir zamandır ses seda olmayınca buradan sormak istedim. Eric J. Hobsbawm’ın Age of serisini bir süredir takip ediyorum lakin şöyle bir durumla karşı karşıya kaldım.

1. The Age of Revolution, 1789-1848
  2. The Age of Capital, 1848-1875
  3. The Age of Empire, 1875-1914
  4. The Age of Extremes: A History of the World, 1914-1991

Seride 4 kitap var. İlk 3 kitap Aralık 2016 - Eylül 2017 arasında Dost Kitabevi Yayınlarından çıkmış. Fakat 4. kitap Eylül 2018 yılında Everest’ten çıkmış. Telifin Evereste geçmesi gibi bir durum söz konusu mu? Eğer böyleyse ilk 3 kitabın da çıkarılması düşünülüyor mu? Zira ilk kitabı bulmak pek mümkün değil online sitelerde.

Ek olarak; Tim powers - Earthquake Weather ve Neal Stephenson - The System of the World için çok bekleyecek miyiz?

2 Beğeni

Şu an zaten baskısı yok ama olduğu zaman neden fiyatı bu kadar yüksekti? Kitaba yeni rastladım. Sayfa sayısı düşük. Baskıda mı özel bir şeyler var? Bugün arayıp sordum yakında tekrar basılacak dediler. Fiyat dikkatimi çekti merakımı gideren olursa çok sevinirim.

2 Beğeni

Büyük ihtimalle resimli ve kuşe baskıdır ama bu kadar pahalı olmasını yine de açıklamıyor.

1 Beğeni