Animeleri yüksek çözünürlükte indirmek için güvenilir bir site var mı acaba? Torrent de olabilir.
Torrent sitesi:
Altyazı sitesi: (vpn ile giriliyor, turkcealtyazi sitesine kıyasla anime arşivi daha geniş.)
İnternet hızlıysa torrentleri stremio programı ile indirmeden direkt de izleyebilirsiniz.
Vpnsiz giriliyor nyaaya
planetdp için dedim vpni.
Çok teşekkür ederim.
Anime’ciyim diyip de 2021 yılında nyaa kullanmamak da, ne bileyim, üzücü diyelim.
Siz öyle diyorsanız öyledir.
Yeni manga arc’ı da geliyormuş galiba.
Bu yeni bir trend haline geliyor anlaşılan. Bu sene Takt op. adlı mobil oyunun çıkan animesi Takt op. Destiny çok kötü bir performans sergilese bile böyle bir yola girecekler demek ki. Üzücü umarım iyi bir stüdyo almaz işi bu yolda heba olmalarına içim razı gelmiyor artık.
Shuuichi Shimeno’nun Initial D’den sonraki Manga’sı olan MF Ghost’un 2022’de TV Anime olarak uyarlanacağı doğrulandı.
Yeni Yamato projesi duyuruldu:
Yamato Forever: Rebel 3199
Bu projeyle beraber yeni Yamato serileri eski hikayenin ötesine geçmiş ve remake’den çıkmış bulunuyor. Matsumoto ve Nishizaki arasındaki yasal ihtilaflardan ötürü erken sonlanan ve canon sayılmayan Dai Yamato Zero-go’nun da 3199’da geçtiğini düşünürsek bu versiyonun erken final yapmış bu Anime’yi bir tür tamamlama girişimi olacağı düşünülebilir. Öte yandaki ismindeki Rebel’den hareketle bir tür Captain Harlock team up’u olabileceği yönünde yorumlar da var. (Zira Captain Harlock ilkin bir Yamato team up’u olarak düşünülmüştü)
Geliyor gönlümün efendisi. :’) Takagi de çıktı. Güzel bir yaz olacak.
Dün Peach Girl izlerken neden ben 90 lar sonu 2000 ler başı Shoujo animeleri severken 2010 dan ve sonrasını genelde sevmiyorum diye düşünürken şu sonucu çıkardım. Çizim tarzı ve hikayelerinin aşırı yumuşatılması.2000 ler başlarına bakıyorsun cidden lise 2 karakteri lise 2 karakteri gibi.Fiziksel olarak da, karakter olarak da. Şimdi bir bakıyorsun aşırı yumuşatılmış fiziksel hatlarıyla karakter çocuk gibi, aşırı tatlı yani ve ben bunun aşk hayatını ne yapacağım diyorsun. Ve hikayeler cidden aynı aynı aynı. Bir grup arkadaş grubu, aşklar var, hafif de komedi. Sür gitsin piyasaya mantığı.Mesela örnek olarak;
Müthiş bir seriydi kesinlikle, felsefe, aksiyon, gaz, siyaset hepsini harmanlayıp harika bir iş ortaya koymuşlardı.
Gintama 213. bölümde Shinpachi ilk defa kayda değer bir rakibi yenmiş oldu sonunda, sevindim cidden