Merak ettim, hangisi?
- Sayısal
- Sözel
0 oylayanlar
Merak ettim, hangisi?
0 oylayanlar
Bilimkurgu hayranı olan @SJack sözel, fantastik hayranı olan @isos81 sayısal demiş. Bu işte sizce de bir terslik yok mu?
Çok ters bir durum gerçekten de. Sayısalı hiç sevmem. Bir arkadaşımın sınavı vs olsun yanına gitsem başım ağrır.
Eşit ağırlıkçıyım ama sözel dedim. Oraya daha yakınım.
Benim oyumla 50/50 oldu.
Lise hayatında sayısalcı olup hem sayısal hem eşit ağırlık bölümlerinde, biri yarım kalsa da, okumuş birisi olarak eşit ağırlık demek istiyorum.
0 oylayanlar
Değişik bir anket açıyorum. Bakalım forumun tepkisi ne olacak? Ankette kimin oy kullandığını gizliyorum. Sadece sonuçları merak ediyorum.
0 oylayanlar
Spoiler kısmı bence açmayın.
Dünya yalanmış, hayat yalanmış, her şey yalan. Kim yaladı bunları? Sizi uyarmıştım.
Bence bu da yalan. Herkes ince ve derin düşündüğüne inanıyor. O zaman kimler bu kaba insanlar.
Aslında hiç kimse yalan danışmak istemez. Zorda kalınca yalan söylemeli oluyoruz.
Yanlış anlaşılmadınız. İnce ve derin düşündüğünü söyleyen kişilerin aslında dedikleri kadar olmadıklarını düşündüğüm için öyle söyledim.
Zevk için yalan söylerim seçeneği olsa onu işaretlerdim.
Özellikle otobüste zorla muhabbet açan teyzelere anlattığım fantastik hayat hikayelerim inanılmazdı. Biraz ruh halime bağlı bu yalan söyleme durumu. Hiç ihtiyacım olmadığı halde de söylerim. Bazen de başımı belaya sokacağını bilsem de doğruyu söylerim.
Yalan söylemem ama doğruyu da söylemem diye bir seçenek olmalıydı bence.
İstesem de söyleyemiyorum. Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.
@Clown ahah aynı anketi açacaktım ben de.
Hiç güleceğim yoktu ya
0 oylayanlar
Ben de söyleyemiyorum. Söyleyende ya yalan konuşduğum anlaşılıyor ya da içimden gelmiyor kendimi kötü hissediyorum.