Aynı sorunu yaşadım kodum olmasa almayacaktım ama prime üyesi olmak zorunda kaldım… Müsteri temsilcisine ulaşamadım bi türlü ayrıca.
Amazon sayfasının en altında müşteri hizmetleri var. Oradan kategori seçip telefon araması talep edip müşteri hizmetlerine ulaştım. Prime üyesi olmayanlara önce kargo ücreti yansıtıp sonra indirim yapıyormuş ben siparişimi verdim.
Ben üye olmayan hesaplarımdan denediğimde doğrudan kargo parası dahil fiyattan çekiyor. Düşmedi. Bedava kargo seçeneği bile çıkmıyor, fiyat sınırına ulaşmama rağmen. Amazon böyle yapmaya devam ederse hepsiburadaya dönerim açıkçası. Eskisi gibi kampanyalar ve indirimler göremiyoruz zaten…
Hata düzeltilmiş keşke prime üyeliği almadan biraz bekleseymişim
Deneme süresi dolduğunda prime üyeliğinizi iptal edebilirsiniz.
Ama Amazon’dan çok alışveriş yapıyorsanız kargo ücretlerini de dikkate alarak devam da ettirebilirsiniz.
Amazon Prime’ı en fazla 1-2 saat seyrettiğimi söyleyebilirim. Ama kargo ücretlerinde çok işime yarıyor.
Prime’ı iptal edip kalan günlerin ücretini geri alabilirsiniz.
Deneme süresi içinde değildim.
Aynı sebepten bunu yapamadım ama 2 3 indirim birleştirerek neredeyse onun parasını rahat çıkardım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Prme video gün geçtikte daha da b.ktan bir hal alıyor. İndirlen içeriği internet olamadan açamaz hale geldim.
Dizi aratıyorsun flim geliyor. Korku filmi aratıyorsun aşk dizisi öneriyor…
Amazon yine 3 hafta öncesinden tanıtım yapmış. İlginç bir strateji.
Amazon güzel uyum sağladı bizim memlekete ya.
Artık yüklü bile değil bende ama eskiden Hepsiburada böyle zırt pırt uygulama girişine bir tema atar yalandan bir indirim haftası yapardı. Amazonda ona döndü.
Hocam valla bu yaz tek hesapla 2-3 kere 200/80+40 kampanyasını kullandım. Yetmedi Prime üye oldum 2-3 kez yaptığım alışverişten sonra ödediğim prime ücretim tutarında Amazon bakiyesi yatırdılar. Yetmedi bazı kitapları etiket değerlerinin 3’te 1’i, 4’te 1’i fiyatına aldım. İlk alışverişe özel 400’e 100 liralık falan fistan kuponlardan da kullandım başka hesaplarla. Amazon’u tercih edip etmemek sizin kararınız tabii ki ama Amazon hala “maalesef” en avantajlı kampanyaları yapan site. Son 20-30 alışverişimin neredeyse hepsini yine Amazon’dan yaptım ve hepsinde de diğer sitelere göre daha ucuza aldım kitapları. Yerinizde olsam Amazon’u geri yüklerdim bu kadar övmeye.
Bunu yeni gördüm. 3-5 liralık ürün bile alsanız, evet, kazandırıyor. 39 ile birleştirip 164/400 yaparsanız %40’ı biraz geçtiği için 200’e 80’den bile daha avantajlı bir promosyona dönüştürmüş oluyorsunuz.
Nayslıysan Amazon alışverişlerinde extra kazançlısın! Amazon Alışveriş Festivali’nde ödemeni Nays’la yap, 600 TL’ye varan hediye para kazan!
8 – 14 Ekim tarihleri arası Amazon Alışveriş Festivali boyunca yapacağın harcamalarda Nays Kart’ını kullanarak 600 TL’ye kadar hediye nakit para kazanabilirsin.
Kampanyadan kazanacağın hediye para tutarını sen belirle!
- 400 - 800 TL arası alışverişe 40 TL,
- 800 – 1.200 TL arası alışverişe 80 TL,
- 1.200 – 1.500 TL arası alışverişe 120 TL,
- 1.500 – 2.000 TL arası alışverişe 150 TL,
- 2.000 TL ve üzeri alışverişe 200 TL hediye para kazanabilirsin.
Üstelik bu kampanyadan 3 kez yararlanabilir ve mevcut “E-ticaret Kampanyası” ve “Harcamanı Artır Kampanyası” ile de birleştirilebilirsin.
Sanırım kampanya bitti ama tekrar denk gelirsem deneyeceğim. Teşekkür ederim.
Evet şu an yok, muhtemelen bu kampanya bitişi yine koyacaklardır. Ayrıca, 39 TL hakkını kullanmadan prime üyelik bittiğinde, tekrar aktifleştirildiği takdirde çalıştığını da gördüm. Yoksa 100/400 ilk alışveriş indirimi ile 125/400 arasında çok bir fark yok. 80/200 de hiç görmedim uzun süredir.
https://www.amazon.com.tr/yourpromotions/73713f3b-78ea-42d7-a727-fa8407b84926
https://www.amazon.com.tr/yourpromotions/b11fa959-92b4-4fdb-a215-d53e827d513b
Bunlar hangi kampanyaların linkleri acaba?
Musteri hizmetleri aktif olanlari paylasti, 100/400 surmesine karsin bitti diyerek.