Amazon Prime Türkiye

ilginç, öyleyse bir hata olmuş olmalı. ben yaklaşık 2 saat önce 300 liralık alışveriş yaptım kargo parası vermedim prime üyesi olmamama rağmen

1 Beğeni

Aynı sorunu yaşadım kodum olmasa almayacaktım ama prime üyesi olmak zorunda kaldım… Müsteri temsilcisine ulaşamadım bi türlü ayrıca.

Amazon sayfasının en altında müşteri hizmetleri var. Oradan kategori seçip telefon araması talep edip müşteri hizmetlerine ulaştım. Prime üyesi olmayanlara önce kargo ücreti yansıtıp sonra indirim yapıyormuş ben siparişimi verdim.

Ben üye olmayan hesaplarımdan denediğimde doğrudan kargo parası dahil fiyattan çekiyor. Düşmedi. Bedava kargo seçeneği bile çıkmıyor, fiyat sınırına ulaşmama rağmen. Amazon böyle yapmaya devam ederse hepsiburadaya dönerim açıkçası. Eskisi gibi kampanyalar ve indirimler göremiyoruz zaten…

1 Beğeni

Seksen lira kampanya indirimi ile beraber kargo ücretini de düştü ve toplam 119.90 indirim yaptı.

2 Beğeni

Hata düzeltilmiş keşke prime üyeliği almadan biraz bekleseymişim :pensive:

Deneme süresi dolduğunda prime üyeliğinizi iptal edebilirsiniz.
Ama Amazon’dan çok alışveriş yapıyorsanız kargo ücretlerini de dikkate alarak devam da ettirebilirsiniz.

Amazon Prime’ı en fazla 1-2 saat seyrettiğimi söyleyebilirim. Ama kargo ücretlerinde çok işime yarıyor.

1 Beğeni

Prime’ı iptal edip kalan günlerin ücretini geri alabilirsiniz.

1 Beğeni

Deneme süresi içinde değildim.

Aynı sebepten bunu yapamadım ama 2 3 indirim birleştirerek neredeyse onun parasını rahat çıkardım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

1 Beğeni

Prme video gün geçtikte daha da b.ktan bir hal alıyor. İndirlen içeriği internet olamadan açamaz hale geldim.

Dizi aratıyorsun flim geliyor. Korku filmi aratıyorsun aşk dizisi öneriyor…

3 Beğeni