Anime Genel Muhabbet Başlığı

ROW ROW FIGHT THE POWAH.

Harikaydı gerçekten yav. Arada bu müziği açıp açıp gaza geliyorum ben de.

Don’t believe in yourself! Believe in me who believes in you!

2 Beğeni

Aniki çok başka bir adamdı ya.

2 Beğeni

Getter Robo Armageddon’da mı bahsediyorsunuz? :smiley:

Müzik atmosferi çok iyi yansıtmış, Berserk’i özlerken bu tarz videolar biraz olsun tatmin ediyor (video spoiler içeriyor).

4 Beğeni

Hikarinoakari sitesinin forumuna daha önceden üye olan biri var mı? Lantis şirketiyle papaz olunca o şirketten cikan albumlerin linklerinin hepsini siteden silmişler ve foruma link atmışlar. Forum da yeni üye alımını kapamış görünüyor, isyanlardayım.

Mecha türünün tarihsel gelişimini, yükseliş, düşüş ve tarzda dönüşüme gitme noktalarına özet geçen, arada o zaman aralığının sosyo ekonomik durumuyla kıylaslamalar yapan ilgi çekici bir video playlist’i. İzlemenizi tavsiye ederim.

7 Beğeni

https://i.redd.it/85enexc7cbj61.jpg

6 Beğeni

Yanlış anlaşılma komedilerine bayılıyorum.

1 Beğeni

Şimdi fark ettim Mio’nun seslendirmeni de karakteri gibi solak. Acaba Mio’yu ona göre mi tasarladılar ya da mangasında değilken animesinde solak yaptılar, yoksa ablamız mı sol el ile gitar çalmayı öğrendi. Pek olası değil ama öyleyse saygım artar. :thinking:

1 Beğeni

Mobile Suit Gundam 0083 yönetmeninin, başrol karakteri seslendiren Ryo Horikawa’nın havuçtan nefret ettiğini öğrenince yemekhanede verilen yemekteki havuçları başkasının tabağına sormadan boca ettiği sahne koymasını anımsattı.

3 Beğeni

Konfor alanınızdan çıkıp Code Geass ve TTGL dışındaki mechalara biraz açıldığınızda yaşayacağınız şey budur arkadaşlar.

@Ronin47

3 Beğeni

https://twitter.com/YouSeeGundam/status/1490525509263970305?s=20&t=BPujZPDC2vu_4FL83uVs-w
Bu tweetin alıntılarını kesinlikle okuyun hâlâ gülüyorum. :laughing:

2 Beğeni
1 Beğeni

Shingeki no kyojin final sezonu 2. bölümü başlamışmış, geçenlerde gördüm. Peki ne zaman bitecek, bilgi var mıdır? Baktım da göremedim. Bu aralar pek vaktim yok ama bir ara izleyeyim aradan çıksın.

6 7 hafta sonra (20 karakter)

1 Beğeni

Teşekkürler biraz daha öteliyorum o zaman şimdilik.

1 Beğeni

Hell’s Paradise animesi geliyormuş.

Mangasına iki üç kere tekrar başlamıştım. Hikayeye tutunamadım, devamı gelmedi. Seveni var mı? Nasıl devam ediyor? Yazar Chainsaw Man ve Fire Punch gibi eserlerde asistanlık yapmış. Şimdi farkettim, Ayashimon’un da yazarıymış. Severim onu. Sanırım bu animeyi izleyeceğim, biraz beklentim var. Bazen oluyor öyle manga sarmıyor ama anime sürüklüyor. Öyle olur umarım.

Geçenlerde sevmediğim animelerin mangaların yazar koltuğunda genelde kadınlar olduğunu farkettim. Noragami, Deadman Wonderland, D. Gray Man, Kimetsu no Yaiba, Hitman Reborn, Ao no Exorcist, Magi, Anohana… Bu liste uzayıp gidiyor. Black Butler gibi şeyleri dile getirme gereği duymadım. Zaten BL izleyici kitlesi ben değilim.

İstisnaları var. FMA’nın ne kadar hayranı olmasam da severim. Mushishi’ye bayılırım. Fumetsu no Anata e benim için ne kadar önemli olduğunu pek çok kez dile getirmiştim. Yamada-kun to 7-nin no Majo, Toradora, Shiki… Gerçi beğenirken sıkıntı yok da beğenmediklerimde böyle bir ortak nokta olması beni düşündürdü.

Böyle de bir tespit işte.

Yu-Gi-Oh ve Pokémon’u saymazsak bilinçli olarak izlemeyi düşündüğüm ilk Anime olacak. İzleyen varsa fazla detay vermeden biraz bahsedebilir mi?

Oyunla alakası yok ve çoğu kişi sevgisini abartıyor. Beklentin varsa düşürmeni öneririm. Onun dışında tam olarak anime bile saymıyor netflix animasyonları. Ve en basit tabiri ile vampir avcımız ve vampirlerimiz var dizide. Ama oyunların çoğunu oynamış biri olarak pek beğenmediğimi söylemek zorundayım. İmkanınız varsa biraz zor olsalar bile oynamanızı kesinlikle öneririm gerçekten eğlenceli.

TAAF 2022 ödülünü Evangelion almış. Japonların bu konuda objektif olmasını taktir ediyorum.

1 Beğeni