Niye oy grevine girdiniz ya. Bunlar zaten birkaçı ekstra olarak Fablehevan ve Karacevher var.
Siz kesinlikle @Lezek’e bakmayın o hep kıskanç.
Forum adına okuyorum. Hepimiz adına, insanlık için.
@isos81 Belgariad’ı çok sevmiştim. Belki Şubat’ta onu okurum. Amber bana da bir tık öncelikli geliyordu.
Malloryon’u iki aya yayayım o zaman.
Olur. :)) Ama kendimi tutamazsam suç benim değil. Önemli olan beraber başlamak.
Sınavım var ya… ben 5 gün veriyorum, belki 10 bile olur. @Tobizume :((
@SOLINARI Şuan bile stres topu oldum. Dertli baykuş gibi geziyorum. Teşekkür ederim oylama için.
Belki robot denetmenimiz @SJack ve @Ozgur gibi forumdaşlarım da seçer.
Ben her zaman sevimliyimdir. Hadi orta yolu bulalım. Sizlerle bunun konuşması bile güzel. Kendi ailemle bunu yapamıyorum. Kitap kolilesem, çeyizini mi hazırlıyorsun oluyor.
Sevgili @_Ged, sanırım amberi 3 günde bitireceğine dair bahse girebilirim. Gerçi @Lezek 2 gün demiş, o daha iyi bilir. Ben bunlar içinde sadece Amber Yıllıkları’nı okudum, Wool’u merak ediyorum ama Amber çok keyifliydi hem de akıcıydı (tabii ben ilk beş kitabı okudum, ikinci beş kitap ayrı bir hikaye). Çok hızlı okuyup bitirebilirsin bence, belki sadece birinci şahıs bakış açısı olması nedeniyle detaysız kalan yerler olabilir, bir de bir iki savaş sahnesinde sadece rakam verip geçilmiş, oralar hoşuna gitmeyebilir. Ama kalanını beğeneceğini düşünüyorum, bu yüzden Amber’i işaretledim.
Ona göre ben bakışımla kitap bitiyorum. Gerçi stresten midir, ya da başka bir şeyden mi bilmem bir kaç gündür kendimi durgun hissediyorum. Bakalım seriyi kaç günde okuyacağım. Aslında Zelanzy’nin ışık tanrısı gibi karmaşık bir kitabından sonra baya çekiniyordum.
Denildiğine göre en fazla bu ölümsüz kıvamındadır. Ki ben genel olarak beğeniyorum kendisini.
Sevgili @Tobizume beni bu seriye karşı şevklendirdiğin için çok teşekkür ederim. Gözümde çok büyütüp erteliyordum. Bugün finali yapacağım gibi.
Seri hakkında düşüncem, tek cümleyle şu olurdu.
“Akrabalarla örülü fantastik bir serüvene yelken açıyoruz.” Kolunuzu çarptığınız her yerden akraba fışkırıyor. Okuması zevkliydi. Ama bir noktadan sonra sanki kendini tekrar eder oldu fakat dünya cidden çok özgün.