Gerçekten buydu. Çok teşekkür ederim.
Your Name’deki mekanların çoğu gerçek mekanlar sanırım. Sedace bazı yerler animede yakın ama gerçekte birbirinden uzak konumdalar ama gerçekten o yerler var.
Aynen, burada o yerlerin hepsini göstermişler.
Bu kadar olmasa da başka animelerde de var aynı durum.
Güzelmiş (20 karakter).
Geçen gün Shingeki no Kyojin’in Final sezonunun ilk kısmını bitirdim de o Mikasa’yı niye öyle çizmişler yazık kıza :d Tipine alışana kadar 3-4 bölüm boyunca erkek sandığım için sürekli bu çocuk kimdi ya diyerek izledim
DVD versiyonunda biraz düzeltmişlerdi sanki, öyle görseller görmüştüm.
Yazarken bakındım, şöyle bir şey çıktı.
Güzel bir sergi, bugün katıldım oldukça iyi replikalar var. Kesinlikle ilgisini çekenler kaçırmamalı.
Bunun düzgün bir live action uyarlaması olmasını umut ediyorum.
Valla ben hiçbir şey olmamasını ümit ediyorum. Yazarlar çizerler seslendirenler oturup eseri yad etsinler sonra dağılsınlar. Bence herkes için en hayırlısı bu tarz bir şey olurdu.
Bunu telafi etmeleri gerek. Ve büyük ihtimalle mangakanın yeni mangası hakkında yeni bilgiler verilir.
İzledikçe gülesim geliyor, yeni bir şey yapmamaları bence de daha iyi olur tadında kalsın.
HBO işe el atsın da FMA 20th Anniversary: Return to Brotherhood izleyelim
Yeni live action uyarlaması olması kesin gibi herkes böyle olacağını düşünüyor. Ve deli gibi live action haberi geliyor animelerle ilgili gene. Galiba gerçekten paraları harcayacak yer bulamıyorlar…
Neden bu kadar çok beğenildiğini anlamıyorum. Mappa’nın çizimlerdeki bazı sıkıntıları (özellikle Eren sezonun başından beri tipi sürekli değişiyor gibi ve nedense bi türlü düzelemedi) ve rezalet CGI’ı (Eren’in devi özellikle) üstüne bir de sahnelerle uyumsuz müzik kullanımı binince benim için son derece keyifsiz bir sezon oldu. Genel olarak hikayesi ve bunu sunuşu gayet güzel animenin (Ymir kısmı hariç fazla üstünkörü geçti) ama geri kalan çoğu kısım sıkıntılı. Ayrıca OP ve ED de gayet güzel ama maks 7.5-8 verilir