Amazon Prime Türkiye

Evet şimdi denedim geçersiz diyor.

Hepinize tek tek teşekkür ederim.

Amazon Allah’ın varsa şu kitaptan kargoyu kaldırırsın… 153ü de gözden çıkardım ama 90 lira kargo da eklenince üzüyor…

8 Beğeni

27 Beğeni

Yerli kesmedi bakıyorum yabancıya sulanmaya başlamışın. :smiley:

15 adet gönderi şu konuya taşındı: Rıhtım Kamarası

+1 sipariş edince kargo değişmiyorsa ben ortak olurum kargo masrafına :smiley:

Arkadaşlar, Amazon Türkiye ve diğer ülkelerde ayrı içerikler mi mevcut acaba? Mesela Supernatural, sanırım diğer ülkelerdeki Prime Video platformlarında var ama bizde yok.

Bazı diziler, filmler bazı bölgelere özgü.

1 Beğeni

Bu biraz üzücü, Supernatural’ı Türkiye’de görmek isterdim. :neutral_face:

2 Beğeni

Dayanamadım, %20 ile 30 TL indirimi birleştirip sipariş verdim biraz önce. Bir türlü alamadığım 1984 özel baskıyı da aldım.

Siparişin etiket fiyatı 198,5 TL, Amazon.com.tr fiyatı 121,03 TL, promosyonlar sonrası fiyat 66,85 TL…

Aynı gün teslimat olarak gösteriyor, yarın daha doğrusu bu akşam (perşembe) gelmesi lazım. Bakalım gelecek mi?

5 Beğeni

İnşallah gelmez. Gelirse baştan bir daha izlerim tutamam kendimi. :slight_smile: Zaten Heroes’u görünce elim ayağım bir titredi. Aynı dizileri sürekli baştan izlediğimden yeni dizi izleyemiyorum.

Vazgeçtim inşallah gelir. Önümüzdeki kış aylarında ne gider be.

1 Beğeni

İzlediğim bir dizi değil ama yazdığınız için bakayım dedim FX’de yayınlanıyormuş. FX’de yayınlanıyor olduğu için Amazon Videoya gelmez.

1 Beğeni

Haydaaaaaaa.

3 Beğeni

Ben neden görmüyorum o mesajı ya :smiley:

1 Beğeni

Bende de böyle görünüyor. Çok garip olaylar dönüyor. :smiley:

Biri bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor? :face_with_monocle:

1 Beğeni

Yıllardır kitap alırım. Böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyorum. 80 Liraya 7 kitap aldım. Hem de etiket fiyatı yüksek kitaplar. Ve dün sabah sipariş ettim bugün akşam geldi. Hepsi tertemiz. Kurye ile iletişim kolay. Bu hizmetlere alışık değiliz Amazon. Sen bu ülkeye fazlasın. :blush:

1 Beğeni

Az önce Amazon Prime üyeliğini başlattım. Fakat aklıma bir şey takıldı. Vaiz serisinin kutulu takımı 230 tl yazıyor. Ürünün olduğu yerde indirimli halini de gösteriyor fakat hediye kodunu girdiğimiz yerdeki sepet tutarında prime üyeliğinin getirdiği indirimi göremiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Prime indirimini alabilmek için üyeliğin bir gününü tamamlaması gerekiyormuş. Doğru mudur bu? Prime üyeliği olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim :joy:.

Evet. Bir gün beklemeniz gerekiyor.

1 Beğeni