Anket Teknesi

@Ozgur’ün dediği gibi Glen Duncan’ın serisi. Wool istediğim serilerdendi. Teşekkür ederim. :slightly_smiling_face:

Niye oy grevine girdiniz ya. Bunlar zaten birkaçı ekstra olarak Fablehevan ve Karacevher var. :unamused:
Siz kesinlikle @Lezek’e bakmayın o hep kıskanç.
Forum adına okuyorum. Hepimiz adına, insanlık için. :buyucu:

@isos81 Belgariad’ı çok sevmiştim. Belki Şubat’ta onu okurum. Amber bana da bir tık öncelikli geliyordu. :relaxed:

6 Beğeni

@_Ged Amber Yıllıkları’nı kaç günde bitirir?

• 1
  • 2
  • 3
  • 5
  • 10

0 oylayanlar

1 Beğeni

Eğer Belgariad’ı çok sevdiysen, tekrar onu okumak yerine Malloryon oku. Bir taşla iki kuş vurmuş olursun. :slight_smile:

Fableheaven’ı beraber okuyalım mi?

10 kitap olduğuna göre, bir düşünelim :thinking:, en geç 2 güne halleder. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben emin değilim bitirmiş bile olabilir o_O

3 Beğeni

Malloryon’u iki aya yayayım o zaman. :slight_smile:
Olur. :)) Ama kendimi tutamazsam suç benim değil. Önemli olan beraber başlamak.
Sınavım var ya… ben 5 gün veriyorum, belki 10 bile olur. @Tobizume :((

4 Beğeni

1500 sayfaymış alt tarafı. 3 günde rahat bitirirsin.

1 Beğeni

Güzel bir epub arıyordum buldum. :)) Pazartesi akşamı start vereceğim. Hep beraber görelim. Gözlerim bugünlerde hafif atıyor ama olsun :grin::woozy_face:

2 Beğeni

E şıkkı hepsi.

İyi okumalar size :angry: :unamused:

1 Beğeni

Mallaryonu seçme sebebim, serinin hafif çıtır tarzda olması. Malum sınav haftanız, zihniniz yorulmamalı.

1 Beğeni

Peki :pleading_face:. Teşekkür ederim.

@SOLINARI Şuan bile stres topu oldum. Dertli baykuş gibi geziyorum. Teşekkür ederim oylama için.
Belki robot denetmenimiz @SJack ve @Ozgur gibi forumdaşlarım da seçer. :hanci:

Bu masum tavırlarla herkesi kandırabilirsiniz ama beni kandırabileceğinizi düşünmeyin. :yawning_face:
İkimiz de biliyoruzki, hızınızı alamayıp hepsini okuyacaksınız.

2 Beğeni

Ben her zaman sevimliyimdir. :upside_down_face::hugs: Hadi orta yolu bulalım. Sizlerle bunun konuşması bile güzel. Kendi ailemle bunu yapamıyorum. Kitap kolilesem, çeyizini mi hazırlıyorsun oluyor. :hanci:

4 Beğeni

Listede yoksa da aklında fablehaven varsa hepsinden önce onu okumalısın bence. Cadı duymasın fablehaven’ı geriye attığını :grimacing:

1 Beğeni

Araya katayım onu da hemen, doğru diyorsun. Her yerde eli, kulağı, gözü var. :roll_eyes:

1 Beğeni

Sevgili @_Ged, sanırım amberi 3 günde bitireceğine dair bahse girebilirim. Gerçi @Lezek 2 gün demiş, o daha iyi bilir. :sweat_smile: Ben bunlar içinde sadece Amber Yıllıkları’nı okudum, Wool’u merak ediyorum ama Amber çok keyifliydi hem de akıcıydı (tabii ben ilk beş kitabı okudum, ikinci beş kitap ayrı bir hikaye). Çok hızlı okuyup bitirebilirsin bence, belki sadece birinci şahıs bakış açısı olması nedeniyle detaysız kalan yerler olabilir, bir de bir iki savaş sahnesinde sadece rakam verip geçilmiş, oralar hoşuna gitmeyebilir. Ama kalanını beğeneceğini düşünüyorum, bu yüzden Amber’i işaretledim.

1 Beğeni

Cevap olarak okudum bitirdim bile derse hiç şaşırmam :sweat_smile:

1 Beğeni

Ona göre ben bakışımla kitap bitiyorum. Gerçi stresten midir, ya da başka bir şeyden mi bilmem bir kaç gündür kendimi durgun hissediyorum. Bakalım seriyi kaç günde okuyacağım. Aslında Zelanzy’nin ışık tanrısı gibi karmaşık bir kitabından sonra baya çekiniyordum.

Denildiğine göre en fazla bu ölümsüz kıvamındadır. Ki ben genel olarak beğeniyorum kendisini.

@MelihAntepli daha başlayamadım bile ¯_(ツ)_/¯😁

2 Beğeni

Asklepiso’u koymayışınızı kırıcı buluyorum. Zira kendisi sağlık ve bilgelik tanrısıdır ve atalarımızın da dediği üzere" her işin başı sağlıktır."

1 Beğeni
Hem bir deneme olsun diye anket açayım, hem de eğlenelim. Hangi yabancı film daha güzel?
  • Başlangıç
  • Kelebek etkisi 1

0 oylayanlar

Sevgili @Tobizume beni bu seriye karşı şevklendirdiğin için çok teşekkür ederim. Gözümde çok büyütüp erteliyordum. Bugün finali yapacağım gibi. :buyucu:
Seri hakkında düşüncem, tek cümleyle şu olurdu.
“Akrabalarla örülü fantastik bir serüvene yelken açıyoruz.” Kolunuzu çarptığınız her yerden akraba fışkırıyor. Okuması zevkliydi. Ama bir noktadan sonra sanki kendini tekrar eder oldu fakat dünya cidden çok özgün.

3 Beğeni