Anime Genel Muhabbet Başlığı

Hayda. Black Clover animesi 170.bölümde final veriyormuş. Büyük bir duyuru yapılacakmış son bölümün olduğu gün. Acaba mangaya çok yaklaştıkları için araya mı giriyor uzun bir süre ? Yada artık seasonal mı olacak acaba ? E öyle olsa bile neden “final” desinler ki ?

Ya inanılır gibi değil. Promised Neverland’in 2.sezonunu ne hale getirmişler. Koskoca arc falan atlamışlar ya. Yuh gerçekten. Güzelim seri ne hale gelmiş. Bu saatten sonra da hayatta toparlayamazlar. Gerçekten hayal kırıklığı ya.

Bu saatten sonra kimseye önermem bu animeyi. Gidin mangayı okuyun daha iyi. Zaten manga bile sonlara doğru bozuyor da, anime güzel olan yerleri de katletmiş.

Son 2 bölümü izlemedim. Spoilersiz yorumlara baktım şimdi. Mangadan 60-70 bölüm atladılar diyorlar. :frowning: Neyse mangasını okumuştum. Yazık olmuş. Altın havuz arcını izlemek istiyordum ben :frowning:

Daha da kötü haberler gelmeye devam ediyor.

Bu sezon zaten 11 bölüm olacaktı. Zaten az, birde bu yetmezmiş gibi 6.bölüm recap olacakmış. Şaka gibi ya. O kadar bekletip sadece 10 bölüm izletecekler yani.

Keşke adam akıllı bir stüdyo alsaydı şu seriyi. Ne bileyim White Fox veya A-1 Pictures falan. CloverWorks batırdı ya.

FMAB 12 yıldan sonra 1.sıradan düşmüş.

3 Beğeni

Daha şimdiden böyleyse ileri bölümleri görünce kim bilir nasıl coşacaklar. :smiley:

1 Beğeni

Ben War for Paradis arc anime edilince milletin tepkisi ne olacak çok merak ediyorum, herkesi acayip ters köşeler bekliyor ya.

1 Beğeni

Artack on Titan severiz lakin FMABnin önüne geçmesini benim küçük kalbim kaldıramaz. :frowning:

1 Beğeni

Sezona puan vermek için bitmesini bekleyenler de vardır. Sezon tamamlanınca net sonuç belli olur.

1 Beğeni

Bu ne tatlılık ya :star_struck:

4 Beğeni
5 Beğeni
7 Beğeni

Esdeath tespit edildi, oynandı.

2 Beğeni

Ne kadar sürdü bilmiyorum ama şu anda FMAB yine 1. FMAB fanları toplanıp AoT’ye 1 puanı bastı galiba. :joy: Sosyal medyada paylaşım yapılmış olabilir. Hayal edebiliyorum. :joy: Sezon bitince ne olacak göreceğiz. Ama sıralamayı uzun zamandır takmıyorum zaten. Sadece 7 puan altı bir anime görünce şöyle bi düşünüyorum. Ama 6.81 puanı olan bir animeyi sevmiştim.

1 Beğeni

Screenshot_20210222-021541_MX Player

Lotr görmeyi beklemiyordum şaşırdım ekranda görünce. :smiley: Kugimiya Rie de duymuş oldum uzun süre ardından o da ilaç gibi geldi. -Jujutsu no kaisen.-

Sarışın Osmanlı Padişahı Mahumoddo-kun’u indirdim izleyeceğim. Çıktığında ilk bölümü izleyip final verince izlerim demiştim ama unutmuşum denk gelip hatırladım. Yorumları beklenmedik şekilde güzeldi, bakalım nasıl yapmışlar.

3 Beğeni

https://myanimelist.net/character/26936/Mahmut_Tuğrul

Karakter iyi gözüküyor. Böyle bir animeden hiç haberim yoktu. Vay canına!

2 Beğeni

Osmanlı ile ilgili şeyleri iyi yansıtmalarını pek beklemiyorum ama Arslan Senki gibi bir anime olmasını bekliyorum. Öyle ise benim için yeterli olacak.

Yalnız okudum da kendi yorumumun devamı gibi olmuş, senin yorumun ile alakası yok verdiğim cevabın. :smiley:

Kapanış müziği çok sevdiğim bir grubun çok sevdiğim bir şarkısı imiş. Bölüm boyunca durdu durdu kapanışta kaptı beni. :smiley:

Bu arada Mahumoddo-kun değil Mahumuudo Paşa imiş. Padişah sanıyor idim ben.

Çok güzel anime. Yine bir MAPPA şaheseri. Çok zevk alırsınız izlerken. Ah birde yarım bırakmasalardı şu seriyi…ne güzel tarihi bir anime izlerdik kültürümüze yakın. Keşke uyarlansaydı manganın tamamı.