Anket Teknesi

Evde nohutlu, dışarıda tavuklu. O dışarıdaki tavuk tadını evde bir türlü yakalayamıyorum :cry:

1 Beğeni

Kanat kalmadı, cajun baharatlı ızgara tavuk verelim size. :slight_smile:

@Agape Et pahalı, menüden çıkardık.

Rıhtım Kamarasında olan çorba muhabbetinden acıkınca gidip tost yaptım ben de. :slight_smile:

Kocaeli de olan zehirlenme haberinden sonra dışarıdan bir süre bir şey yiyemem gibi. :slight_smile:

4 Beğeni

Mısırlı pilav diyorum…

1 Beğeni

Seni bilmem ama benim çevremdeki yerlere güvenim tam. Tavuklarını her gün çamaşır suyuyla yıkıyorlar. Bu kadar temizlik düşkünü mekanlardan bir sıkıntı çıkmaz.

8 Beğeni

:slight_smile:

Çamaşır suyu önemli, sonuçta beyaz et, böylece daha beyaz oluyordur. :slight_smile:

Ben de bundan sonra çamaşır suyu ile yıkayan yerleri tercih edeceğim.

2 Beğeni

Ben kezzapta bekletilmiş seviyorum. Tavsiye ederim.

3 Beğeni

Kavimler göçünden sonraki en büyük göçlerden biri olan BlueSky göçüne katıldınız mı? :slight_smile:

• Evet.
  • Hayır.
  • BlueSky’a Göç Hareketinden Önce Katılnıştım.
  • BlueSky da Ne?
0 oylayan

Bu anketten “BlueSky da Ne” seçeneği ile forum genelinin Twitter - X’i kullanmadığı sonucuna varabiliriz sanırım.

homer-simpson-homer-1

O sırada Bluesky’a sadece Mark Lawrence’ın çekilişi için katılmış olan ben. :slight_smile:

5 Beğeni

Bluesky’dan 2 gündür haberdârım :joy:

2 Beğeni

:slight_smile:

Ben de birkaç sene önce Neil Gaiman ve John Scalzi BlueSky da çok aktif olduklarını görünce, davetiyeli katılma zamanlarında BlueSky’a katılmıştım. :slight_smile: Hatta Stephen King de geçen sene X’den Threads taşınınca ben de hesap açmıştım ama neyse ki 6-7 ay sonra X’e geri döndü.

2 Beğeni
  • Tarafını seç :sunglasses:
  • İzmir Bombası
  • Dubai Çikolatası
0 oylayan
1 Beğeni

“Tarafını Seç” tatlısı da fena değil ama benim tercihim İzmir Bombası. :slight_smile:

2 Beğeni

Acemi anketçiyim, şık olarak kalmış öyle. :smiley:

2 Beğeni

Mis gibi lokma dururken bomba da neymiş. :slight_smile:

5 Beğeni

Bak şimdi… :slight_smile: Oyunun kuralları değişti. Seçenek artıyorsa, şöyle iyi kızarmış, bol şerbetin içinde çimdirilmiş halka tatlı hepsinin önüne geçer: :slight_smile:

6 Beğeni

Dişli bir rakip. :slight_smile: Lokma bulunmaz diye canım çekmemişti ama iş değişti. Sabah iradeye hakim olmak lazım. İzmir’e yolunuz düşerse beklerim, tatlılar benden. :slight_smile:

4 Beğeni

Nar gibi kızarmış Künefe diyorum. :sunglasses:

6 Beğeni

Benim favorim Kemalpaşa ama künefeye de hayır demem. :blush:

4 Beğeni

Adam ağzının tadını da biliyor. Ankara’da iyi yapan bir yer biliyorsan sana bundan 5 tane ısmarlarım. Yanına da mis gibi çay.

3 Beğeni