Tarafını seç!
- Matrix 4
- TeneT
0 oylayanlar
Tarafını seç!
0 oylayanlar
Forumda sıkça gördüğüm bir sorun var: Okumakta zorlanıyorum.
Kaç kişinin benimle aynı sorunu yaşadığını merak ettim. İşaretlerseniz sevinirim.
Not: Anketi gizledim mi bilmiyorum ama gizlilik açık değilse açmaya çalışacağım
0 oylayanlar
Benim gibi okumakta ve odaklanmakta zorlanan arkadaşlar bunun nedenlerini ve bununla nasıl başa çıktığını paylaşırsa çok makbule geçer
Dinî görüşünüz nedir?
0 oylayanlar
0 oylayanlar
Gizli yaptım anketi rahat olun xd
Kendimi bildiğim için evet dedim
0 oylayanlar
Elimde mevcut olan serilerden hiçbirisi hakkında bilgim yok ama güzel seriler olduklarını biliyorum ve yardım istiyorum. Hangi seriye başlamalıyım🙄
Action packed için İblis Döngüsü, grimdark için Dikenlikler Prensi, slow-paced character building icin Farseer. Diğerini ben de okumadım.
Aslında kadim kanunlardan sonra grimdark favorim tarzım oldu, dikenlikler prensi daha cazip geliyor.
Onun kadar iyi değil, birkaç problemli yeri de var ama yine de güzel seridir. Seçenekler arasında kişisel favorim ise yine birçok problemine rağmen İblis Döngüsü.
Madem grimdark seviyorsunuz, ben Elric’i öneririm. Neden bir çok kahramana esin kaynağı olduğunu da rahatça görebilirsiniz hem okuduğunuzda.
Önümüzdeki ay alacağım seri için karar veremedim.
Gönlüm Parçalanmış imparatorluk serisinden yana ama Nevernight almaya değer mi bir türlü bilemedim ve ikisinin arasında kaldım.
0 oylayanlar
İletileri beğenirken nelere dikkat edersiniz?
0 oylayanlar
Düşüncelerimle yakınlığına bağlı, teşekkür manasında vs da da beğeniyorum, ruh halime göre benle taban tabana zıt cevabı da beğenirim
Sohbet ederken hadi artık güle güle manasına gelen son beğeni gibi alternatif şıklar da koyacaktım da, daha o kendi anketini ciddiye almıyor biz niye alalım demesinler dedim xd
Böyle kullanan da mı var
Mesajı gördüm anlamında beğeni de çok kullanılıyor aslında.
Ben başlığa göre de beğeniyorum. Satın alınan kitaplar ve Okuyorum başlıklarına atılan mesajların hepsini beğeniyorum. Bu iki konuyu seviyorum. Onun dışında konuşmayı bitirmek için ben de kullanıyorum.(Ben herkes bunu yapıyo’ diye düşünüyordum. @MelihAntepli yapmıyormuş )
Ana başlıklar üstünden giden bir anket oldu bu seferlik.
@Kaan_Usengul insanın kalbi temiz olmayagörsün işte