Amazon Prime Türkiye

Umarım yarındır, hazırım. :star_struck:

Şu an garip şeyler oluyor. Benim arama sebebim satıcısı Amazon olmasına rağmen bazı ürünler için her zaman teslim aldığım adrese gönderilemiyor ibaresi bulunmasıydı.
Sitede güncelleme çalışmaları olduğunu söyledi, hazırlık falan.
Şimdi kontrol ettiğimde Hasan Ali Yücel Klasikleri vs. gibi çoğu zaman indirime giren ürünlerin çoğu şu an stokta gözükmüyor. Daha doğrusu satıcısı Amazon olarak yok, başka satıcılara yönlendiriyor.
Prime Day olmasa da bir şeyler olacak diye düşünüyorum.

3 Beğeni

Takipteyiz, gözümüz üzerlerinde öyleyse. :joy:

1 Beğeni

Prime alınca tüm kargolar mı bedava oluyor yoksa sadece özel fırsatlar mı?

Tüm kargolar diye biliyorum ben.

1 Beğeni

Tüm kargolar değil prime yazanlar bedava oluyor. 50tl üstü zaten bedava kapsamında ama tek alımlarda prime yazmıyorsa kargo bedava değil

1 Beğeni

Bunu mu kastediyorsunuz?

Aynen bunu demek istedim :+1:t2:

1 Beğeni

Ahmet karıştırma ortalığı :slight_smile:

1 Beğeni

Listemdeki kitaplardan yalnızca üç-dört tanesinin stoğu kalmış. Onca kitabın stoğu nasıl bir günde bitti acaba? Bir yerlerde birileri grupça mı sipariş verdi ne yaptı.

Ben Prime sorduğu için Prime kargoların hepsi anladım. :smiley: :smiley:

Benim listemdeki kitaplar da başka satıcılara geçmiş, amazon satışından çıkmışlar. Bir iş var gibi…

1 Beğeni

Aynen sepetimde gezerken bende fark ettim. Çok fazla sayıda farklı yayınevine ve farklı kategoriye ait kitap tükenmiş gözüküyor. Bu kadar büyük bir alım bir günde olmamıştır sanırım.

Büyük bir sepetim var. Alsam mı almasam mı kararsızım. Eskiden olsa mutlaka alırdım artık emin olamıyorum. Elimdeki serileri tamamlamış olacağım böylelikle ama… Bilemiyorum.

1 Beğeni

Yarın alırım diyerek alma. :joy: Erteleye erteleye bir bakmışsın 2 ay geçmiş.

Zaten çoğunu öyle bekletiyorum ya. Mayanın mitoloji serisi, wool 3 vs.

İmaja tıkla listeyi gör :sweat_smile:

3 Beğeni

Bunu inceleyebilmem için 7 gözlük üst üste takmam gerek. :pleading_face:

Ekleme: iki kere tıklayınca oluyormuş. :grin:

1 Beğeni

Samsungun en sevdiğim özelliği bu. Tüm ekranın uzunca screenshotını alabilmek :sweat_smile:

Beynimde kitap al diye bağıran cüceleri yeni susturmuşken böyle listeler görmek, resmen ızdırap gibi. Alma kitap, boş ver. :grin: