Amazon Prime Türkiye

Bindirime indirim yapacaklar.

3 Beğeni

Sizce Alfa’nın Prime Day’de %50 indirime girmesi gibi bir şey olabilir mi? Alacağım kitapların stoğu yoktu ben de başka kitaplar aldım, şimdi de alacağım kitapların stokları güncellenmiş. :smiley: Yeni bir hesap açıp %33 indirim ve kodlarla alsam mı yoksa Prime Day’i bekleyip kumar mı oynasam bilemedim.

1 Beğeni

Ben günlerce nöbette yattım. SAT Komandosu gibiydim. Akhilleus’un Şarkısı uzun süredir stoklarda yoktu, bir tane açıldı stok, o da %50 ile, ben de milisaniyeler içinde verdim siparişimi. Prime Day kumarına girmedim. Ama %33 düşükmüş, %40 görmeden pek almıyorum ben, başka kitaplara yöneliyorum. Felsefe alışveriş planım bir anda mitoloji oldu mesela. Duruma göre ilerliyorum.

1 Beğeni

Konudan bağımsız enerjinize hayran kaldım. Hangi konuya girsem 3-5 mesaj görüyorum :slight_smile:
Bu arada televizyonlarda güzel bir indirim bekliyorum Amazondan. Göreceğiz bakalım 3 gün sonra.

2 Beğeni

Teşekkür ederim. Bence de sadece kitap değil her alanda indirim olmalı.

Amazonda sahte hesap açarken dikkat etmenizi öneririm, bildiğim kadarı ile amazon ban-list uygulaması yapıyor. Adresinizi ya da ödeme yönteminizi engelleyebilirler.

Sahte değil aslında aynı evde farklı kişilerin hesapları gibi düşün. Farklı telefon ve maillerle farklı hesaplar kullandığınız sürece sorun olacağını sanmıyorum. Yine de uyarı için teşekkürler

Ban uygulaması, satıcılar için geçerli sanırım.

1 Beğeni

Hayır kullanıcılar için de geçerli,okuma grubumuzdan birinin başına geldi annesi adına bir hesap açmıştı indirimden yararlanmak için banlandı maalesef.

2 Beğeni

Aa ben öylesine baktım neymiş diye ama yaşayan varsa dikkatli olmak lazım. Zaten Amazon yeterince uygun fiyatla satış yapıyor, tek hesapla da çok iyi alışverişler yapabiliyoruz. :sweat_smile:

Merhaba, ben geç saate kadar çalıştığım için teslimat adresi olarak arkadaşımın adresini veriyorum o teslim alıyor. Ancak o da kendisi için Amazon kampanyalarından kendi hesabını kullanarak kitap alıyor, hatta çoğu zaman aynıkitapalrı alıyoruz. Yani sadece aynı adresi vermiş oluyoruz. :joy::joy: Şimdi siz yazınca korktum biraz, ban yer miyiz acaba?

Aktif kullanılan bir hesapsa bence sorun olmaz ama tek adrese farklı farklı yeni hesaplardan spam yapmak sıkıntılı olabilir. Bende arkadaşımın hesabından kod için sipariş verdim ama o aktif kullanıyor mesela. Gerçi babam canımı almasın diye başka isim ve adrese verdim ama kart aynı. :smiley:

3 Beğeni

Amerika’daki amazon.com ‘dan bir kere ban yemiştim 2 hesap açtığım için. O zaman siparişimi göndermemişlerdi. Değişmediyse bir falso gördükleri hesaba yollamıyorlardı. Yine de göze çok batmamak gerek :sweat_smile:.

2 Beğeni

Kendi adınıza birden fazla hesap açıp yabancıların “scam” dediği işi, yani farklı hesaplardan aynı kitapları ticari amaç güderek almadığınız ya da iade politikasını kötüye kullanmadığınız sürece birşey olmaz. Bir şekilde bir banlanma olsa bile bir mail atarsınız açılır.

Misal ben eşimle aynı evde oturuyorum, internet alışverişlerimizde hep aynı düşük limitli kartı kullanıyoruz diyelim. Şimdi illa aynı amazon hesabını mı kullanmak zorundayız ya da seve seve aynı prime hesabı üstünden sırayla mı video izlememiz gerekli? Eşim yeni ev kiralayıp teslimat adresi olarak orayı mı göstermeli? :slight_smile: Değil tabiki… Amazonda böyle bir kısıtlama yok.

8 Beğeni

@keltmuzoso

Haftaiçi izin günüm olduğunda kendi adresime de teslimat o güne gelecek şekilde veriyorum siparişi. Umarım sorun olmaz, müşteri hizmetlerine durumu açıklasam mı acaba?

Teşekkürler, biraz içim rahatladı. :joy: Benim yüzümden adresi banlansın istemem.

Aynı karta aynı isimle ve aynı adrese 3 farklı hesap açtım. Şimdilik bir ban durumu yok, kart banlansa da olur. Ön ödemeli olduğundan sanal kart varyasyonları bolca. Hesaplar da banlanabilir.

2 Beğeni

Ben alacağımı aldım bu saatten sonra banlansa da olur diyorsun yani :joy::joy:

1 Beğeni

Baştan engelliyorlar hesabı diye biliyorum. Arka arkaya hesap açmıştım mesela ben parola unutup sanırım ondan oldu :joy:. Tüm kullanıcıların tek bir hesapla götürdüğünü düşünmüyorum açılır elbet.
Ve Amazon müşteri hizmetleri konusunda görüp görebileceğiniz en iyi sitedir. Durumu açıklarsanız anlayış gösterirler. Gerçekten şaibe yoksa sorun olmuyor.

Amazon yetkililerini foruma çağırsak ya.

1 Beğeni