Anket Teknesi

Tarafını seç! :grin:

• Matrix 4
  • TeneT

0 oylayanlar

Forumda sıkça gördüğüm bir sorun var: Okumakta zorlanıyorum.
Kaç kişinin benimle aynı sorunu yaşadığını merak ettim. İşaretlerseniz sevinirim.
Not: Anketi gizledim mi bilmiyorum ama gizlilik açık değilse açmaya çalışacağım

• Eskisi gibiyim. Aynı sayıda okuyor ve okuduğumu anlıyorum.
  • Daha az sayıda okuyorum ve okuduğumu anlayabiliyorum
  • Daha az sayıda okuyorum ve odaklanmakta zorlanıyorum
  • Hiç okuyamıyorum artık :frowning:
  • Okumayı bıraktım

0 oylayanlar

Benim gibi okumakta ve odaklanmakta zorlanan arkadaşlar bunun nedenlerini ve bununla nasıl başa çıktığını paylaşırsa çok makbule geçer :slightly_frowning_face:

3 Beğeni

Dinî görüşünüz nedir?

• Müslüman
  • Hıristiyan
  • Yahudi
  • Nonteist (Ateizm, Agnostik vs.)
  • Deizm

0 oylayanlar

Forum Üyeleri Alıngan mı?
  • Evet
  • Hayır

0 oylayanlar

Gizli yaptım anketi rahat olun xd

5 Beğeni

Kendimi bildiğim için evet dedim

5 Beğeni
Love, Death & Robots 3.Sezon spoiler içerir.

• Dikenlikler Prensi
  • Farseer serisi
  • Elric serisi
  • Iblis döngüsü serisi

0 oylayanlar

Elimde mevcut olan serilerden hiçbirisi hakkında bilgim yok ama güzel seriler olduklarını biliyorum ve yardım istiyorum. Hangi seriye başlamalıyım🙄

1 Beğeni

Action packed için İblis Döngüsü, grimdark için Dikenlikler Prensi, slow-paced character building icin Farseer. Diğerini ben de okumadım.

1 Beğeni

Aslında kadim kanunlardan sonra grimdark favorim tarzım oldu, dikenlikler prensi daha cazip geliyor.

1 Beğeni

Onun kadar iyi değil, birkaç problemli yeri de var ama yine de güzel seridir. Seçenekler arasında kişisel favorim ise yine birçok problemine rağmen İblis Döngüsü.

3 Beğeni

Madem grimdark seviyorsunuz, ben Elric’i öneririm. Neden bir çok kahramana esin kaynağı olduğunu da rahatça görebilirsiniz hem okuduğunuzda.

3 Beğeni

Önümüzdeki ay alacağım seri için karar veremedim.
Gönlüm Parçalanmış imparatorluk serisinden yana ama Nevernight almaya değer mi bir türlü bilemedim ve ikisinin arasında kaldım.

• Parçalanmış İmparatorluk Serisi
  • Nevernight serisi

0 oylayanlar

1 Beğeni

İletileri beğenirken nelere dikkat edersiniz?

• Ne yazdığına
  • Kimin yazdığına
  • Düşüncelerimle yakınlığına
  • Ruh halime bağlı
  • Sadece Kehribar

0 oylayanlar

3 Beğeni

Düşüncelerimle yakınlığına bağlı, teşekkür manasında vs da da beğeniyorum, ruh halime göre benle taban tabana zıt cevabı da beğenirim :laughing:

3 Beğeni

Sohbet ederken hadi artık güle güle manasına gelen son beğeni gibi alternatif şıklar da koyacaktım da, daha o kendi anketini ciddiye almıyor biz niye alalım demesinler dedim xd

4 Beğeni

Böyle kullanan da mı var :joy:

2 Beğeni

Mesajı gördüm anlamında beğeni de çok kullanılıyor aslında.

8 Beğeni

Ben başlığa göre de beğeniyorum. Satın alınan kitaplar ve Okuyorum başlıklarına atılan mesajların hepsini beğeniyorum. Bu iki konuyu seviyorum. Onun dışında konuşmayı bitirmek için ben de kullanıyorum.(Ben herkes bunu yapıyo’ diye düşünüyordum. @MelihAntepli yapmıyormuş :sweat_smile:)

7 Beğeni

Ana başlıklar üstünden giden bir anket oldu bu seferlik.

@Kaan_Usengul insanın kalbi temiz olmayagörsün işte :sweat_smile:

4 Beğeni