Amazon Prime Türkiye

Siz kullanmadıysanız almak için değil de fiyat kontrolu için baktırabilir miyim acaba? %50lik kitaba indirim yaptırdığım zaman direkt %70 olarak düşmedi o yüzden nasıl hesaplasam bilemedim. Gerçi alacağım kitapta indirim yok o yüzden direkt %20 de düşebilir.

2 hesap vardı ikisi de kullanıldı ama hesabı şöyle yapabilirsiniz; sepetinizi oluşturun. Toplam fiyat üzerinden %20 indirimi yapın. Daha sonra da 30 TL indirim yapın. Elinize geçen fiyat ödeyeceğiniz fiyattır.

1 Beğeni

24 saatlik kota doldu ama hâlâ indirim olmuyor ve AMZNPR30 kodu da kullanılmıyor. “Bu kod satın alımınızda kullanılamaz.” gibi bir cümle çıkıyor karşıma. Dediğiniz gibi Amazon tarafından satılan bir ürünü sepete eklediğim hâlde yine indirim olmuyor. N’apsam bilemedim :joy:.

Telefondan mı yapıyorsunuz yoksa bilgisayardan mı? Peki Prime üyesi misiniz?

Evet, telefondaki mobil uygulamasından yapıyorum. Prime üyeliği de başlamış durumda; profilde gösteriyor.

İletişime geçmeniz gerek o zaman. Kimisi doğrudan hesap açıp yapabiliyorken kimisi de sizin gibi kodlardan faydalanamıyor nedense.

120₺ üzerinde bir alışverişte aldığınız tüm ürünler Amazon satıcısından ise, mobil uygulamadan kullanabilmeniz gerekir.

Bence de iletişime geçin.

@SJack @kalsedon.okur

Bence de. Eve geçtiğim zaman Amazon’a bir mesaj atmak farz oldu :joy:.

1 Beğeni

Ben dün gece yeni bir hesap açtım. Açar açmaz kullanabildim, 24 saat gibi bir süre beklemem gerekmedi doğrusu.

1 Beğeni

Sadece bunlar değildir herhalde? Kitap yok burada ama Türkiye temsilcisi olacak demisti.

Böyleyse tam bir fiyasko. Tamam kitaplarda vs indirimi kaptık iki üç kez ama diğer kategorilerde beklentisi yüksek olanlar üzülecektir.

2 Beğeni

Kitapların indirime girmemesi olasılığını düşünmek bile şöyle bir tepki vermeme neden oluyor. Webtekno yanlış anlamış veya çevirmiş ya da kaynağı eksikmiş deyip iyimserliğimi korumaya devam edeceğim ben.
tenor

3 Beğeni

Bende öyle düşünüyorum. Amazon tarafından olacağı söylendi sonuçta.

Kitap olmazsa isyan başlatalım. Toplu silme ve hesap kapatma eylemleri vs. güzel olabilir.

Kitap var mı diye düşünüyoruz ama adamlar zaten uzun süredir kitaplara efsane indirim yaptı. Bunun da daha altına iner mi bilemem :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Stoklar olsa, ben Prime Day’i beklemem doğrusu. Hemen alırım istediklerimi. Prime Day’da çok da büyüm indirim olmayacak bence, %20+30₺ Türk tüketicisinin görmediği büyüklükte bir indirim. Kitaploji olayını istisna sayarsak elbette.

2 Beğeni

Kesinlikle. Zaten fiyat ve indirimde tabanı bulduklarını düşünüyorum. Can Yayınlarından 16 kitabı 77 TL ye aldım bugün. Daha ne kadar indirim olabilir ki.

Hasan Ali Yücel Klasikleri, İş Bankası Modern Klasikler, Can Beyaz Kapaklı Klasikler, Can Kısa Klasikler… Hepsi çok güzel indirimde ama doğru düzgün stok yok. Ya gerçekten bir anda bitiyor, ya da Amazon Prime Day için saklıyor, bilemiyorum. Ama onlar yüzünden parça parça almak zorunda kalıyorum istediklerimi.

1 Beğeni

Demeyin öyle demeyin, ingilizce kitaplar için bir şey bekliyorum. Beklerken psikolojim bozuldu resmen. Zaten param yok bu bahane ile %20+30 bitmesini bekliyorum. Kanıma girmeyin.