Evde nohutlu, dışarıda tavuklu. O dışarıdaki tavuk tadını evde bir türlü yakalayamıyorum ![]()
Kanat kalmadı, cajun baharatlı ızgara tavuk verelim size. ![]()
@Agape Et pahalı, menüden çıkardık.
Rıhtım Kamarasında olan çorba muhabbetinden acıkınca gidip tost yaptım ben de. ![]()
Kocaeli de olan zehirlenme haberinden sonra dışarıdan bir süre bir şey yiyemem gibi. ![]()
Mısırlı pilav diyorum…
Seni bilmem ama benim çevremdeki yerlere güvenim tam. Tavuklarını her gün çamaşır suyuyla yıkıyorlar. Bu kadar temizlik düşkünü mekanlardan bir sıkıntı çıkmaz.
![]()
Çamaşır suyu önemli, sonuçta beyaz et, böylece daha beyaz oluyordur. ![]()
Ben de bundan sonra çamaşır suyu ile yıkayan yerleri tercih edeceğim.
Ben kezzapta bekletilmiş seviyorum. Tavsiye ederim.
Kavimler göçünden sonraki en büyük göçlerden biri olan BlueSky göçüne katıldınız mı? ![]()
- Evet.
- Hayır.
- BlueSky’a Göç Hareketinden Önce Katılnıştım.
- BlueSky da Ne?
Bu anketten “BlueSky da Ne” seçeneği ile forum genelinin Twitter - X’i kullanmadığı sonucuna varabiliriz sanırım.

O sırada Bluesky’a sadece Mark Lawrence’ın çekilişi için katılmış olan ben. ![]()
Bluesky’dan 2 gündür haberdârım ![]()
![]()
Ben de birkaç sene önce Neil Gaiman ve John Scalzi BlueSky da çok aktif olduklarını görünce, davetiyeli katılma zamanlarında BlueSky’a katılmıştım.
Hatta Stephen King de geçen sene X’den Threads taşınınca ben de hesap açmıştım ama neyse ki 6-7 ay sonra X’e geri döndü.
- Tarafını seç

- İzmir Bombası
- Dubai Çikolatası
“Tarafını Seç” tatlısı da fena değil ama benim tercihim İzmir Bombası. ![]()
Acemi anketçiyim, şık olarak kalmış öyle. ![]()
Bak şimdi…
Oyunun kuralları değişti. Seçenek artıyorsa, şöyle iyi kızarmış, bol şerbetin içinde çimdirilmiş halka tatlı hepsinin önüne geçer: ![]()
Dişli bir rakip.
Lokma bulunmaz diye canım çekmemişti ama iş değişti. Sabah iradeye hakim olmak lazım. İzmir’e yolunuz düşerse beklerim, tatlılar benden. ![]()
Nar gibi kızarmış Künefe diyorum. ![]()
Benim favorim Kemalpaşa ama künefeye de hayır demem. ![]()
Adam ağzının tadını da biliyor. Ankara’da iyi yapan bir yer biliyorsan sana bundan 5 tane ısmarlarım. Yanına da mis gibi çay.