“All images” yazıyor işte
İşte bunlar hep tuzak. Anime dünyasında çok tehlikeli şeyler bulunabiliyor dikkatli ol… Gerçi sen kızsın fark etmez sanırım ama.
@Rena Evet öyle, özellikle bu gif olarak attığım kişi kanayan yaramdır.
Şu kız gibi görünüp erkek olan karakterler mi?
Spoiler oldu galiba, unutmayacağım kesin
Merak ettim nasıl oluyor acaba, direkt kız yani nasıl olmayabilir ki
Bu Oregairu’daki karakter miydi acaba?
Evet Totsuka…
Hikigaya’nın yaşadığı hüsran… Totsuka’ya bayılıyordum ben.
Oregairu (ilk sezonu daha doğrusu; 3. sezon felaket ) harika bir eser ya. Hachiman artık eşimle aramızda şaka yollu bir hakaret sözü oldu hahah. (Kız kardeşi aptal, salak, hachiman seni diyordu abisine bir yerde)
Totsuka başgan <3
Idolm@ster yapımcıları Totsuka kadar olmasa da bizim için bir alternatif sunmuş ama.
Hideyoshi’yi de unutmayalım hocam.
Unutulur mu hiç, ilk animelerimden ve trap kavramının ne olduğunu bilmeğim zamanların altını Hideyoshi. Eskiden wiki sayfasında cinsiyet yerinde erkek ya da kız değil HİDEYOSHİ yazıyordu. Ah ah, o zamanların en komik şeylerinden birisi idi.
Size güvenim tam. Söylediğiniz şekilde izleyeceğim. Teşekkür ederim.
Rica ederim. Söz konusu animeler ise her zaman.
Goblin Slayer 2.sezon duyuruldu. Şaşırdım ve sevindim doğrusu, devamı gelmez diye tahmin ediyordum.
Bugün aldığım en güzel haber.
Burada paylaşılmamış ben atayım bari. Bomba bir anime uyarlaması haberi geldi bu hafta.
Jigokuraku (Hell’s Paradise) anime uyarlama haberi geldi. Mangada daha bir iki gün önce bitti.
Çok güzel haber gerçekten. Dorohedoro, Jujutsu Kaisen ve Chainsaw Man uyarlamalarından sonra acaba bu ne zaman gelecek diyordum, geldi en sonunda.
Özellikle Jujutsu Kaisen ve Chainsaw Man gibi Shounen Jump’a yeni bir soluk getiren “değişik” Shounen’lerden. Hele ki Shounen serilerde neredeyse hiç Tarihi-Samuray türünün bulunmamasını göz önüne alırsak bulunmaz bir nimet. Zaten manga en başta Seinen olarak bile sınıflandırılabilirdi bence.
Umarım güzel bir stüdyo olur ve aceleye getirmezler. 127 chapter 2 sezona uyarlanabilir 26 bölümlük. İnşallah tek sezonda bitirmeye acele etmezler.
Attack on Titan - 4. Sezon - 8. Bölüm Güncelleme:
Önceki serzenişimde consistency probleminden bahsedip iyice gömmüştüm son sezonu. Bu bölümde bu problem hissedilmiyor hiç. Bir düzeltme mi var yoksa bölümün içeriğiyle alakalı olarak mı hissedilmiyor göreceğiz. Çizimler düzelmiş. Müzikler konusunda hala bana göre problem var. 88 tane rastgele müzik kullanılmıştı bu sefer de. Ama kullanılan müziklerin arasında sahneye iyi giden müzikler de vardı. Onu da bir gelişme olarak kabul ediyorum.
Hadi bakalım MAPPA. 36 Çalışan ile Wit’in AoT ve Vinland Saga’yı aynı anda yürüttüğü dönemi gördük. Sen bu kadar çalışan hacminle zaman-çalışan sayısı durumunu nötrleyebilecek misin? Ben umutlandım.
Attack on Titan bu bölüm neydi öyle ya. Mangadan bile daha iyi yapmışlar malum sahneyi. Mangada bile bu kadar hissetmemiştim o sahneyi. Şu son 4 bölümdür çok iyi gidiyor. Belli ki animenin kalitesinin ivmesi arttı. Son 8 bölüm daha da iyi olacak gibi gözüküyor. Son bölümlerin daha iyi olmasının nedeni bence izleyici ilk bölümleri izlerken o sırada sonraki bölümler üzerinde çalışmaları.
Bu arada yine herhangi bir şey kesilmedi mangadan. Hatta aksine yeni sahne bile eklenmiş. Şu son kaç bölümdür mangadan neredeyse tek panel bile kesilmedi. Birebir uyarlıyorlar resmen.
O kadar da iyi değildi.
Geçen bölüm Gabi’ye saçma sapan bir rol vereceklerini tahmin etmiştim. Ama bu kadarını beklemiyordum. Sasha böyle bir sonu hak etmemişti. Öte yandan bazı meselelerin oturması iyi oldu.
Mangada da böyleydi yav .d
Ya uzun zamandır biri ölmüyordu, millet sevilen bir karakter gidince afalladı bence. Zaten AoT’ı AoT yapan bölümlerden biriydi bence. Yine acımasızlığını gördük serinin iyi kötü demeden karakter seçmediğini.
Bu sefer lafım mangaya zaten.
Kesinlikle öyle oldu. Ama bu ölüm yakışmadı. Gabi’yi hiç sevmedim zaten. Gabi madem bu kadar Eldialılardan nefret ediyor, kendi kafasına sıksın. Bizi uğraştırmasın bari.