Odessa’ya büyük çaplı bir kuşatma harekatı sürüyor. Bilimadamları Uluslararası Uzay İstasyonu’nun Rusya’ya gerçekleştirilen yaptırımlar sebebiyle Çin, Hindistan yada Avrupa’ya düşebileceğini bildiriyor.
Biraz tanıdık geldi sanki.
Odessa’ya büyük çaplı bir kuşatma harekatı sürüyor. Bilimadamları Uluslararası Uzay İstasyonu’nun Rusya’ya gerçekleştirilen yaptırımlar sebebiyle Çin, Hindistan yada Avrupa’ya düşebileceğini bildiriyor.
Biraz tanıdık geldi sanki.
Ayy çocukluğumun üstüne sifon çekeceklermiş gibi hissediyorum.Yeni nesil anime çizimleriyle falan çok garip duruyor.Tokyo Mew Mew ın 2000 ler çizimleri falan bayağı iyidir yani.Yine bir bakacağım ucundan ama hikaye değişmiş gibi en azından güçlerinin kazanma yolu olarak.
İkinci bir Sailor Moon Crystal vakası olmuş. Şarkı da çok kötü
Myanimelist’de artik favori studyonuzu belirtebiliyorsunuz.
Tek favori olarak simdilik Sunrise yazdim. Maksat safimiz belli olsun.
İyi olmuş. Biz de tarafımızı seçelim. Kyoto Animation forever!
Stüdyo Ghibli yazıp pisti çocuklara bırakalım ok. : )
Kadro şampiyonlar ligi olmuş: Verdiğim tepki direkt buydu. Fragmanı vermeden size kadroyu vereyim.
Yönetmen: Tetsuro Araki
Senaryo: Gen Urobuchi
Karakter Tasarımı: Takeshi Obata
Müzik: Hiroyuki Sawano
Stüdyo: WIT
Kaldı ki bunun Mamoru Miyano’su var, Shnichiro Miki’si var, Yuuki Kaji’si var, Marina Inoue’si var, fragmanda bir an Saori Hayami’yi duyar gibi oldum, o da olsaydı e yuh artık yuh yani diyecektim.
Çıktığı an izlenesi bir film olmuş.
Manyak bir iş olacağı kesin.
Bu şampiyonlar ligi değil bayağı dünya karması olmuş, 92 dream team olmuş.
Umarım hikayesi falan da güzeldir. Uzun zamandır en heyecanlandığım Anime olabilir.
Özellikle Gen Urobuchi projeye dahil olduğu için izleyeceğim. Bir Saya no Uta olmayacaktır zaten hedef kitlesi bu değil fakat iyi bir şeyler bekliyorum
Ben bu mangayı çok yavan buluyorum ama forumda bekleyenler eminim bu afişe coşacaktır.
Dr. Stone’un mangası 232. sayısı ile sona erdi. Artık başlayabilirim.
Mob Psycho 100 animesindeki gibi dövüşleri olan animeler önerir misiniz?
Odd Taxi’den sonra anime izleme hevesi gelince Dororo’ya başlayıp 2 bölüm izledim fakat sarmadı, metafizik ögeler, saf iyilik saf kötülük gibi yüzeysel kavramlar ilgimi çekmiyor. Devam etmeyeceğim sanırım.
Benim gibi sırf gülmek için bir şeyler izlemeyi sevenler varsa diye paylaşayım dedim.
Kongming bile DJ olmuş.