Amazon Prime Türkiye

İki gündür amazondan Prime da izlemem için öneri yaptığı yapımları içeren mailler geliyor, daha önce hiç böyle mailler attığını hatırlamıyorum :smile: . İşin biraz daha Prime kısmına sarılmaya başlamış olabilirler belki, yeni içerikler üstü tanıtım mailleri falan. Umarım arttırarak devam ederler, hayırlısı bakalım.

“Arasaniz da bulamayacaksiniz” veritabani ganimeti.

5 Beğeni

Uslu bir çocuk olursanız Yesterday’e denk gelip Beatle’ları görebilirsiniz.

1- Kodu alanlar bu linkten aktif edebilirler.
https://www.amazon.com.tr/subscriptions/external/token/

2- Mevcut üyeler yararlanmıyor ancak iptal edip katılım sağlayabilirler.

7 Beğeni

Bu kampanya yakın zaman önce tekrar gelmişti ama kod almama rağmen Prime üyeliği etkinleştirememiştim. Şimdiyse etkinleştirebiliyorum. Önceden hata alan arkadaşların da kontrol etmesini öneririm.

Bende kriterleri karşılamıyorsunuz hatası verdi. :smiley:

Çok teşekkür ederim, kullandım.

1 Beğeni

Hocam şartları yerine getirdikten sonra mı verdi kodu?

1 Beğeni

Samsung Members uygulamasını indirdim. Üye oldum. Zaten uygulamanın içinde anasayfada bu indirimin/kampanyanın reklamı vardı. Oradan hemen hallettim.

1 Beğeni

Bende de aynı hatayı veriyor. Mevcut üyelik devam ettiği için muhtemelen. Bem iptal ettim 4 gün sonra sonlanacak, başka hesaptan deneyeceğim.

"Etkinleştirme başarısız oldu.
Bu hesap, bu kampanya koşullarını karşılamıyor."

Bu hatayı alan arkadaşlar çözümü buldum. Mevcutta zaten Prime üyeliğiniz olduğu için bu hatayı veriyor. Eğer yenileme dönemi yakın zamandaysa kendiniz iptal edip yenileme dönemi geçince tekrar deneyebilirsiniz. Ancak yenileme dönemine daha varsa kodun geçersiz olmaması için (ya da limitin dolmaması için) müşteri hizmetlerine bağlanarak hemen iptal edilmesini isteyebilirsiniz. Ben öyle yaptım ve kodla prime üyeliğini yeniden başlattım.

2 Beğeni
  1. sezon nerede kaldı, artık ekleyiverin bir zahmet.

Screenshot (1)

Underground Railroad dizisinden sonra, yazarın bir diğer Pulitzer ödüllü kitabından uyarlanan Nickel Boys da Amazon’a eklenmiş. Bu yılın En İyi Film Oscarı adayı.

6 Beğeni

Artık her ay başı eklendiğinden emin olduğum (3 ay öncesine kadar Justwatch’tan haberim yoktu) toplu veritabanı yüklemelerinde yine şahane klasikler var. İzlediğimden midir, bir hayıflanma veriyor ama, rakiplerine göre çok daha geniş bir yelpaze bunlar. Arayüzdendir herhalde. Neyse, elden yazayım bir düzine ekran görüntüsü almak yerine.

Rain Man: Kanal D Ana Haber Bülteni’nde Zimmer imzalı tema müziği yıllarca çalan, Dustin Hoffman’a ikinci Oscarını getiren, 8. Gün ile Fransızlara ilham veren bir klasik. Cakimonfinayne.

Hoosiers: Gene Hackman’ı kaybettiğimiz şu günlerde (çok yakın dostum diyen Clint’e rağmen 2 haftadır kimsenin iletişim kurmaması) benim çok da matah bulmadığım ancak çok el üstünde tutulan spor filmleri klasiği.

Class: 80’ler havası solumak istiyorum diyenlere, ergen klasiği. Jacqueline Bisset öğretmen, Rob Lowe öğrenci. Yönetmen fırıncı.

Thelma & Louise: Ridley Scott’un, Susan Sarandon’un, Geena Davis’in filmografilerini taçlandıran Brad Pitt debutu.

Kızgın Boğa: De Niro’nun Joe Pesci’ye yumruk sallayıp ikinci Oscarını kazandığı siyah beyaz Scorsese başyapıtı. Yine spor draması.

Vampire’s Kiss: Nicolas Cage. Sanırım izlemedim. Kült film.

Of Mice and Men: Bunu öneri olarak değil, vasatlığını bildirmek için yazdım. Kitaba yakışmıyor. Malkovich’e hiç yakışmıyor.

Social Network: Jesse Eisenberg çok sinir bozucu. Overrated.

Flawless: De Niro, P.S.Hoffman. İzlemedim.

Where’d You Go, Bernadette: Blanchett. İzlemedim.

Piranha: Türü sevenlere. Eh.

Harley Davidson & Marlboro Man: Don Johnson ve Mickey Rourke için geç çekilmiş kült. Dönemleri geçmişken.

The Man in the Moon: Reese Witherspoon’un oynayıp To Kill a Mockingbird’ü yöneten Mulligan’ın son olarak çektiği, yetişme çağı filmi. İzlemedim, izleyebilirim. Herif güzel çekiyor.

The Taking of Pelham One Two Three Foro: Travolta ve Denzel ile yeniden de çekilen tren soygun klasiği. Keyifliydi.

Hang 'Em High, Thunderbolt and Lightfoot: Clint’ten bir western ve bir suç komedisi. İkincisini izlemedim. Kendi çektiği westernlereyse, Leone görmüş gözlerle burun kıvırıyorum.

The Big Country: Şu listenin en iyisi. Gregory Peck, Jean Simmons, Burl Ives. Amerikan westernlerinin şahı. William Wyler’dan. Müziği de pek güzeldir.

Birdcage: Sahne uyarlaması eşcinsel komedisi.

Thief: James Caan’lı abartılmış kült. Ölüm Pateni’nde de o var, buraya iliştireyim.

Et ve Kan: Üsttekinin Rutger Hauerlisi. Tarihi falan. Sevemedim.

Damdaki Kemancı: Müziğini dinle, geç.

Supernova, Bomba, Hart’s War, Arslanı Kuzulara… : Kalite düşüyor. İzlemedim.

Tatlı Budala: Bu neyin çevirisi diye baktım, Blake Edwards’ın Pembe Panter’i unuttuğu dönemde Peter Sellers’la çektiği muhteşem The Party imiş. Neredeyse hiç replik yok, tamamen beden komedisi. Çok iyi.

Uptown Girls: Merhum Brittany Murphy ve çocuk Dakota Fanning’li, çoğumuzun izlemediği bir komedi. Seyre aday (üzülüyoruz öğretmenim).

Kalifornia: İzlemedim. Tıraş.

Swamp Thing: Filmden geriye iki şey kaldı: İkisi de Adrienne Barbeau’da (The Fog, Cannonball Run).

Cyborg, American Ninja 1-2-3-4: Van Damme ve adını bilmediğim diğer adam krizi tutanlara.

Igby Zor Durumda: Kieran Culkin için eklendiği bariz hidden gem.

Rob Roy: Kötü filmde aşmış kötü adam profiline ansiklopedik örnek yapım. Tim Roth kariyerinin zirvesinde.

Düzenbazlar: Anne Hathaway ve artık güldürmeyen şişman kadın komedisi. Erkeklerde gidiyor bu (John Candy).

Kirli, Çürük ve Adi: Ooo… İşte tüm zamanların en iyi komedilerinden, Brando ve Niven’li Bedtime Story yeniden çevrimi, Caine, Martin, adını unuttuğum Dick Tracy güzeli kızıl saçlı kadın ve uşakta elbette İmparator Palpatine. Hüzzam makamında emekli polis ve uçakta Freaky Friday ve Hitchcock güzeli Barbara Harris var (ezberden yazmanın dayanılmaz cazibesi).

The Greatest Story Ever Told: Şunu yazana kadar film bitti. İsa filmi. Ben şunu tercih ederim:

Buckaroo Banzai’nin Maceraları: İşte kült sıfatını tam olarak karşılayan bir yapım. Robocop abimiz oynuyor. Ben de izlemedim. Uzayda geçiyor.

NIMH’in Sırrı: Sırrına vakıf olmadığım fantastik animasyon. İsmi ortamlarda çok geçer (Nne pis ortamlarımız varmış).

Moby Dick: John Huston ve Gregory Peck adına şaşırdığım, basbayağı kötü bir film. Peck hele o kaptan rolüne hiç yakışmamış. Kötü adam rolü vermeyin şu adama. Hollywood’un erkek denince akla gelecek ilk ismi, her yönüyle.

Homeland muhtemel tüm sezonlar: Ortadoğu konulu hiçbir şeyi izlemediğim için fikrim yok. Olmaması da güzel.

Rio Serüveni: Bu da Demi Moore için eklenmiş. Bana kazık atan herifin ve kurumun adını SAG sahnesinde anıp (Bruce’u hiç sallamadan) teşekkür etti ya, evrenin simülasyon olup olmadığını bir kez daha sorguladım. Oscar vermeyin yarın şu kadına. Michael Caine de ne pis filmlerde oynamış o yıllarda (The Swarm, The Hand, Dressed to Kill, Jaws 4…). Karizmayı sonradan kurtarmasa unutulup gidecek.

Bitmiş ya. O kadar da matah değilmiş şimdi bakınca. Neyse, yine dediğim gibi, rakiplerine göre çok çok iyi. Keşke ayda iki kez yapsalar. 30 gün beklemeye değmiyor hissiyle bitiveriyor.

9 Beğeni

Prime’ ın Gaming olayı da varmış. Gaming Prime’ a dahil mi, ücretsiz mi?

2 Beğeni

Dahil, 39 liraya ücretsiz 202002020220.

3 Beğeni

Kendini bu kadar zorlama amazon, batarsın matarsın maazallah :slight_smile:

6 Beğeni

Tr zombi alışveriş sitelerine tam uyum sağladılar artık bence. İki ayda bir inanılmaz über fırsat! diye duyurdukları fırsatlar, indirimden önce bindirim vs.

4 Beğeni

Bir anlamıyla bu bir “başarı” bence, Amazon’u dize getirdik(!)

3 Beğeni

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Acaba fotoğrafta ki gibi, belirten tarihte ürününü teslim alan var mı? Bu tarihler sadece İstanbul için mi geçerli?

3 Beğeni