Anket Teknesi

Ufak bir tavsiye, 5 kitap için değil de sadece ilk kitap için aç etkinliği. Böylece:

• Yorumlar birbirine girmez
  • Sadece ilk kitap olacağı için insanların gözü korkmaz
  • Sonraki kitaplara devam edip etmeyeceğine herkes kendi karar verir.

Yine de seçim senin. :slight_smile:

Tamam güncelleyeyim :)) Çok mantıklı.

1 Beğeni
WhatsApp’ı silmeyi düşünüyor musunuz? Kimin oy verdiğini görmeyi kapatacağım.
  • Evet
  • Hayır
  • Kararsızım

0 oylayanlar

En az 15 yıldır yaptığımız her şeyi bilmiyorlar mı zaten :slight_smile: Benim yazışmaları okuyacaklarsa çok sıkıcı zaten kendileri bilir :joy:

6 Beğeni

Önemli olan okuyabilmeleri değil. Resmen " sizin özel bilgilerinizi alacağımızı size duyuracağız ama o kadar aptalsınız ve o kadar bu uygulamaya muhtaçsınız ki herhangi bir şey yapamayacaksınız." diyorlar. Şu an kullanıcılar olarak tepki göstermezsek onları haklı çıkarmış olacağız ve gelecekte bu gibi olayların devamı gelecek. Suyu yavaş yavaş ısıtıyorlar ki canlı canlı piştiğimizi anlayamayalım.

2 Beğeni

Hak veriyorum size. Bir kaç yerde iptal edildi falan diyorlar ama doğruluğunu bilmiyorum. Yalan değil onlara muhtacız. Hatta bütün Dünya muhtaç. Her şey artık bilgisayar, telefon ve internet üzerine kurulu ve ister istemez tüm sistemler buna göre entegre oldu. Ben android telefon kullanıyorum. Bir uygulama yükleyeceğim zaman o uygulama benden bazı izinler istiyor ve mecburen kabul etmem lazım yoksa o uygulamayı yükleyemiyorum. Onun dışında Google olsun başka firmalar olsun her şeyimizi biliyorlar zaten. Google’ın mesela ayakkabı hakkında konuştunuz, ayakkabı reklamları çıkıyor diye bir çok yerde okudum. Yani aslında biraz abartılı olacak ama bütün Dünya olarak George Orwell’ın 1984 kitabını yaşıyoruz.

Kesinlikle. Ve bizden sonraki nesil bu düzenin içine doğdukları için bunlarsız bir yaşam dahi düşleyemeyecekler. Şahsen çocuğum olursa, onları teknolojiden en azından çocuklukları boyunca uzak tutmaya çalışacağım. Bu sisteme mahkumuz ama bu susmamızı haklı kılmıyor.

1 Beğeni

Bu ay içerisinde Dune okuma etkinliği bitecek. Seriye devam etmek isteyenler varsa şubat ayı için Dune Mesihi okuma etkinliği oluşturalım mı?

• Olur
  • Daha sonra okuruz

0 oylayanlar

1 Beğeni

Ben daha yeni bitirdim ikinci kitabı fakat ikinci kitap özelinde konuşacağımız bir konuyu isterim. :blush:

1 Beğeni

Ben dayanamadım okudum :see_no_evil: Okuyalım a oy verdim yine de. 3. Kitaptan devam ederseniz buradayım :eyes:

1 Beğeni
Gain kullanıyor musunuz?
  • Evet kullanıyorum.
  • Hayır kullanmıyorum.
  • Exxen dururken Gain’i kim ne yapsın.

0 oylayanlar

1 Beğeni
Issız adaya gideceksiniz ve yanınıza tek bir kitap alma hakkınız var. Hangisini seçersiniz?
  • Frankenstein
  • Notre Dame’ın Kamburu

0 oylayanlar

2 Beğeni

1 Beğeni

İkisini de okumadım ama Notre Dame’ın Kamburu Frankenstein’ın iki katından daha uzun. Issız adaya düşerken kitabın uzun olması daha önemli bence.

3 Beğeni

Bunu da düşünmek lazım tabi. :blush:

@NamelessOne ben daha ikisini de okumadım.

2 Beğeni

Issız adada kavuşacağım huzur dolu hayat bünyeme fazla gelebilir. Hiç alışık değilim ne de olsa. Bu sebeple Frankenstein’ı alırdım. Sinir krizi geçirerek okur günlük huzursuzluk dozumu bu kitapla karşılardım. Ne zaman aklıma gelse üzülürüm hilkat garibesi reise. Tertemiz, hassas, kocaman bir kalbi vardı. Tek suçu kalpsiz insanların arasına düşmek oldu. Çevresindeki insanlar bu kadar kötüyken nasıl iyi kalabilirdi ki :frowning: Kitap boyunca süren ve kitabın sonunda zirveye varan taraflı anlatım sebebiyle çok sinir olmuştum Mary Shelley’e. Sana çok haksızlık ettiler Hilkat Garibesi reis. Uzun adamım, üzümlü kekim :frowning:

5 Beğeni

Yazınızı okurken ben bile hüzünlendim valla. :expressionless:

2 Beğeni

Üç Cisim Problemi’nin devam kitabı için okuma etkinliğine devam mı tamam mı?

• Şubat ayı için okuyalım
  • Daha sonra okuyalım
  • Okumayalım yazar yordu

0 oylayanlar

Beni yordu ama çok merak ediyorum neler olacak diye :sweat_smile:

Mart ayında “Dünyalar Savaşı” kitabı için etkinlik olsun mu?

Dünyalar Savaşı
  • Evet
  • Hayır

0 oylayanlar

Okuma etkinliği düzenlemek istiyor ama emin olamıyorum, lütfen okumamış olan bir tek ben değilim deyin :sweat_smile:

Bu ay Belgariad: Kehanetin Oyuncağı’nı okuyalım mı?
  • Evet, katılırım.
  • Hayır, okudum.
  • Bu ay olmasa katılırdım.

0 oylayanlar

Son şıkkı seçenler çok olursa erteleyebilirim.

4 Beğeni