Ne zaman başlıyor tarih belli mi?
Henüz resmi bir tarih yok. Ancak, muhtemelen ekim 2021 ya da ocak 2022’de başlayacak.
Mappa aldı başını gidiyor. Attack on Titan, Jujutsu Kaisen, Chainsaw Man…
Biz Jujutsu Kaisen’in animasyon kalitesine coşmuştuk fakat bu ondan da iyi duruyor. Şu anime ciddi ciddi son yılların en iyi animesi olacak. Animasyon, art style ve renk paleti muhteşem duruyor. 2014 de ki Attack on Titan etkisini yaratabilir.
Daha animesi bile çıkmadan bu kadar popüler olan bir seri neredeyse hiç görmedim.
Bluray’i beklemeden 13 ağustos’ta son filmi izleyebileceğiz.
Vinland Saga’nın 2. sezonu onaylandı.
One Pierce izleyenler anime ne durumda ? 750. Bölümde bırakmıştım seneler önce, o zaman güncele gelmiştim biriksin diye bekledim fazla birikti şimdi de. Hızlandı mı anime?
Malum bir sebepten ötürü izlemediğim için net yorum sunamayacağım ama mangaka’sı 2018 yılında seriyi 5 yıl içerisinde bitirmek istediğini söylemişti. Yani hikayenin 2023 gibi bitebileceği varsayılabilir.
Merhaba arkadaşlar. Bir sorunum var da onu danışmak istedim. Ben turkanime.net sitesinden izliyorum ama bir süredir liste kısmına yeni bir şey ekleyemiyorum. Mesaj attım lakin dönüş olmadı. Siz de bunu yaşıyor musunuz? Nasıl düzeltebilirim? Çok canımı sıkmaya başladı.
Eklemeye basınca ekleme seçeneği yok oluyor ise 2 senedir filan yaşıyorum. Seçenek yok olsa bile ekliyor ama. Biraz bekleyip sayfayı yenilerseniz eklenmiş olduğunu göreceksiniz.
Onu biliyorum anime hızlandı mı diye sormuştum. Bu arada siz donanımhaberde de anime ile ilgili yazıyorsunuz sanırım. Nickinizi hatırladım.
Neden torrent dururken çamur kalite korsan stream’lerden anime izlerler, zerre anlam veremiyorum.
Herkes Madoka Magica’ya karanlık diyor Mahou Shoujolar arasında ama Fresh Precure sollar onu.Distopik Mahou Shoujo bir de bu.Star Wars Kylo Ren’nin anlamsız aydınlığa geçisine 1000 basar,10000 basar.Şaka yapmıyorum.Setsuna karakteri çocukların hayatta anlayabileceği bir karakter değil.
Çünkü daha kolay hocam. O uğraşa gireceğinize sırıtan renklere, bozulmalara göz yumabiliyorsunuz. Ben de torrente çok üşeniyorum.
@Arcade “Tekrar Tekrar Dinlediğiniz Anime Şarkıları” başlığında tease ettiğiniz yazınızı bekliyorum
Son çıkan sezonları izlemeye çalışıyorum ama işkence ya.Çoluk çocuk izleyicisine yönelmişler iyice.
Siz deyince bir ilham geldi sanırım hep listeye ekleme seçeneklerinden birini seçiyordum (izlediklerim, izleyeceklerim vs) göz simgesine basınca eklendi. Yine simge yok oldu ama bu kez listeye eklendi. Teşekkür ederim.
Bugün olduğum kişi olmamı sağlayan, bugün hala hayatta olmamı sağlayan oyun serisidir SRW, bu sabah itibariyle öğrendim ki, en son çıkan oyunu ile PC’ye geliyor.
Ağlamıyorum, gözüme birşey kaçtı.
1.sezon ismi
2.sezon ismi ki bütün takımın adları değişmiş,sadece kaleci değil.Amann Çin animesiyiz,kimse izlemez de fark etmez 1.sezonu döne döne izleyerek de diye düşünüp faka basmışlar sanırım da nedeni ne bu saçmalığın cidden?
Saban yada Harmony Gold gibi yapımcı şirketler tarafından batıya getirilen Anime’ler sahne kesip biçmekten karakter isimlerinin değiştirilmesine, balistik mermi atan her tür silahın kimseyi kadraj içinde vuramayan lazer silahlarıyla değiştirilmesinden konu ile alakası olmayan serilerden footage eklenmesine dek sayısız değişiklikle geliyor. O yüzden TV’de yayınlandığını gördüğün Anime’lerde ne görürsen gör, şaşırmaman gerekir.
edit: Minika TV ve türevlerini izlemeye vaktim olmuyor, o yüzden yuvarlak bir cevap verdim. Görünüşe göre Japon serisi değilmiş zaten.
Anladığım kadarıyla Çin in TRT1 kanalında yayımlanıyormuş direkt de 3.sezonu hiç duymamıştım çünkü 2.sezon zaten Dünya Kupası yani.Ayrıca en sevdiğim anime nedense ama dediğin gibi devamlılık hak getire.
Sen dünyanın en tatlı şeyi değilsen başka ne olabilirsin ki?