Arayıp da Adını Hatırlayamadığımız Filmler

Anladım pek benim takip ettiğim türde değil :roll_eyes: Fransızım korku gerilim türünde.

1 Beğeni

O filmi izlemiştim çocukken. Uykum gelmişti devamını abim anlatmıştı. Bulabildiniz mi filmi? Testere ile ayak kesme sahnesi olması lazım filmde. Oyunlar korku ile yüzleşme oyunuydu.

1 Beğeni

Yok, maalesef bulamadım. Forumdan bir arkadaş Arcade filmi olabileceğini söylemişti. Araştırdım filmi, fakat sanırım o değildi.

2 Beğeni

Fragmanına baktım değil gibi. Aradığımız farklı.

1 Beğeni

Bu olabilir mi?

2 Beğeni

Sizin aradığınız fim bu

1 Beğeni

Bir bakayım ama daha eski bir film olması lazım. 2000’lerden önce. Edit: Yok değil. Bu bildiğimiz testere filmi. O kadar korkunç bir film değildi. Sanal alem var ama Arcade filmi gibi değil. Gerçek dünya gibi bir sanal alem yaşıyor çocuk. Testere filmiyse ürkütücü kalıyor yanında. Daha çok gerilim tarzında. Testere olayı çocuğun sanal alemde ilk yüzleştiği korkuydu. O yüzden öyle bir örnek verdim.

2 Beğeni

Bilemedim ama bana çok eskilerden bunu anımsattı.

image

3 Beğeni

Demolition Man olabilir mi :thinking:

1 Beğeni

Malesef değil. :slight_smile: 20

1 Beğeni
2 Beğeni

Harikasın Daniel Oliwaw’ın partneri. :joy: Aradığım adam bu ama film sanki bu değil gibi. Neyse sorun değil filmini de kendim bulurum artık. Çok teşekkür ederim.

2 Beğeni

Benzer bir film ama sanırım bu değil. İyi tahmin yalnız. Çocuk gerçek hayata benzeyen şeyler yaşıyor. Sürekli uyanıyor falan. Konular yakın gibi geldi. Filmi bulursam bakarım.

2 Beğeni

Film sanırım ww2/romance türünde bir film.

• Film balkon gibi bir yerden bir erkeğin sevdiği kadının evine girmesi ve sevişmesiyle başlıyor.
  • Erkek yahudi, kadın yahudi değil, hatta kadın tanınmış bir aileden geliyordu.
  • Erkek yakalanıp infaz edileceği toplama kampına götürülürken, kız da onunla birlikte gidiyor. Sonra toplamına kampına vardıklarında ayrılıyorlar ve bir daha birbirlerinden haber alamıyorlar.
  • Erkek toplu infaz edilen bir grupta tek başına hayatta kalıyor. Hatta bir nazi hemşire ölülerin arasında erkeğin yaşadığını farkediyor ama belli etmiyor, bir şey yapmıyor.
  • Erkek sevdiği kadının bir Nazi komutanı tarafından tecavüz edilip öldürüldüğünü öğreniyor.
  • Sonra intikamını almak için Nazilerin içine sızıp o komutanı buluyor ve (sanırım) öldürüyor.
  • Filmin sonu şöyle. Erkek öldüğünü sandığı sevgilisinin aslında ölmediğini öğreniyor, sevdiği kadını buluduğundaysa bir oğlu olduğunu öğreniyor.
    -Oğlanın Nazi komutanındna mı yoksa erkekden mi olduğunu bilmiyorum.
1 Beğeni

Kesinlikle böyle bir film izledim ama şu an aklıma gelmiyor film. :smiley: Biraz kendimi zorlayacağım bulursam yazarım filmin ismini.

1 Beğeni

2 yıldır arıyorum bu filmi, ingizlice kaynaklardan da aradım, bir türlü bulamadım. Kafayı yemek üzereyim. Bir ara delirdim de ben mi uyduruyorum diye düşünmedim değil :slight_smile: teşekkürler ayrıca.

1 Beğeni

The Counterfeiters olabilir mi?

1 Beğeni

Cevap yeri var da soru nasıl ekleyeceğiz? Sitede yeniyim.

1 Beğeni

Hatta sanal gerçeklik gözlüğü değildi o şeydi adam PC’den oyun oynuyor banka falan soyanları durduruyor. Sonra bankadaki bir şeyi de kendisi için soyuyor. Sonra bunu oynayan genç her şeyin gerçekte birisini GTA San Anderes’taki JC’i kontrol eder gibi kontrol ettiğini fark ediyor sonra karakteri kendi evine falan çağırıyor.

3 Beğeni

Hoşgeldiniz foruma :slight_smile:

Ben bu kadar detaylı hatırlayamadım. Ama @anon6571210 benden daha iyi hatırlıyor olabilir. Ona da danışayım.

Üstteki mesaj için ek not: Eğer sormak istediğiniz bu konu başlığı ile ilgiliyse, yine cevapla seçeneği ile sorabilirsiniz. Birinin mesajına karşılık sormak isterseniz mesajın altında yer alan buton ile, yalnızca konu başlığına genel olarak sormak isterseniz de konunun en altında yer alan buton ile sorabilir veya aynı şekilde görüş belirtebilirsiniz. Daha detaylı bilgi için konu başlığı bulamadım. @SJack @Agape denetmenlerimizden birisi eklerse çok sevinirim.

3 Beğeni