Memlekete gittiğimde bahsettikleri kutu özelliklerini de inceleyeceğim, akşam gittiğimde seri numarasına da bakacağım ama içime kurt düştü bir kere. Mağazanın kapanması can sıkıcı, aynı mağaza Gittigidiyor’da da var ama sattığı ürünler hep replika ürünler, muhtemelen bu da öyleydi.
Bu fiyat aralığı için mi en iyi seçenek bu yoksa 500-1000 lira segmentinde çok daha iyi ürünler bulunabilir mi? Örneğin; Xiaomi gibi markalı ürünlerde. Sözlükte kablolu kulaklık kalitesinde ses veriyor deniliyor. Apple kablolu kulaklığından daha iyi midir yoksa aynı ayarda mıdır? Ben de kablosuz kulaklık bakıyorum ama karar veremedim. Bir de hepsi kulak-içi, earpods gibi kulağın içine tamamen girmeyen kulaklıklarda pek seçenek yok.
Bu segment için iyi kulaklık, en iyi diyemiyorum çünkü her kulağın müzik zevki farklı oluyor. En dediysem “bence” de derim. Ayrıca aynı donanıma sahip kulaklıklardan kablolu olan her zaman daha iyi performans verir, bu artık bilinen bir olgu. Apple’ın kulaklıkları müzik konusunda pek çok kulaklıktan geride kalıyor. Fakat kablosuz kulaklıklarının mikrofon kalitesi abartılacak kadar iyi. 1000 lira bandına çıkıyorsanız Sony WF-1000XM3 modeli kağıt üstünde en iyisi gibi duruyor. Henüz deneyimleyemedim. Kapladığı alana göre aktif gürültü engelleme özelliği olmasi ve qn1 çipi sayesinde müziği yapayda olsa 24 bit olarak işlemesi çok cezbedici.
Ayrıca alışık iseniz kafa üstü kulaklıklar ile devam edin sürücülerinin büyüklüğü sebebiyle daha doyurucu ses üretiyor
Bilgilendirdiğiniz için sağolun.
Donanımhaberde amazon konusunu biraz okudum da prime day sonrası gelen kargolarda acayip bir karışıklık söz konusu olmuş gibi.
Arkadaşlar powerbank ve saç kurutma Makinesi almıştım kargoda onlar gelmedi, sennheiser momentum wireless geldi. Ben bu durumu nasıl çözebilirim? Bunu iade edip kendi ürünlerimi almak istiyorum. Pahalı bir ürün mü acaba bu başıma iş almak da istemiyorum. Kafaüstü bi kulaklık modeli, internette fiyatını da bulamadım.
Selam arkadaşlar Prime Day’de bir adet Steelseries Gaming Klavye, bir adet de Sennheiser Momentum kulaklık söylemiştim
Bugün kargo gelmiş bir paketten kapı stoperi, diğerinden powerbankle saç kurutma makinesi çıktı bir yanlışlık mı oldu acaba???
Ben de 3 adet ıslak mendil almıştım. Siparişim geldi ama kutunun içinden 3 adet de Sandisk SSD Plus çıktı.
Sürprizlere hazırlıklı olun
Bir benzerini ben de yaşadım. Benim Prime Day günü yaptığım 9 ayrı siparişimden son gelen kargodan çıkan ürünler fatura bana ait değil. Geç gelmesi sorun değilde yanlış gelen kargoyu İade ile uğraşmak can sıkıcı.
Evet iade ile uğraşmak da can sıkıcı. Ama saç kurutma makinesi alana sennheiser gittiyse o kulaklığı alana da ya başka bir ürün gitti ya hiç gitmedi. Pahalı ürün gelenler de iade etmezse Amazon zarar eder. Daha da kötüsü imajı biraz sarsılır bu sayılar artarsa.
Ben de orta yollu bir ayakkabı almıştım bakalım ne gelecek, pazartesi görünüyor teslimat.
Prime Gününde aldığım kitaplardan birkaçı böyle hasarlı. İade yapılır mı? Bu konuda ne yapabilirim. Kime ulaşabilirim?
Uygulama üzerinden müşteri hizmetlerine yazın ilgilenirler sizinle.
Siparişlerim bölümüne girin, ilgili ürünün yanında yazan Ürünleri İade Et butonuna asın ve iade işlemini başlatın.
Ekşi de Amazon iade edilen ürünleri geri almadan parasını iade ediyo goygoyu dönüyo doğru mu
Ülke Genel Müdürü açıklama yapmış ;
Şirket açıklamasına göre, Prime üyelerinin fırsatlardan yararlandığı bu iki günde Kitap, Ev Tüketim Ürünleri ve Akıllı Telefon Aksesuarları en popüler kategoriler olurken SanDisk 480GB SSD Plus Taşınabilir Harici Harddisk, HP 15-dw2027nt Dizüstü Bilgisayar ve Familia Plus Kâğıt Havlu Prime üyelerinin en çok satın aldığı ürünler olarak öne çıktı.
Famlia Plus Havlu Kağıt ile rekor kırdık.
Havlu kağıt ve tuvalet kağıdı çok önemli şeyler Cidden merak ediyorum. Bu pandemi döneminde tuvalet kağıtları falan neden önem kazandı? Anlamış değilim
Yanlış gelen sipariş ürünleri için diyorlarsa belki küçük ederli ürünler için doğru olabilir ama bana iade kodu gönderdiler. Yanlış gelen ürünlerin ederi benim siparişimden çok olsa bile ben kendi siparişimi istediğim için iade ile uğraştım. İade sonrası para iadesi olacakmış, sonrasında ürünler kampanyalı olduğu için aynı ürünleri tekrar sipariş edince farkı Amazon ödeyecekmiş.
@MelihAntepli salgınla ilgisi yok, bu dedikleriniz temel ihtiyaç ürünleri. Her zaman bunlara ihtiyaç oluyor,
buna tepki verilmesi çok garip geliyor bana bitince ne yapalım, gazete kağıdı mı keselim, sokağa çıkıp yaprak mı toplayalım.
Bir ara insanlar pandemide 3-4 paket tuvalet kağıdı alıyorlardı. O yönden yazmıştım. Yoksa temel ihtiyaç tabii o bakımdan bir şey demedim
Kış ayları geliyor, salgın artışı ve önlemler nedeniyle kısıtlama artacak, bence evinize 2-3 aylık un, makarna gibi temel gıda, temel temizlik ürünleri stokları yapın bugünden.
Tepki gösterenleri bilmiyorum ama benim paylaşma sebebim Amazon Prime en çok satanlar listesinde olması. Tabi ki temel ihtiyaçlar, ucuza bulunduğu zaman alınması da gayet normal. Ancak yurt dışındaki indirimler laptop, cep telefonu, televizyon vs elektronik ve nispeten pahalı ürünlerdi. Bu da tamamen ekonomimizle ilgili, markette 30 olan havlu kağıt 15-20’ye satılınca kapış kapış gidiyor doğal olarak.
Prime Day’den nasibimize düşen televizyon, telefon yerine havlu kağıt oldu kısacası…
Demeyin öyle İnşallah şunu bir an önce defederiz başımızdan.
Evet ne yazık ki bizde 3500 TL olan bir cihaz Amazon Almanya da 150 eurolara satıldı.
Amazon TR de 2-3 TV, modeli, mi box, yüksek bütçeli laptop, yüksek bütçeli monitör ve bir iki şey dışında belirgin bir indirim olamadı.
Müşteri hizmetleri e-postama dönüş yaptı. Kusurlu kitapları Covid döneminde iade etmeme gerek olmadığını, o kitapların fiyatı kadar para iadesi yapacaklarını ve o kitapları Prime Day’deki fiyatları ile tekrar alabileceğimi söylediler. Burada mesajıma dönüş yapanlara da teşekkür ederim.