Amazon Prime Türkiye

İçlerinden sadece bir tanesi verildi, diğerleri gönderim için hazırlanıyor kısmında kaldı.

1 Beğeni

İlki hemen geldi ama ikinci alışverişim çarşamba gelecek diyor. Ama siparişi vereli 4 gün olacak.

22 Temmuz’da verdim siparişi ve sadece 4 kitap, teslimat günü olarak 2 Ağustos yazıyor. Önceden hiç böyle yapmazdı, üzdü bir miktar.

1 Beğeni

2-3 gün gibi sürdü ve çoğu ayrı hatta neredeyse tek tek gönderildi.

Benimkilerin hepsi söylendiği tarihte geldi. Her gün kargo gelmesin diye ben günlerini değiştirip toplu aldım. Sadece kitaplar kirli tozlu isli. Uzun zamandır böyle olmuyordu depolar bolaştılmış anlaşılan.

1 Beğeni

Aynı durumdayız. (202020)

1 Beğeni

Tıraş makinesi aldım hâlâ kargoya verilmedi. Teslim tarihi çarşamba gözüküyor.

Dediğim kitabı almadığın için ben Amazon’a dedim ki; bunun kitaplarını yollamayın. O yüzden bekliyor seninki :smiley:

1 Beğeni

8 adet ciltli Hay klasiği aldım. 1 tanesi önceden gönderili ve bugün elime ulaştı. Şimdi kalan 7 tanesi teker teker kolay gelsin firmasıyla gönderiliyor.

Hanıma kampanyadan aldıklarımdanmış gibi görünsün diye Percy Jackson Tek Cilt siparişledim şimdi, onu da 1 hafta sonraki cumartesiye atmışlar.

Not: Bu mesaj ifşa olursa muhakkak hesabım ve dahi kredi kartım çalınmıştır.

3 Beğeni

400/125 kuponunu kazanmak için görev kampanyasına katılan oldu mu acaba? Bu kuponu kazanmak için ilgili kategoriden yapılması gereken alışverişin alt sınırı var mı? Mesela 50 TL’lik ürün alsam kuponu kullanmaya hak kazanıyor muyum?

1 Beğeni

İlk günlerde aldıklarım 1-2 güne verildi kargoya. Ama kampanyanın sonuna doğru aldıklarım hala verilmedi. Bende acaba çalışan grevi filan mı oldu diye düşünüyorum daha önce bir kere olmuştu yine böyle kargolar gecikmişti.

Metis Bişim serisinden eksiklerim vardı, parça ğarça 3-4 gün içinde geldi. Bir tek gelmeyen tişört kaldı, umarım o da gelir.

Aldığım 500 küsür liralık elektronik ürünün (kullanmaya engel olmayan) parçası eksik çıkınca yazdım, aynısından tekrar gönderdiler öteki de sizde kalsın dediler. Övmeyelim de ne yapalım. Ama keşke parça gönderimi yapabilseler ve bu kadar çok kutu göndermeseler geri dönüşüm için daha sağlıklı olur.

2 Beğeni

Bu yeni yasadan mı dolayı yaşandı bilmiyorum ama Amazon US satıcılı çizgi romanlardan bazılarını takip ediyordum ve bu sabah hepsi US satıcısından alınamıyor şeklinde değişti.

1 Beğeni

Amazon’un yurtdışından satışları da Nike gibi durdurulacak şeklinde haberler duyduğumu hatırlıyorum bu sebepten olabilir.

2 Beğeni

Amazon 250 liralık alışveriş yaptığım halde kargo ücreti yansıtıyor. Sebebini bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.

250 lira üzeri kargo bedava kampanyası sadece satıcısı amazon.com.tr olan ürünler için geçerli tüm ürünlerinizin satıcısının amazon olduğuna emin misiniz

düzeltme: sanırım göndericinin amazon olması yetiyormuş

image

1 Beğeni

Evet üç ürün var, üç ürününde satıcısı Amazon.

ilginç, öyleyse bir hata olmuş olmalı. ben yaklaşık 2 saat önce 300 liralık alışveriş yaptım kargo parası vermedim prime üyesi olmamama rağmen

1 Beğeni