Ben yüklü alışverişimi stoklar patlamadan, %50+%20+30₺ ile yaptım. Prime Day için de sembolik bir kitap olarak "Bir Kış Gecesi Eğer Bir Yolcu"yu seçtim. Yarına kadar stoklar bitmezse onu almak planım. Kitap kategorisi için daha büyük indirimler olmayacak, olsa bile çok satanlar hariç kitaplarla stok sebebiyle rastlaşamayacağız gibi.
Sütun kapısı 26 TL görünüyor bende
Değişmiş sanırım.
Şimdi diğeri indiridme
Fırtına öncesi sessizlik.
Herkes pusuda herhalde xD
Edit: Site çöktü galiba.
0:00 oldu, haydi bakalım.
Bardak gelmiş.
Seçili kitaplarda %60 indirim diyor ama seçili kitaplar feci. Bekledim gibi sağlam patladı.
Not : Giremeyen için yukarda dediğim gibi Zweig kitapları, Sefiller, bol bol çocuk kitapları vs var. Zaten toplasan 100 kitap bile yoktur belki.
Aldığım kimi kitaplara %60 indirim olmuş, halbuki ben +%20 ile %70 indirmli almıştım. Şimdilik kârdayım, bakalım görelim.
Site mi çöktü yoksa sadece ben mi giremiyorum?
Ders seçiminde istediğim dersleri almak için kontenjan kapmaya çalışıyormuş gibi hissettim kendimi.
Sepetin fiyatı oynamamış bile. Çok sınırlı kalmış indirimler.
Çöktü (20 karakter)
İyi ki kuponlarımızla alışveriş yapmışız, Prime Day bizim için değilmiş arkadaşlar.
Aynı şekilde hiç bir kuruş bile fark yok
Dağılabiliriz arkadaşlar :DD:D site de çöktü shfkkakg
Dağ fare doğurdu demek en net açıklama galiba bu durum için…
Benim sepette de sıfır kıpırtı. Bugün son saatlerde karar verdim %20+30tl kullamaya. Şimdilik iyi ki diyoruz bakalım…
Gerçekten, %60 indirimle alsaydım zararda oluyordum. Kuponlarla %70’e geldi, bir de 30₺ ucuza aldık.
Amazon çöktü sanırım. Neyse, daha incelemeye gerek yok.
Çöktü sahiden, ben de ders almaya çalışırmış gibi hissettim Bakabildiğim kadarıyla kitaplarda çok yüz güldüren bir şey yok gibi.
Çökmeden önce bakabildiğim kitaplarda iş kültür yayınları ağırlıklı kitaplarda %60 net indirim vardı. Ancak topu topu 5 sayfaydı kampanyalı ürünler.