Alfa Kitap Soru Hattı

Notumu aldım iletişime geçtiğimde sorarım. :slight_smile:

2 Beğeni

Stanislaw Lem’in tüm kitapları eski çeviriler kullanılarak basılıp külliyat toplanacak lakin bazı kitapları çeviren çevirmen -ismi şu an aklımda değil- vefat ettiği için onlar daha sonraki süreçte çıkacak.
İlk kitap Aden olacak ve yakın zamanda göreceğiz.

Philip K. Dick Toplu Öyküler 4 çok büyük ihtimalle fuara yetişecek. Androidler Elektrikli Koyun Düşler Mi?'yi de yakın zamanda göreceğiz.

Neal Stephenson Barok Döngüsü 3’te yine yakın zamanda geliyor. Ama diğer yayınevlerinden çıkan Anathem, Elmas Çağı gibi kitapları yakın zamanda görmeyeceğiz. Önce yeni çıkan kitapları basılıp yazar sevdirildikten sonra başarı durumuna göre sıra onlara gelecek.

9 Beğeni

Herman Melville - Redburn - İlk Seferi kitabı için ciltli baskı gelecek mi?

@Strenergy iş yoğunluğundan herhalde soru hattına zaman ayıramıyorlar, görüştüğünde sorar mısın?

Günler sonra mesajıma ekleme: 3 Eylül 2019

Redburn - ilk Seferi kitabının ciltli baskısı yapıldı. :slight_smile:

3 Beğeni

Philip K. Dick’in Valis Serisi bir aksaklık olmazsa Ocak 2020’de ilk kez Türkçe çevirisiyle raflardaki yerini alacak.

16 Beğeni

Serinin tüm kitaplarını aynı zamanda mı yayınlayacaklar?

1 Beğeni

Çok büyük ihtimalle evet.

4 Beğeni

Mircea Eliade’nin Şamanizm kitabı basılacak mı?

1 Beğeni

Lovecraft’ın tüm hikayeleri bu yıl içerisinde yayınlanır mı acaba?

3 Beğeni

Tüyap a yetiştirmeyi düşünüyorlar.

2 Beğeni

@Strenergy philip k dick eserleri ile ilgili bir duyum var diye hatırlıyorum.(toplu basım, yeniden basım veya yeni eserler) ama ne olduğunu hatırlamıyorum. neydi? :smiley::smiley::smiley:

2 Beğeni

Konusunda paylaşmıştım daha önce,

Programda bir değişiklik olmadı ise en son bu şekilde idi. Yakın zamanda Lem kitaplarına da başlanacak. İletişime geçtiğimde tekrar bilgilendirme yaparım. :slight_smile:

8 Beğeni

çok teşekkürler bu konuda aradım bulamamıştım. meğer başka konudaymış sağolun

2 Beğeni

Bari Lem kitaplarını 13.5 x 21 boyutunda bassınlar :confused:

4 Beğeni

Onu da sorarım konuşurken. :slight_smile:

4 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum

3 Beğeni

Lem kitapları 13,5x21 olarak planlanmış.

İlk etapta Aden ve Gelecek Bilim Kongresi basılacakmış. Maalesef son basılan kitap Solaris olacakmış. Bunun nedeni de kitabın telif haklarının 2020 yılında Alfa’ya geçmesi.

Erkenden çıkmasını isterdim bende ama bekleyeceğiz artık.

Planlarında şu an için yokmuş ancak notunu aldılar değerlendirecekler.

@tleilax Lovecraft ciltli baskı matbaaya gönderilmiş.

12 Beğeni

İşte bunlar süper haberler :pray:t2:

2 Beğeni

13,5x21 baskı Süper haber.

2 Beğeni

Yazı tipide umarım Philip K. Dick’teki gibi bir font olmaz. Times New Roman ya da benzeri bir fonttan olmayan bir kitap okuyunca nedense bağlanamıyormuşum gibi geliyor.

2 Beğeni

Aden 13,5x21 olarak tasarlanmış, yakın zamanda matbaaya gönderilecekmiş.

Ayrıca mistisizm, çağdaş ezoterizm konularında yeni bir diziye de hazırlanıyormuş yayınevi. :slight_smile:

11 Beğeni