Big stan türkçe adıyla uslu dur olabilir.
Küçükken izlediğimi düşündüğüm bir animasyon var ama çok aradığım ve bulamadığım için varlığından şüphe ediyorum. Filmde hatırladığım şey ana karakterin merdivenlerden koşarak yukarı çıktığı. Merdivenin en üst kısmında kötü karakter var. Karakterin çıktığı merdivenin trabzanlarında heykeller vardı. Aslında o heykeller karakter yukarı koşarken heykele dönüşen insanlar ve ana karakter de onları kurtarmak istiyor. Karakter aklımda kadın olarak ama emin değilim. Yıllardır aklımda ama asla bulamadım.
trtde izlemiştim sanırım western bi filmdi uzun bi konvoy halinde göç ediliyordu at arabaları ve atlarla oyuncuları bilmiyorum bi kadın vardı bi çocukla evlenip başka bi adamla ilişkiye girmişti yolda sonra uçuruma geliniyordu filmin içinde halatla araba indiriyorlardi bi turlu bulamadım
Following olabilir mi?
Küçkken izlediğim bir film vardı ama hatırlayamıyorum gokgleye de yazsam yok, umarım izleyip hatırlayan vardır.
Filmde hatırladığım kısım şöyle bir kaç çocuk dövüş yapıyor bir kursta kalıyorlar sanırkm küçük olan kalp hastası diye hatırlıyorum ve oyuncak araba yarışında arabasına birşey oluyor ve onu alınca bir koşuşturma oluyor koştupu için rahatsızlanıyor ve abisi ve diğer çocuklar onu hastaneye götürüyor ve organ nakli gerekiyor organ gelicek hastanede bir olay oluyor kötü insanlar hastaneyi esir alıyor o çocuklarda oraya girip organı almaya çalışırken o kötü insanlarla dövüşüyorlar. Baya güzel bir film di aklıma geldi ve tekrar izlemek istiyorum ama bulamıyorum umarım izliyip adını hatırlayan çıkar.
Bitane film vardı hayvanlarla ilgiliydi baş karakter k9 du kötülerden biri dobermandı otel gibi bi yerdeydi 2. 3 filmi vardı herhalde bi sahnede kadın çamura düşüyodu fln
Benimde çok arayıp bulamadigim bir film var yıllar önce televizyonda izlemiştim bir grup arkadaş tatile gidiyorlardı ve döndüklerinde şehirleri istilaya uğramıştı evlerine gidemiyorlardi havada uçan kameralı gemi gibi şeyler evlerini falan kontrol ediyorlardı bu filmi çok arıyorum ama bulamıyorum adını
IMDb: : Kadın Affetmez
Die Verführten (2017) - IMDb
Hatırlamaya çalışırken kafayı yediğim film lütfen yardımcı olun.
Küçük bir kız vardı masum görünüyordu ailesi onun uyumasını bekliyordu onu fırında yakmak için sonra bir kadın (polis diye hatırlıyorum) son anda ailesinden kurtarıp onu evlatlık aldı ama sonra küçük kızın aslında şeytan olduğunu anladı sonra kurtulmaya çalıştı falan işte küçük kız aklına koyduğu herkesi öldürebiliyordu. Kabataslak bunları hatırlıyorum… bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba
O kadar uzun zamandır arıyorum ki, adını bir türlü bulamadım. Umarım buradan yardım gelir ve ben bu azaptan kurtulurum
. Çok eski bir film. Hatta öyle ki siyah beyaz fotoğraflardan oluşmakta. Bir uçak sahnesi var anne baba çocuk. Orada bir kargaşa oluyor biri vuruluyor muydu neydi.
Ya savaş yüzünden ya da dünyada yaşam neredeyse son bulduğu için yeraltında yapılan deney merkezine bir adam getiriliyor. Adamın beyin dalgaları ölçülüyor sürekli ilaç verip rüya görmesini sağlıyorlar ve bir şekilde gelecekle iletişim kurmaya çalışıyorlar. Hatta adam o ilaçlar sayesinde geleceğe gidip bir kadına aşık oluyor, müzeye gidiyorlar. Müzede sergilenen şeyler at, köpek, kedi, aslan gibi soyu tükenmeyen hayvanlar. Yani gelecekte her şeyin soyu tükenmiş. Sonra gelecektekiler yardımıyla bu adam geçmişe gidiyor. Gittiği yer ilk sahnedeki uçak yeri. Oradaki kargaşayı kendi mi çıkarıyordu yoksa kendi engelliyor muydu hatırlamıyorum ama sanırım ilk sahnedeki ailesiyle olan çocukla bu adam aynı kişiydi. Ayy çok uzun oldu umarım bilen biri çıkar amin ![]()
![]()
12 Maymun olabilir mi?
Ay ben buldum galiba.
Bu olabilir mi? Umarım budur. Çok heyecanlandım bayağı aradım.
“ An NTSB investigator seeking the cause of an airline disaster meets a warrior woman from 1000 years in the future.”
Öncelikle çokk teşekkür ederimm. Ama maalesef bu değil
daha da eski olması lazım galiba, çünkü film fotoğraflardan oluşuyor, yani video kayıt yok. Uçak sahnesi de aslında havaalanıydı yanlış hatırlamıyorsam. İlk bilimkurgu filmlerinden sanırım ama bulamadım
tekrardan teşekkür ederimmm ![]()
Maalesef bu da değil
yine de çok teşekkür ederim:)
Peki bu olabilir mi?
Ohaa inanamıyorum evet buuu. Çok teşekkür ederim ![]()
![]()
![]()
Rica ederiiim
Ben daha mutlu oldum bulduğumuza ![]()
Hocalarım ben de bir filmi sorayım size belki bileniniz çıkar. Şimdi bu muhtemelen B sınıfı generic aile kuşağı filmiydi; filmde Şanslı (Lucky) diye bir köpek vardı, bir sürü farklı sahibi oluyordu, her sahibinin farklı bir dramı oluyordu onları görüyorduk. En sonda da şanslı reyis ölüyordu ama bir kuş olarak yeniden doğuyordu.
Çocukken televizyonda izlemiştim bunu, Google’ladım ama pek bir şey bulamadım. Fazla generic zaten senaryosu
Muhtemelen filmi de dandik bulacağım, bulsam da beğenmeyeceğim ama bulamamak dert oldu bana ![]()