Valla dün 23.30 gibi kargom geldi.inanilmaz bir saat bence.Valla gelen kargocuya da birşey diyemedim adam o saatlere kadar ekmek parası için uğraşıyor.Niye böyle oldu abi dedim hep böyle vb şeyler geveledi.
Person of interest tekrar giriş yapmış. Bu diziyi hala izlemeyen varsa kaçırmasın. Müthiş bir iştir.
Totalde fiyat yine makul ancak şu sansür ve reklam işi can sıkıcı. Sadece bu platform özelinde söylemiyorum.
Kargo muhabbeti olmasa direkt iptal edeceğim abonelik. Arayüzü kötü hem siteden hem telefondan girince uğraştırıyor 1.5-1.25 hızlandırma gibi seçenekleri de yok diğer platformlara göre kullanışlı değil malesef.
Player konusunda Netflix rakiplerinin üstünde. O konuda iyiler. Prime da player da sahnede oynayan oyuncu ve şarkıları göstermesi iyi. İşte platformların sansür olayı maalesef kötü. Eski yöntemlere yöneldim ben. Bir de parası veriyoruz ki reklam izlemeyelim bu reklamlı abonelik son yıllarda her yere gelmeye başladı.
Kitaplar artık kese kâğıdında mı geliyor? Manav alışverişi yapmış gibi oldum. Kitapların hasarsız gelmesi bir nebze sevindirdi.
Tek kitap söyleyince ince karton bir pakette geliyor bana da hep son 1 yıldır falan. Bugün bir tane daha gelecek bakalım, muhtemelen aynıdır.
Siparişin hacmi büyümedikçe koliye koymayı bıraktılar. Geçen 3 vitamin/takviye vs söyledim onlar da böyle geldi. Kutuları yamulup parçalanmış ama şişeler kırılmamış şansıma
.
Yok hocam, 3-4 kitap da olsa çoğu zaman kese kâğıdında geliyor. Belki size öyle denk gelmiştir. En basitinden, son verdiğim sipariş olan Rüya Şarkıları yine bugün kese kâğıdında geldi. 2 adet ciltli-kutulu kitap. Henüz açmadım. Umarım hasarlı gelmemiştir. Nereden baksan özensizlik yani.
buraya yazmadan önce baktım sırf kese kağıdı ile geldi ve hasarlı geldi diye son 3 yılda 14 siparişimi iade etmişim ve her seferinde adamlara kocaman paragraf mesaj atıyorum ama ne geri bildirim ne de sallayan oluyor. Ürünün kendi kutu hacmi kocaman bir şey alacaksam yanına alıyorum artık kitapları bari bunu kolide göndersinler diye.
Yok hocam tek kitap değildi. Şans eseri hasarsız geldi kenarlarındaki hafif kıvrılmaları saymazsam ki bu kese kâğıda normal. Toplu alım yapacağım bu gidişle ki sipariş geçtiğim zaman genelde en az 5 kitaplık bir sipariş geçerim. Bu mevzu can sıkıcı olmaya devam edecek.
İki kitap aldım en son. Teker teker gönderdi patpat poşete güzelce sarılı halde. Bazen de kese kağıdında geliyor.
İş bankasında kişiye özel,altı ay yada on iki ay prime üyeliği veriyor Kampanyalardan bulup katıl dedikten sonra sms ile link gönderiyor sonrasında giriş yapıyorsunuz ekleniyor.Son üç ay içerisinde alış veriş şartı varmış dikkat etmedim .