Benim tabelamı çaldı oçeler.
Kendi kargosuyla hızlı teslimat bile yeterli olur bence.
Kitap fırsatı olmadığı için en uygun yer burası gibi geldi. Sadece Prime’a özel değil anladığım kadarıyla. Belki birinin işine yarar. Ben denemedim henüz.
Bu kod RAMAZAN2 olarak değişmişti.
Ramazan30 var şuan prime özel 100 liraya 30 lira gıda ürünlerinde indirim.
Bu indirim çok güzel olmuş anneme erzak gönderdim. Bu yasaklara lanet olsun.
Düzenli kitap okumaya başladığımdan beri hiç bkm kitap’tan başka bir yerden alışveriş yapmamıştım. Amazon prime’a özel kargo bedava olduğu için bir kereye mahsus amazon’dan sipariş vereyim dedim. O kadar hızlı getirdiler ki, bir gün sonra kargom elime ulaşmıştı. Üstelik tahmini teslim günü çarşamba olduğu halde erken elime ulaştı. Ayrıca çok iyi paketlenmişti.
ramazan30 kodu hâlâ devam ediyor mu?
İlk sayfadaki kampanyalarda görünüyor.
9 Mayısa kadar diye biliyorum.
2 seferdir sipariş verdiğimde uygulamadan atıyor. Uygulamayı tekrar başlatınca siparişi aldığı gözüküyor. Bunu yaşayan oldu mu? 2 aydır böyle bende.
Hiç yaşamadım böyle bir sorun.
Kredi kartı ile değil de banka kartı ile aldığımda aynı sorunu uzun süredir bende yaşıyorum. Ama dediğiniz gibi siparişi işleme alıyorlar. Bütün siparişler elime ulaştı.
Amazon ilk alışverişe ya da prime’a özel bir kod var mı şu an bildiğiniz?
Maalesef yok (20 krktr)
- Garanti mastercard logolu kartı olanlar ilk defa Prime üyesi olursa 100 TL alışverişe 40 TL bonus kampanyası var.
- Unilever ürünlerinde 100 tl unilever ürününe sepette ULprime20 koduyla 20 tl indirim var.
- Aynı kategoriden 5 paket yada adet ürün alımına %5 indirim,Prime üyelerine aynı kategoriden 10 adet ürün alımına %10 indirim var.
—————————
*donanımhaber forumundan okumadanalma isimli kullanıcıdan alıntıladım.
Prime Day 21-22 Haziran’da gerçekleşecekmiş. Resmi olarak 2 Haziran’da duyuracak Amazon.