Amazon Prime Türkiye

Bende tüm kargolarımda en az 2 gün bekliyorum ama bir anda Kayseri de belirince insan umutlanıyor istemsiz. :grimacing:

1 Beğeni

2 Beğeni

Bitse de kurtulsak artık. Neler indirime girecek, ne kadar indirime girecek çıldırttılar insanı kaç gündür. :grin:

3 Beğeni

Büyük indirime yaklaşırken.

6 Beğeni

:raised_hand::zipper_mouth_face:

2 Beğeni

Almak istediğim ekran kartında 1000 TL (cik) bir fiyat artışı oldu. Sende mi amazon

Ben 10 ürünlük bir sepet oluşturdum. Bakalım gece indirime girecek mi göreceğiz.

2 Beğeni

Bindirim geliyor yavaştan.

Benim sepetimde 40 ürün var herhangi bir oynama yok henüz. Akşama doğru göreceğiz bakalım.

Amazonu açıldığından beri düzenli takip ediyorum, gün içinde indirim ve fiyat artışları devamlı olarak yapıyor. Anormal bir durum yok.

5 Beğeni

Baktığım incelediğim bir kaç ürün artmaya devam ediyor.

Amazon’u diğer çakallarla karıştırmayalım. Gece indirimler başlayacağı için bazı ürünlerin indirim oranlarını düşürmüş olabilir. Ama fiyatı normalin üstüne çıkarıp daha sonra indirim yapacağını sanmıyorum.
Bu arada her ürün grubu için çok süper indirimler olmayabilir ki bu da normaldir. Örneğin kitaplarda yaptığı kampanyaları gördük, prime günü indirim olmazsa şaşırmayalım. Beklentiyi çok yükseltmeden beklemekte fayda var bence.

9 Beğeni

Bence de indirim oranlarını azaltıyor Amazon. Ben açıkçası 40 kitaplık bir sepetle 15 gündür flört halindeyim. Sepete girenler oldu çıkanlar oldu, fiyatı artanlar oldu azalanlar oldu. 40 kitap ek %20+30 indirimleriyle 770’ e geliyor mesela şu an. Normal indirimleri ortalama %39 iken %53’ e geldi. Daha aşağı düşer mi yarın ben onu merak ediyorum. Bakalım nasip.

Benim sepetteki ürünler birer ikişer kalmış. Tarihler 13 olunca bulamazsam valla tatsızsızlık çıkar gençler ona göre :expressionless:

Kendi gözlemim Amazon kendi sattığı kitapların satışa sunulma fiyatlarını dinamik olarak belirliyor. Kitap sitelerindeki en düşük fiyatın 2 kuruş (0.02 Lira) altında fiyat belirliyor.

Diğer kitap sitelerindeki indirim oranı değiştiğinde Amazon’da kendi sunduğu fiyatı değiştiriyor haliyle. Sepetinizdeki kitapların fiyatlarının değişmesinin sebebi bu muhtemelen. Fiyatlar sabit değil sürekli azalıp artıyor diğer kitap sitelerine göre, borsa gibi bir nevi.

6 Beğeni

Ben de malum bugün için sepetimde epey kitap tutmuştum, bazılarının stoğu bitti, bazılarının indirim oranı azaldı. Fakat indirim oranları artan da oldu. (sepetimden örneklersem; Avunamayanlar ve Geceyarısı Çocukları). Ben bir hinlik aramıyorum Amazonda.

Sizce bu iki gün boyunca gece 12’de ne başlarsa o indirim mi devam eder yoksa gün içinde dinamik 2-3 saatlik kampanyalar vs mi olur? Paranoyak gibi sürekli girip bakmaya gerek var mı ki :sweat_smile: bir de gece 12’ye kadar beklemeli mi bu gece, yarın sabah işe giderken sakin sakin mi almalı? Kafamda deli sorular :joy::joy:

1 Beğeni

Listemdeki bir ürün daha 300 TL arttı. İndirim oranı olarak değil etiket fiyatı değişti.

Stokta kitap yok. Olan da zaten her zaman %50 indirimli olan Fahrenheit, Ben Kirke, Sefiller, Simyacı, Zweig ve Agatha Christie kitapları vs.

Kitap kategorisi için kötü patlayacak gibi duruyor bu Prime Day… %50 + %20 + 30TL görüp göreceğimiz en iyi indirimdi. İyi ki değerlendirmişim.

Bir tek şunları sepete attım. Bakalım %50 üstü bir indirim gelecek mi?

Taht oyunları ciltlisi yüzde kırk indirimdeydi. Stokta 2 tane var https://www.amazon.com.tr/Taht-Oyunları-Resimli-Baskı-Ciltli/dp/6051735755/

Kırık diyar 9 lira https://www.amazon.com.tr/Sütun-Kapısı-Kırık-Diyar-İkinci/dp/6050968020/

Başka adamakıllı bir şey görmedim ben de. Ama bir sepetim var. İndirime girmez zannetmiyorum girerse veririm.