Anket Teknesi

İki kitap arasında kararsız kaldım. Okuyanlar ankete katılırlarsa sevinirim
  • Mary Shelley- Mathilda
  • Mary Shelley- Karanlık Yazılar

0 oylayanlar

Hangisini tercih edersiniz?

• Aşırı rahat iş, x tl maaş
  • Orta derecede yorucu iş, neredeyse 2x tl maaş

0 oylayanlar

İhtiyacım olan nedir x maaş mı 2x maaş mı? Ona göre karar vereyim.

5 Beğeni

Eski vordue çok yorucu iş ama 3x 4x maaş derdi, günümüz vordue ise nasıl olsa paranın kıymeti kalmadı her gün daha da fakirleşiyoruz diye şu an aşırı rahat işi seçip azıcık aşım kaygısız başım demekte :smiley:

1 Beğeni

Şimdi şöyle. Normalde x maaş sana yetiyor ama ucu ucuna. Ekstra bir şey çıkarsa ekstra işler yaparak açık kapatman gerekiyor. Ama işteki boş vakitte de farklı projeler yapabiliyorsun, yüksek kazanç fırsatı var.

Bununla birlikte diğer kısımda o kadar vaktin yok. Potansiyeli yok etme ihtimali var ama kendini garantiye alıyorsun.

Bunu sordum temelde.

1 Beğeni

Bu durumda potansiyeli nedeniyle birinci seçenek belki maddi ve manevi olarak bazı zamanlar sıkıntılı günleri olacak olsa bile yerinde saymamak adına daha iyi gibi.

Elbbete seçimi yapacak olan kişinin yaşam biçimi vs ve üzerinde olan sorumluluklar ile de ilgili. Muhtemelen ben birinciyi seçerdim. Kendim için daha çok zamanım olsun isterdim ama evli, çocuklu ya da ne bileyim aile bakmak gibi…bir durum olsa garanti olacak yolu seçerdim.

Kendi başına bugün buldum bugün yerim diyorum ama çok başıma bunu diyemezdim.

1 Beğeni

Tam olarak böyle bir seçim yapmam gerekti 2 ay kadar önce ama başka koşullar(hayırlı, güzel koşullar bunlar :slight_smile: ) sebebiyle x tl maaşta kaldım. Ama ankette öbürünü seçtim. Öbürünü isterdim çünkü.

1 Beğeni

Yazacağım yeni romanın türü ne olsun?

• Bilimkurgu
  • Fantastik
  • Korku

0 oylayanlar

Eğlence amaçlıdır! Çok fazla takılmamak gerek :slightly_smiling_face:

500’lük banknotun üstünde kimin olmasını istersiniz?
  • Aziz Sancar
  • İlber Ortaylı
  • Fatih Sultan Mehmet
  • II Abdülhamid
  • Recep Tayyip Erdoğan
  • Fatih Terim

0 oylayanlar

1 Beğeni

İtiraf etmek gerekirse daha fazla fark olmasını bekliyordum. Demek ki biz rahata biraz düşkünüz. :slight_smile:

2 Beğeni

Baktıkça neden bu halde olduğumuzu hatırlatacak bir isim görmek isterim.

1 Beğeni

Doğru şıkkı işaretlemişsiniz :slightly_smiling_face:

Şıklarda sırma saçlımız ve çokomelli damadımızın da olması gerekiyordu.

1 Beğeni
1 Beğeni

2 Beğeni

Aklıma takılmışken sormadan geçmeyeyim: Türk polisinin de Amerikan polisleri gibi yetkilere sahip olmasını ister miydiniz?

• Evet isterdim çünkü…
  • Hayır istemezdim çünkü…
  • Kararsızım çünkü…
  • İlgilenmiyorum.

0 oylayanlar

İstemezdim çünkü ak partinin çaycısının arabasına park cezası dahi kesemeyen polisin, o yetkileri sadece kimin üstünde kullanacağı çok açıktır.

6 Beğeni

Hayır istemezdim çünkü bizde ahbap çavuş ilişkisi çok fazla. Ezilenler gene dayısı olmayanlar olacak

1 Beğeni

Üniversitede araştırma dersiyle ilgili bir anketimiz var. İstenilen sayıya ulaşamadık. Katılabilirseniz memnun oluruz.

Japoncaya sardık hadi hayırlısı…

Sizce bu işin sonu ne olur?

• Üç güne hevesini alır bırakırsın. :grinning:
  • Sonuna kadar gidersin. :muscle:

0 oylayanlar