Anket Teknesi

Merak ettim, hangisi?

• Sayısal
  • Sözel

0 oylayanlar

5 Beğeni

Bilimkurgu hayranı olan @SJack sözel, fantastik hayranı olan @isos81 sayısal demiş. Bu işte sizce de bir terslik yok mu?

10 Beğeni

Çok ters bir durum gerçekten de. :joy: Sayısalı hiç sevmem. Bir arkadaşımın sınavı vs olsun yanına gitsem başım ağrır.

2 Beğeni

Eşit ağırlıkçıyım ama sözel dedim. Oraya daha yakınım.

5 Beğeni

5 Beğeni

Benim oyumla 50/50 oldu. :joy:

1 Beğeni

Lise hayatında sayısalcı olup hem sayısal hem eşit ağırlık bölümlerinde, biri yarım kalsa da, okumuş birisi olarak eşit ağırlık demek istiyorum. :slight_smile:

1 Beğeni
Hangi dedektifi daha çok seviyorsunuz?
  • Hercule Poirot
  • Sherlock Holmes

0 oylayanlar

3 Beğeni

Değişik bir anket açıyorum. Bakalım forumun tepkisi ne olacak? :grinning_face_with_smiling_eyes: Ankette kimin oy kullandığını gizliyorum. Sadece sonuçları merak ediyorum.

• Ben hiç yalan söylemem.
  • Dünyada yalan söylemeyen insan kaldı mı ki?
  • Yalan söylemeyi sevmem ama zorda kalırsam yalan söylerim.
  • Duruma göre değişir ama gerekirse yalan söylemekten çekinmem.
  • İstesem de yalan söyleyemiyorum.

0 oylayanlar

Spoiler kısmı bence açmayın.

Dünya yalanmış, hayat yalanmış, her şey yalan. Kim yaladı bunları? :joy: Sizi uyarmıştım. :joy:

7 Beğeni

4 Beğeni

Bence bu da yalan. Herkes ince ve derin düşündüğüne inanıyor. O zaman kimler bu kaba insanlar.

3 Beğeni

4 Beğeni

Aslında hiç kimse yalan danışmak istemez. :slightly_smiling_face: Zorda kalınca yalan söylemeli oluyoruz.

2 Beğeni

Yanlış anlaşılmadınız. İnce ve derin düşündüğünü söyleyen kişilerin aslında dedikleri kadar olmadıklarını düşündüğüm için öyle söyledim. :smiley:

3 Beğeni

3 Beğeni

Zevk için yalan söylerim seçeneği olsa onu işaretlerdim. :sweat_smile:

Özellikle otobüste zorla muhabbet açan teyzelere anlattığım fantastik hayat hikayelerim inanılmazdı. Biraz ruh halime bağlı bu yalan söyleme durumu. Hiç ihtiyacım olmadığı halde de söylerim. Bazen de başımı belaya sokacağını bilsem de doğruyu söylerim. :woman_shrugging:

5 Beğeni

Yalan söylemem ama doğruyu da söylemem diye bir seçenek olmalıydı bence. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

İstesem de söyleyemiyorum. Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.
@Clown ahah aynı anketi açacaktım ben de.

Hiç güleceğim yoktu ya :smiley:

1 Beğeni
Arabanızın Markası Nedir ?
  • ARABAM YOK
  • FIAT
  • RENAULT
  • TOYOTA
  • VOLKSWAGEN
  • OPEL
  • AUDİ
  • CİTROEN
  • PEUGEOT
  • BMW
  • FORD
  • SKODA
  • ALFA ROMEO
  • DACIA
  • HYUNDAI
  • HONDA
  • KIA
  • MERCEDES
  • MAZDA
  • NISSAN
  • SEAT
  • VOLVO
  • SUBARU
  • TATA
  • CHEVROLET
  • DAIHATSU
  • LADA
  • LAND ROVER
  • MINI
  • MITSUBISHI
  • SUZUKI
  • TOFAŞ

0 oylayanlar

Ben de söyleyemiyorum. :sweat_smile: Söyleyende ya yalan konuşduğum anlaşılıyor ya da içimden gelmiyor kendimi kötü hissediyorum.

2 Beğeni