Hahaha “bakalım gelecek mi” üstüne sizin başka bir konuyla ilgili “inşallah gelmez” cevabınız enteresan denk gelmiş gerçekten 
Paket geldi bu arada. Siparişi verdikten yaklaşık 18 saat sonra elime geçmiş oldu. Bundan iyisi şamda kayısı.
Hahaha “bakalım gelecek mi” üstüne sizin başka bir konuyla ilgili “inşallah gelmez” cevabınız enteresan denk gelmiş gerçekten 
Paket geldi bu arada. Siparişi verdikten yaklaşık 18 saat sonra elime geçmiş oldu. Bundan iyisi şamda kayısı.
İstanbul içinde misiniz? Kolay Gelsin çok hızlı getiriyormuş sanırım. Adana’da AGT Kurye süründürüyor, 4 gün bekledim geçen siparişimde.
Evet İstanbul’dayım. Geçen siparişim 1 gün sonra teslimat şeklinde Kolay Gelsin’le gelmişti. Bu seferki aynı gün teslimat olarak (adı üstünde) AGT ile geldi. İkisinde de hiç sorun yaşamadım. Kolay Gelsin’de bilgilendirme daha fazla. Gelmeden 2 saat önce ve yarım saat önce bilgilendirme yapıyorlar. AGT’de de gece 1’de verdiğim siparişin saat 19.00’da gelmesi çok iyi oldu tabii. Acelem yoktu ama insanın hoşuna gidiyor.
Ben bugün 2. bir yeni hesap açtım ve açar açmaz %20+30 TL indirimini kullanıp %70 üstünde indirimle kitaplarımı aldım. 24 saat bekleme diye birşey olmadı bende.
Çok ilginç. Bir günün dolmasının ardından indirimin olanaklı hâle gelmesi zaten bence biraz anlamsız
. Belki öyle değildir diyerek yine ara ara kontrol ettim ama maalesef herhangi bir indirim söz konusu olmadı hiç. Hatta mobilden girmeme rağmen AMZNPR30 ve OKUYORUM20 kodları da çalışmadı. Gece yine kontrol ederim. Olmazsa mecburen bir günlük kotayı bekleyip yarın tekrar deneyeceğim.
az önce eşime açtığım hesaptan hemen iki kodu da kullanabildim ben. Mobil uygulamadan oldu ama, tarayıcı ile olmadı.
İstek listemi oluşturdum
. İndirim oranlarına göre sadece sepete ekleyeceğim, kitap arama derdim olmasın istedim. Kitaplıkta yeni kitaplara yer de açtım, her şey hazır, indirimi bekliyorum. 

Yorumunuz üzerine hırs yapıp tekrar tekrar denedim
. Farklı ürünlerle de denedim. Sepete sadece prime damgalı ürünleri ekleyip denedim yine olmadı. Yarın da böyle devam ederse Amazon’un bana komplo yaptığını düşünmeye başlayacağım
. Şimdilik denemeyi bırakıyorum. Ertesi gün yine yazarım buraya.
Ya ben Kolay Gelsin’den ve Amazon’dan aşırı memnunum. Dün bir sipariş geçtim, iki saat içinde teslime geleceğiz mesajı geldi şimdi. Plastik kullanmamaları, paketleri geri dönüştürülebilir ve tekrar kullanılabilir kağıtlarla yollamaları da çok hoşuma gidiyor. Umarım depo çalışanlarının özlük haklarını, maaşlarını, gece üçte paket hazırlayıp kuryeye vermelerinin hakkını verebiliyorlardır.
Bundan şüpheliyim. Kitaplarım müthiş hızlı elime ulaşıyor ama her seferinde bu söylediğiniz aklıma geliyor.
İstanbul içi gerçekten çok büyük bir organizasyon ile hızlıca teslim ediyorlar. Ama diğer büyükşehirler için çalıştıkları AGT Kurye, sizi bugün kargoyu getireceğiz diye arayıp, iki defa da mesaj atıp kargonuzu getirmiyorlar. Bu mesajlar ve arama yüzünden tüm gün evden çıkmadım, kargomu sonraki gün getirdiler. Hedeflenen teslim tarihinden 3 gün sonra getirmeleri sıkıntı değil, getireceğiz diyip getirmemeleri kötü.
Gece üçte gelen her “siparişiniz yola çıktı” maili üzüyor bu yüzden biraz. 
Arkadaşlar Amazondan daha alışverişim olmadı. Burada bir arkadaşım var, onun hesabı var. Kendisi daha önce kod kullanarak alışveriş yapmış. Şu an onun hesabından alışveriş yapmak istiyorum. İstediğim kitaplar 129 TL tutuyor. Onun hesabı ile cep uygulamasından hem AMAZONAPP30 hem OKUYORUM20 kodlarını kullabiliyor muyuz.?
Bu kodları kullandıysa tekrar kullanamaz. İsterseniz ben size yardımcı olabilirim.
Evet maalesef kendisi kullanmış. 
Sizin için zahmet olmayacaksa sevinirim ama sizin hakkınızı almış olmayım, rahatsız olurum.
@SJack arkadaşımın yardımı ile ben de ilk alışverişimi yaptım Amazondan. Cidden şaka gibi Can Yayınlarından 16 kitap 77 liraya geldi. Demek ki bu fiyatlara da satış yapabilmek mümkünmüş bu ülkede.
Vaiz’i 230 TL’ye satan ithaki olduğu için kodlar işlemiyor olabilir. En son Amazon 260 TL’ye satıyordu ama tükenmişti yanılmıyorsam. Bu indirimler Amazon’un kendi ürünlerinde geçerli oluyor genelde.
Dün o kadar övdüm ama iki kitap hasarlı geldi. Biri az hasarlıydı, biri orta seviyede ama benim gibi bu konuda hassas biri için ikisi de fazla sayılır tabii
İletişime geçtim, iade kodu verip MNG’den yollamamı, para iadesi yapılacağını söylediler. Ben siparişte promosyon kodu kullandım, onlar boşa gitmiş gibi olacak dediğimde, yaklaşık o iki kitabın tutarına denk gelen bir ücreti hediye çeki olarak da tanımladılar 
Amazon’dan siparişi verdim ama İlyada’yı aldım, Odysseia bitmiş. Ben, Kirke’yi aldım, Akhilleus’un Şarkısı bitmiş. Beckett’ın Üçlemesinin ikinci ve üçüncü kitaplarını aldım, birincisi bitmiş. Eksik eksik almak istemezdim ama dengesiz stoklar yüzünden böyle aldım. Umarım Prime Day’de yenilenir tüm stoklar.
Ben de bugün amazondan verdiğim ilk siparişimi teslim aldım. Kitaplardan biri sorunsuz diğeriyse hafif hasarlı durumdaydı. Ders kitabı olduğu içi iade ve tekrar siparişle uğraşamayacağımı söylediğimde telafi olarak kartıma 10 liralık bir ücret iadesi yaptılar.