Amazon Prime Türkiye

İş yeri adresini de deniyordum ev adresini de. Acaba tek kitap diye mi denedim, sepet oluşturuyorum sadece bu ürün için hata veriyor. Sanırım ürünün yüklemesinde hata var. Ben ödeme adımına geçemiyorum, direkt bu hatayı alıyorum.

2 Beğeni

Katalog hatasıymış.

2 Beğeni

Prime Gaming sanırım League of Legends paketlerini kaldırmış. Sevmedim.

2 Beğeni

Sanırım 24 Mart (Veya Mart ayının başka bir gününde) sonlandırdılar bunu evet. Ben son kapsülümü almayı unuttum, aklıma geldi yine canım sıkıldı. :smiley:

2 Beğeni

Arkadaşlar Amazon hesaplarınıza bir bakın. 200 TL’ye 80 TL veriyor. Prime olmasına gerek yok. Prime olmayan heaaplarda 250 TL ve üzeri kargo bedava zaten. O alışveriş teslim olduktan sonra aynı hesaba bu seferde 200 TL’ye 40 TL veriyor.

Ayrıca eğer hesaplarınızı daha önce uygulama üzerinden kullanmadıysanız uygulamaya özel ilk alışverişte 200 TL’ye 80 TL veriyor. Bu ayrı bir kampanya. Bunu kazanıp kazanmadığınızı anlamanız için bir kaç tane kitaba bakın bazısının altında yazıyor.

4 Beğeni

Kayıp Rıhtım’da bugünkü The Boys haberine baktım, YouTube sayfalarına Türkçe Dublajlı fragman koymuşlar. Altyazılı halini de ekleselermiş keşke. Disney Türkiye hem altyazılı hem dublajlı ayrı ayrı paylaşıyor mesela. Ne kadar zor olabilir ki?

2 Beğeni

Dizilere aman RTÜK ceza yazar diye otosansür uygulamasalar yeterli başka bir şey istemiyorum ben :confused: Prime olmasına rağmen korsan izliyorum bu yüzden dizileri.

1 Beğeni

Bu iş can sıkıcı olmaya başladı. Her ay yeni bir olay oluyor. Sansürlü film yükleme, altyazı yükleme derken şimdi de reklam panosunu bu hale getirme :person_facepalming:t2: Ortadoğu ülkeler grubuna dahiliz sanırım. Rahat kafayla dizi ve film izlenmiyor. Ben izlemiyorum bu sansür muhabbeti ilk ortaya çıktığından beri siz forumdaşlarda prime da bir şeyler izlerken bir daha düşünün.

10 Beğeni

Bu ülke geçtiğimiz genel seçimde kurtuluş imkanını kaybetti, üzgünüm.
Sansür, araplaşma, ortadogu mentalitesi, türklük ve türkçülüğün yok edilmesi, bu kavramlar önümüzdeki 3 - 4 yıl daha da artarak devam edecek her branş ve her konuda.
Çünkü plana sadıklar…

11 Beğeni

Selamlar, Amazon’dan yaklaşık 1200 tl’lik kitap alışverişi yaptım. Ödeme sayfasındanda 3 taksit seçeneğini seçtim. Toplam tutar üzerinden 3 taksitli fiyatı görünüyordu, ama kredi kartımdan 3 parça şeklinde ödeme alınmış ve 800 tl’lik kısma sadece taksit uygulanmış. Müşteri temsilcisiyle görüştüğümde bazı ürünlerde taksit olmadığını ve taksit yapılabilen ürünlere taksit yapıldığını söyledi. Ama ödeme sayfasında toplam tutarın taksitlendiği gayet açık. Ayrıca ürünlerin bilgilerinden taksit bilgileri de yazmıyor. Sizce Cimer’e şikayet etmeli miyim?

1 Beğeni

Ben de direkt müşteri temsilcisini dediği şeyi düşündüm. Evet bazı ürünlerde taksit olmuyor. Gördüğünüz taksit de taksit olan şeyler için uygulanmıştır. Ben şahsen Cimer’le uğraşmazdım bunun için.

1 Beğeni

Ama ödeme sayfasında bunun belirtilmesi gerekir. Neden toplam tutara taksit görünüyor? Bir de bütün ürünler kitap kategorisinde. Çok moralim bozuldu :sob:

1 Beğeni

Ödeme sayfasında değil de ürünlerin açıklamasında var taksite dahil mi değil mi olduğu. Bunu tek tek kontrol etmek de biraz zahmetli iş.

1 Beğeni

Taksit bilgisi nerede yazıyor? Bulamıyorum bir türlü.

1 Beğeni

amazon 500 tl ve üzerine taksit yapıyor diye biliyorum.Toplam tutarda kitap harici başka bir şey yoksa hepsini bölmek zorunda bence bir yanlışlık var.

2 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/gp/help/customer/display.html?nodeId=GRVPA5TTFNQXJ2GZ

1000 liranın üzerine 3 taksit yapıyor Amazon.
Sadece 1000 lira üzerindeki ürünlerin taksit tablosunu, ürünün sayfasında görebilirsiniz, 1000 lira altındaki ürünlerin taksit tablosunu göremezsiniz. Toplam tutar üzerinden taksit tablosuna ödeme ekranından bakılıyor.

Bütün ürünler kitap kategorisinde demişsiniz, taksiti yasaklı bir ürün değilse işleminizde yanlışlık var gibi duruyor

2 Beğeni

Benim bildiğim tüm kitaplarda taksit var. Ama gıda ürünlerinde yok.

1 Beğeni

Tekrar Amazon müşteri temsilcisi ise görüştüm, sorun olmadığını ve toplam tutarın taksitlendiğini söyledi. Bankadan kaynaklı sorun var banka ile görüşün dedi. Ama banka tarafı ise 3 ayrı provizyon numarası ile işlem yapılmış yani tek seferde çekilmemiş, bizde sorun yok, satıcıyla görüşün dedi. Kısacası pek çözülecek gibi durmuyor. Bence en büyük sorun Amazon tarafında. Belli limit üzeri vadesiz taksit imkanı var. Neden tek bir siparişin toplam ücretini tek seferde çekmiyor ki?

1 Beğeni

Sipariş tek parça mı gözüküyor acaba, bazen bütün ürünlerin satıcısı amazon olsa bile işlemi ve kargoyu birkaç parçaya bölüyor. O yüzden taksitlendirmede sorun çıkmış olabilir.

1 Beğeni

Bütün ürünler kitap ve Amazon satıcılı, 1200tl’lik tek bir sipariş ve her ay yaklaşık aynı şekilde sipariş veriyorum. ilk kez böyle bir şey başıma geldi. Amazon siparişi kargolarken bölüyor ama bunları ayrı ayrı ödeme almıyor ki. Tek seferde ödemeyi alıyor. Işin garibi sipariş anında 800 TL ödeme yapıyor ve bu taksitleniyor. 3 saat sonra 300 TL, 1 saat sonra 100 TL ödeme gerçekleşiyor. Ve bu işlemlerin ayrı ayrı işlem kodu var. Şimdi baktığımda 300 TL’lik işlem iptal olmuş, görünmüyor. Amazon ürünleri 3 parçaya bölüp gönderdi.

2 Beğeni