Arayıp da Adını Hatırlayamadığımız Filmler

Emin değilim ama bu olabilir mi?

Fluke da şans demekmiş ve sonunda kuşa değil de sincaba dönüşme ve bir sürü sahibi olmasıyla ilgili bişiyler var.

3 Beğeni

Hah! Valla bu gibi görünüyor. Nasıl buldunuz yahu yanlış bilgi vermeme rağmen (yanlış hatırlamışım) hahahah. Saygılar, teşekkürler :hugs:

2 Beğeni

Çok sevindim bulmamıza. :slight_smile: Annem sürekli bu görevde kullanıyor beni, hem de çok daha azıyla filmler/diziler/kitaplar aratıyor. :smiley:

Edit: Bunların birkaç varyasyonunu denedim ama böyle yazınca çıkmışlar.

4 Beğeni

Merhaba aradığım film komedi türünde yıllar önce televizyonda denk gelmiştim.
Şehre inen yerliler şehirde bir eve giriyorlardi iki yatağın arasını tuvalet olarak kullanıyorlardı. Tuvaleti de küçük kuyu olarak tabir edip oradan su içiyorlardı. Bir türlü bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Lütfen bu filmi bulunnn

Konusunu, filmin yapım yılını (yaklaşık) ya da ne zaman seyrettiğinizi, aklınızda kalan replik ya da diğer bilgileri paylaşabilir misiniz? Bir filmde saniyede 24 kare görürüz, dakikada 1440 kare eder, yaklaşık 80 dakikalık bir filmde ise 155,200 kare demektir. Kısaca 2 kare ile bulma ihtimali çok düşüktür :slight_smile:

1 Beğeni

Caught by a Wave

1 Beğeni

Aslında artık daha kolay bir iki kare ile bulma işi. :slight_smile: Sağ olsun Yandex Görsel Arama tek görsel ile işi çözebiliyor. Ama bazen de dediğiniz gibi yetersiz olabiliyor.

2 Beğeni

Vallahi helal olsun :clap:

1 Beğeni

Google Lens sağolsun :slight_smile:

3 Beğeni

@Leingrad @SJack çok teşekkür ederim. Resmen yontma taş devrinden yeni çağa yatay geçiş yaptım. Bir de zamanda yolculuk yoktur derler :sweat_smile: Şu an soğuk savaş sırasında teknoloji casusluğu yapmış bir ajan gibi hissediyorum!

3 Beğeni

İnsan bazen öyle bir anla karşılaşıyor ki kendisi de inanamıyor. :joy: Ben nasıl bunu görmemişim diyerek kendisini mağarada hissedebiliyor. Çok yaşadım bunu.

2 Beğeni

Bir an o siyah monolit önümde yükseldi :smiley:

1 Beğeni

Şu Dünya’da ortaya çıkan Monolitler’den biri de sizin orada çıktı demek. :joy:

1 Beğeni

Arkadaşlar bir film arıyorum. Muhtemelen 1998 ve 2005 yılları arasında izledim. Ama film daha önceki bir tarihe de ait olabilir. Bir uzay filmiydi. Uzay gemisinin kaptanı(erkek) bazı durumlarda geminin içindeki bir cihazla konuşuyor. Bu cihaz bir kadın sesli bir yapay zeka gibi. Kaptan sürekli bu cihaza danışıyor ve cihaz buna cevap veriyor. Sonra filmin ilerleyen dakikalarında bu cihazdan üstsüz bir kadın çıkıyor sanki yapay zeka canlanmış kadın bedenine bürünmüş ve dışarı çıkmış gibi. Yapay zekanın ismi andromeda veya bu ismi çağrıştıran birşeydi. Uzay filmi olduğuna eminim. Bulabilen olursa çok sevinirim.

Bu olabilir mi?

Değil malesef. Bariz bir uzay filmiydi. Uzay mekiğinde geçiyordu çoğu sahnesi

Merhaba, bir film vardı,yıllar önce izlemiştim çok ayrıntı hatırlamıyorum ama filmde genç bir kızla bir terapist vardı. Kızın anılarına gidiyorlardı. Hatta anılarda saatler çalışmıyorsa anının sahte olduğunu gösteriyordu. Kız, annesi ve babasını öldürüp terapisti suçlu gösteriyordu. Sanırsam kız kendini de terapist öldürmüş gibi gösteriyordu. Filmin sonunda kırmızı bir elbise ve gazete ile fotoğraf çekinip terapistin kurtulmasını sağlıyordu. Filmde birçok kırmızı gül işlenmişti.

Arayıp da Adını Hatırlayamadığımız Filmler Gönderisinden tartışılmaya devam ediliyor:

YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM İKİ ARKADAŞ BİSİKLET GEZİSİNE Mİ ÇIKIYOR YOKSA BİR KİLİSE YADA HASTANE OLMALI BURDAKİ İNSANLAR ÇOK GARİP DAVRANIYOR VE BURANIN BAŞI KARANLIK İŞLER ÇEVİRİYOR VE BAHÇEDE BİR KIZ ÇOCUĞU VAR BEYAZ ELBİSELİ 16.17 YAŞLARINDA KIZI OLDUĞUNU söylüyor BU İKİ ADAM VE NASIL BİR ZİHNİYETSE BU ADAM KIZ REEŞİT OLUNCA BUNUN EVLENMEYİ düşünüyor kutsal bir törenle YA ÖLÜMSÜZLÜĞÜ YADA SAFKAN MI ÇOCUĞUMU OLACAK O AMÇLA EVLENMEK İSİTİYOR İLERLİYEN SAHNELER DE KZA GELİNLİK FİLAN GİYDİRİORLAR VE BİR ŞEKİL BU ADAM BU KIZI KURTARIYOR VE ORAYI ATEŞ VERİYOR ADAM KIZI KURTARIYOR BİSİKLETİNİN ARKASINA ALIP ORDAN UZAKLAŞIYOR HATIRLADIĞIM BUNLARDAN İBARET YARIDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
Şunu da söylemek isitoyurm bu bisikletli adam hafızasını filan mı ne kaybetti bu gizemli yer hastaneye geliyor galiba .çok eski bir flim de değil