Sandıkları terketmeyelim Jonathan Strange güveniyorum sana.
Anket ne zamana kadar?
Sandıkları terketmeyelim Jonathan Strange güveniyorum sana.
Anket ne zamana kadar?
Seveneves öne geçerse hemen kapatıcam. Geçemez ise pzt son gün.
Gözüme çarpmıştı bazı listelerde. Yazarın biraz eski ve edebi bir dili olduğunu okudum diye hatırlıyorum. Seveceğiz diyerek kendimizi alıştıralım bence.
Hemen umudunuzu yitirmeyin, demokrasilerde çare tükenmez. Olmadı @Akahige’ye şantaj yaparız, bizim adayımıza oy verecek insan buluruz, gene olmadı oyları tekrar saydırırız! Evet efendim.
En kötü okumayacaklar oylarını silsin diye mobbing yaparız. Dur bakalım, gün doğmadan neler doğar.
Yanında Seveneves de okuyalım da forumu kana bulamayın arkadaşlar.
@isos81 hocam hatırlat da senin altında işe girmiyim,okumadığım her Malazan cildi için iki maaş kesersin sen.
Aslında tüm seçenekler Seveneves olacaktı, biz de kim ne oy vermiş uğraşmayacaktık. Şimdi sözü verdik, geri adım da atamıyoruz.
Ben iş hayatında pamuk gibi biriyim. O yüzden 1 maaş keserim sadece.
Arkadaşlar demokraside demagogluk yapmak diye bir eylem var. Bakın örnek vermek gerekirse.
Ben Susanna Clarke - Jonathan Strange ve Bay Norell seçeneğine oy verdim. Çünkü Amazonda kitaplar çok uygun. Ben hemen Prime üyeliğim ile aldım kargo da bedavaya geldi. 2 kitap toplam 22 lira. 4 adet kalmış her iki kitaptan. Kitapları alın sonrada oyunuza Ampule, pardon Susanna Clarke adlı yazara basın
https://www.amazon.com.tr/gp/product/6051712704/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.com.tr/gp/product/6051712712/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1
Piranesi’yi okumasam Seveneves diyebilirdim ama ortada Susanna Clarke faktörü var.
Propaganda ve reklam da var.
@M3rett0 hocam oy atmamışsın. Seveneves’e oy atar mısın?
(Diğer oy Clarke olursa iyi gülerim kendime )
@Abraxas Vuuu, süper oldu bu. Yakında forumda bk vs fantastik savaşı başlarsa şaşırmam ama kendimin bk safında olmasına çok şaşırırım.
Affedin. Hocam ben…
E okumuşsun işte hocam Clarke’ı. Okumadığın Seveneves’e oy atıver.
Sizi asla kıramam hocam. Verdim gitti.
Tarafsız kalıp, oylamaya değil sonucuna katılmayı düşünüyorum. Kesinlikle 900 sayfadan korktuğum için değil.
@HamdemitAbi Keşke hiç aklına getirmeseydim.
Neyse ya, ben fantastik kurgunun bir neferiyim. Hele sen sevdim diyorsan başka bir şeye ihtiyacım yok. Bundan sonra ben de Clarke’çıyım.
(Ama haksızlık olmasın diye oyumu değiştirmeyeceğim)
Değildim, şimdi oldum hocam saygılar. Bu seferkine sahiden katılabilme ihtimalim var, utanmadım uzun zamandır okumak isteyip Malazan yinelemelerinden fırsat bulamadığım kitaplara abandım. Allah affetsin.
Ya türkçe kitap çıkarsa katılamam ben. Elimde yok alabileceğimi de sanmıyorum şu an. Bu arada siz söylemeseniz ben anketi görmemiştim.
Ooo ben bunu alayım ama yine de Seveneves’ciyim.
Edit: Keşke 3. kitap da indirimde olsaydı. Böyle de yarım kaldı.
Adayları beğenmedim. Sanırım oy kullanmayacağım. Umarım yine o kazanmaz. Oh, wait.