Nasıl oluyor acaba ürünlerde indirim mi oluyor yoksa indirim kodu mu veriyorlar.
Bilgiyi nerden edindiniz ya da duydunuz acaba? Kesin midir?
İndirim kodu olmaz genelde. Seçili ürünlerde/kategorilerde indirim oluyor.
Kitaplarda hangi oranda indirim oluyor Prime Day’de?
Çok ümitlenmeyin. Bir bakarsınız kitaplarda indirim yapmazlar.
Bir indirim kodu varsa kesin forum ahalisi biliyordur, güncel Amazon indirim kodu var mı arkadaşlar? (kulaklık alacağım)
21 Haziranda İndirim olacak şuan için indirim kodu yok ama ithaki yayınları %50 indirimde
Amazon hesabını silme/kapatma ayarı var mı? Aradım ama bulamadım.
Amazon’da iyice diğerlerine benzedi. Doğrudan yirmi beş lira indirim yapmak yerine indirim kuponu veriyor.
Prime Day’ in bitmesini bekliyorum. Prime Day’ de kitaplar da iyi bir indirim olmazsa Prime üyeliğimi iptal edebilirim.
Daha önce burada paylaşıldı fakat ben de bir güncelleme yapmak istiyorum kitap dışı alışveriş olsa da. Amazon’un 600 TL üzerine 200 TL indirimi vardı, sanırım sadece ayakkabılarda. Ama indirim birden fazla adet için de geçerli. Özetle satıcısı Amazon olan 2 adet UA ayakkabıyı tam olarak indirimle şu şekilde aldım;
Benim için muazzam oldu, mutlaka ihtiyacınız varsa değerlendirin. Tanesi 200 TL’ye düzgün ayakkabı bulmak gerçekten çok zor. LCW, DeFacto gibi mağazalarda bile 150 TL ayakkabılar.
Amazon’da etiket fiyatı 600₺ olan Adidas ayakkabılar %35 indirimde ayrıca 600₺ ve üzeri alışverişlerde 200₺ indirim yapıyor iki ayakkabıyı sadece 496₺ aldım kampanya bitmeden bir bakın
Merhaba Herkese.
Şöyle bir sorun yaşıyorum.
Sözlük üyesi olan varsa destek olabilir mi
Bunun dışında hangi yasal süreçleri başlayabilirim. Nerelere başvurup hangi yolu izlemeliyim?
Teşekkürler
Öncelikle umarım bir an önce ilk aldığımız fiyattan bir çözüme kavuşursunuz.
Sizin olaydan bağımsız 10 dakika önce dolar 8.50’ydi. Fed faiz artırmama kararını açıkladı ve bir anda 8.60 oldu. Amazon bile bunlara bakıp “Lan biz nereye geldik diyordur.” Bizim alışveriş siteleri Amazo’a benzeyeceğine onlar bize benzemiş gözüküyor bu olayda.
Ben bunu anlamadım. ‘Koşullara uygun ürünler’ diyor fakat açıklama yok. Hangi ürünler koşullara uygun? Bir fikri olan var mı…
Arkadaşlar kendi adıma ikinci bir amazon hesabı açamam legal midir?
Sistem izin veriyorsa yapabilirsiniz. İzin yoksa da ailedeki başka birinin ismiyle açılabilir.
İnternette araştırdım. alıcı hesaplar için sıkıntı yokmuş sistem de izin verdi.