Arayıp da Adını Hatırlayamadığımız Filmler

Da’yı doğru ayırmışsınız hocam, düzeltin isterseniz.

9 Beğeni

Yıllar önce bulmaya çalışıp pes ettiğim bir film vardı.
Böyle ana karakter samuray gibi biriydi, elinde kılıç vardı muhtemelen katana. Filmin bir sahnesini hatırlıyorum. Her yer beyaz şeritlerle çevrilmişti. Tüm ağaç ya da bambular, sarkıtılmış beyaz şeritlerle kaplıydı. Küçük bir kız hadi oynayalım diye tekrar tekrar bu adama sesleniyordu. O sahneler bir tık ürkütücüydü. Genel olarak dövüş aksiyon ağırlıklı eski bir filmdi. 2005-2010 yılları civarında izlemiştim galiba. Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler :butterfly:

Büyük harf kullanımının yarattığı algıyı ve sadece tek soruluk üyelik alımını geçtim, şu filmlerden hatırlananların her birinden sıfır tretman çıkıyor olması beni şaşırtıyor. İnternet sonrası dönemde izlenen, dinlenen (Shazam!) her şeyin kolayca bulunabiliyor olması lazım. Şu konuda da, ne bileyim, başında kaçmışsa sonunda kasttan bir isim not edilse, nette aratılsa yeterli.

1 Beğeni

Anlattıklarınız bu filme benziyor ama tam emin olamadım.

1 Beğeni

Bu konuya giresim hiç yok. Anlatılan filmlerin nasıl anlatıldığı ve yazıların çarpıklığı beni mutsuz ediyor.

1 Beğeni

eve hocam bu aynen bu filim teşekkürler bu gün iş yerin de tesadufen buldum ,bahsettiğim kotu adamı anımsadım bu adam başka bir filimde de görmüştüm Jackie Chan in smokin filiminde oynuyordu adamın adı Jason Isaacs ismini oynadığı filimleri aratınca çıktı. sizlerede çok teşşükederim bu kadar hızlı sonuçlanacağını tahmin etmemiştim site gereçkten çok harika .Seraphina sizlere tekrardan çok teşekkürederim.

1 Beğeni

Alelacele yazmamdan dolayı oldu hocam bir anda görüntüler hafızamda canlandığından ötürü hemen yazıp kopyala yapıştırım hepinizden özürdilerim bu şekilde yazmama gerekirdi.

1 Beğeni

hocam hatalıyım kabul ediyorum böyle bir yazı yazmam gerekirdi sizde yazının tüm çıplaklığını yüzüme vuruyorsunuz

Benim 12-13 yaşlarındayken izlediğim bi film vardı çok etkilenmiştim, günlerce uyuyamamıştım şimdilerde anımsadım. Çoğunluğu bi karanlık odada geçiyor. Sadomazoşist bi film aslında fakat tam hatırlayamıyorum. Kadının gözleri bağlı şekilde tavanda boynundan kanca ile asılıydı, canlıydı ve acılar içinde bağırıyordu akan kanını bardağa koyup içiyordu altında da kazan gibi bir şey vardı, sanırım yanlış hatırlamıyorsam katil canlı canlı kadınları asıp kanını kullanıyordu çeşitli şeylerde. Buna yakın çok film aradım fakat o değildi, bilmiyorum yasaklandı mı ama tek hatırladığım sahne bu. Arkadaşıma söyleyecektim fakat hatırlayamadığım için buraya yazdım umarım bulursunuz.

Türk televizyonlarında yayınlanmış bir türk yapımı dizi veya film var.
Hatırladığım kadarıyla.
Adamın teki her sabah uyandığında kendini toprağa biraz daha fazla gömülü halde buluyor.
İlk sabah sadece ayaklar, diğer dizine kadar gömülü kalkıyor. Diğer gün beline kadar falan.
En son tamamen gömülüyordu. Bu türk yapımı filmin veya dizinin ne olduğunu bilen var mı ?

Çok ilginç. Şu an yaşadığımız Türkiye ekonomisini ne güzel yansıtmışlar o filmde.

1 Beğeni

Meraba arkadaslar.Bu filmi yillar once izledim.Eski zananda geciyordu fil. Eski italyami ispanyami avrupa ulkesi net hatirlamiyorun.Toyatrocular vardi sahne kuruyolardi, sehir sehir geziyilardi. Bir sehre geliyolar burda salgin olumcul hastalik var.ulkenin kralimi, lordumu bilmiyorum kucuk oglan cocuklarina tecavuz ediyo, kilise kahinleri var onayardim eden cocuklari aldatib yanina getiren. Sora oldurup ormana atiyirlar bu cocuklari.kac oglan cocuk olu bulunoyo ormanda.Filmdeki bas rol oyuncu erkek ve toyatroculardan biri sanirim, arkadasinin cocugu da olu bulununca arastirmaya baslar olayi.Lordmu, kralmi bilmem en sonda herkes ogrenir, cocuklara tecavuz edip oldurenin o oldugunu.En son tecavuz ettigi oglanda o salkin hastaliga bulasmis megerse, ama daga yeni yakalanmis hastaligi belirmemis. lord da hastalik kapmis tecavuz edince. En sonda ölünce itiraf ediyo. Megerse iliskiye giremiyormus kadinlarla, bunu gizliyormus.fakir insanlarin cocuklarina tecavuz ederek ogreniyormus bunu.sonrada oldurtub ormana atiyirmus, yenisini buluyormyslar ona. Sonda aci ceke ceke ölüyor lord.Bas kahraman olayin tum sirrini cozuyo tum halkin gozunu aciyo. Konusu boyle. Kim izlediyse lutden filmin ismini buraya yazinı… lutfen…

Bu başlığa girince yazım yanlışlarından gözüm kanıyor artık.

4 Beğeni

Bu ve benzeri başlıklar, insanlar googleda aşağıdaki gibi arama yapınca forumu en üst sıralarda gösteriyor. Bu başlıklara yazanlar forumu shazam olarak kullanıp gidiyorlar. Yani onların forumu nasıl gördüğü ile bizim nasıl gördüğümüz arasında dağlar kadar fark var ve bu konuda kimsenin yapabileceği bir şey yok. Sen o kadar edebiyat-kültür içeriği oluşturursun ama hayat seni alakasız bir yerden öne çıkarır ://

google aramaları

6 Beğeni

Film sorup giden kullanıcıların yarısı SJack’in fake hesapları. Amacı reklamın iyisi kötüsü olmaz deyip forumu Google’da öne çıkarmak. Tanınmamak için de Tarzan gibi yazıyor.

11 Beğeni

Şöyle alay ettik diye de bütün fakelerini bana yamamaya çalışıyor xd

6 Beğeni

Her üçkağıtın altından sen çıkıyorsun howl.

6 Beğeni

Üç yerde aynı anda nasıl olayım ya ölüyümdür ya diri xd

6 Beğeni

image

4 Beğeni

Ben düzensiz çalışıyorum xd

Sabit ÇALIŞIR diye isim mi olur ya xd

3 Beğeni