Hatta sanal gerçeklik gözlüğü değildi o şeydi adam PC’den oyun oynuyor banka falan soyanları durduruyor. Sonra bankadaki bir şeyi de kendisi için soyuyor. Sonra bunu oynayan genç her şeyin gerçekte birisini GTA San Anderes’taki JC’i kontrol eder gibi kontrol ettiğini fark ediyor sonra karakteri kendi evine falan çağırıyor.
Hoşgeldiniz foruma
Ben bu kadar detaylı hatırlayamadım. Ama @anon6571210 benden daha iyi hatırlıyor olabilir. Ona da danışayım.
Üstteki mesaj için ek not: Eğer sormak istediğiniz bu konu başlığı ile ilgiliyse, yine cevapla seçeneği ile sorabilirsiniz. Birinin mesajına karşılık sormak isterseniz mesajın altında yer alan buton ile, yalnızca konu başlığına genel olarak sormak isterseniz de konunun en altında yer alan buton ile sorabilir veya aynı şekilde görüş belirtebilirsiniz. Daha detaylı bilgi için konu başlığı bulamadım. @SJack @Agape denetmenlerimizden birisi eklerse çok sevinirim.
Şöyle bi 8-9 yıl öncedir televizyonda bölük pörçük bir film izlemiştim. Sanırım bir düğün için kale/ şato (?) tarzı bir yerde bir etkinlik oluyordu. Ve yine sanırım 3 kız kardeş vardı ve evlenen onlardan biriydi. Bir sahnede odalardan birinin kapısı açılıyordu ve bir adam kadın kıyafetleri giymiş şekilde aynadan kendisine bakıyordu. Filme dair her şey çok tuhaf ve belirsiz. Hatta uydurdum mu acaba bile diyorum . Çocukken rastladığım için de aklımda kalmış neydi o film ya diye düşünürüm arada. Bilen birisi çıkar mı ki acaba biraz anlamsız oldu ama .
Not: Biraz önce bu gönderiyi yanlışlıkla farklı başlığa atmışım rezalet .
Yani PC gibi bir şeydi diye hatırlıyorum. Dediğim gibi filmin ilk başlarını izledim, çocuktum yatma vaktim gelmiştir muhtemelen. Abim benden beş yaş büyük olunca o izledi, anlattı finalini. PC gibi birşey vardı, insanlar cesaret için korku görevleri yapıyor diye hatırlıyorum. Film hakkında bilgi veriyorum okumak isteyen yoksa diye kapatıyorum. Bizim çocuk kendine korkak denmesin diye korksa bile oyuna bağlanıyor. Oyuna bağlandığında aynı bizim dünya var. İlk görevi neydi unuttum adam öldürmek mi ne, elinde elektrikli testere buluyor ve bacağını kesiyor. İlk görevden sonra oyundan çıkıyor daha ilerlemek istemiyor. Fakat gerçek hayatta birinin ayağının kesildiğini haberleri çıkıyor. Çocuk ailesine anlatıyor durumu gibi hatırlıyorum. Sonrasını abim anlattı galiba, meğersem çocuk hep oyunun içindeymiş. Son görevde büyük bir yüzleşme olmuş bir düşman gibi. Çocuk ‘Asıl şimdi korkmaya başladım’ demiş ve öyle deyince oyun bitmiş. Oyun 10 level ise 9 level geçmiş mesela. Yani ben öyle hatırlıyorum.
Arkadaşlar benim aradığım bir film var ama çok zor bulunması. Sizin bulma ihtimaliniz bile %1.
Bir Ev var ormanda bu eve 4, 5, 6,7 ya da 8 kişi falan olması lazım neyse bunlar bir kaçı kız bir kaçı erkek tatile mi ne yazlık diye o eski eve yerleşecekler. Ev çok pis o yüzden evi temizlemeye başlıyorlar kimisi çatı katını kimisi bodrumu falan kimisi de salondaki şöminenin olduğu odayı falan. Neyse bir kişi de arabadan eşyaları falan indiriyor, benzin yiyecekler içecekler yatak v.b Bodrumu temizleyen şahıs bodrumda bir kapak bulmasın mı! Sandık gibi neyse açıyor kapağı yani sandığın içinde bir kitap var. Sandık dediğim de sandık sayılmaz yerden 40 cm en fazla yüksekliği sonra sandığın altı da yok böyle bir açınca kapağı toprak var toprağın üstünde bir kitap var neyse kitabı açıyor falan. Meğerse bu kitap laneti başlatacak kitap olmasın mı hadi bakim herkes gibi o da kitabın ilk satırlarını okuyor ne kitabı diye. Meğerse ilk satırları okumakla laneti, ayini ya da ritüeli neyse işte onu başlatmış bulunuveriyor. Fakat o kitabı yanında bodrumu temizleyen arkadaşa gösterdiğinde gülüyorlar falan kitaptaki lanetli yazılarını önemsemiyorlar. Sonrasında toprak altından yer görünmez ya da istediğinde görünebilen o zamanında öldürülüp oraya gömülen o kadının ruhu çıkıyor sonrasında ise o ruh evde falan dolanıyor ve lanet başlıyor. İşte lanet ateş, su, toprak ve hava elementleri ile ilgili. Kızın biri duş almak için küvete giriyor küvette sudan dolayı bir şekilde hatırlamıyorum tam ölüyor sonra o bodrumda temizlik yapan genç daha ilk satırları okuması ile lanetin anlık olarak başlaması ile o tabanı olmayan sandıktan bir el çıkıp gencin bacağını tutup aşağı toprağın içine çekiyor o da direnince kemiği falan ortadan çat diye kırılıyor neyse onu tooprak altına çekiyor TOPRAK elementi öldürüyor Sonra hava var dimi hava da şöminenin orda temizlik yapan adam bir anda şömine sanki elektrikli süpürge gibi odadaki her şeyi bacadan dışarı çekiyor falan adam kızı kurtarayım derken şöminenin önüne geçiyor sonra şömine bacası dar olduğu için sıkışıp kalıyor sonra oda içindeki şömineden dışarı fırlayan kağıt yaprak taş parçaları şömine bacasına sıkışan adama feci şekilde çarparak bacadan fırlamasın mı! Adamın yüzü falan parçalanıyor yüzüne çarpan taşlar nedeni ile sonra onu da Hava öldürüyor. Başa dönelim arabadan benzin falan eşyaları indiren şahısta bir şekilde benzin dökülüyor yanarak ölüyor onu da tam hatırlamıyorum işte böyle bu filmin konusu hatırladığım kadarıyla. Filmde +18 sahne de vardı. Bu arada filmi 2015 te izledim yani 2015 ve öncesinde çekilmiş olmalı ama yok işte.
Kesinlikle o değil ama Jumanji ile benzerlik var sanki, ben sadece ilk bölümünü izledim diğerlerinden haberim yok.
Çok bir şey çıkacağını sanmasam da yazayım. Filmi en izlemedim ve sadece son sahnesi aklımda. Onu anlatabileceğim sadece.
Filmde şeytan denen varlık derin bir çukura düşüyor. Çukur yanardağ gibi bir şey, kenarlarında korlar var. Düşerken şeytan lazelet diye bağırıyor.
Şimdiden teşekkür ederim.
Bu filmin bulunması imkansız gibi geliyor bana çünkü aklımda sadece bir sahne var filmi izledim mi yoksa zaplarken mi gördüm onu bile bilmiyorum. Çok küçükken izlemiştim.
Bir sürü kısrak vardı ve güzellikleri ön plana alınmıştı. Bu kısrakların ne kadar zarif, güçlü ve özel olduğu vurgulanıyordu sahnede. Konuşuyorlar mıydı onu hatırlamıyorum ama ilahi varlıklar gibiydiler puslu ama parlak bir ışığın içinden onlarcası koşuyordu.
Dizi mi film mi tam emin değilim. Daha önce’de başka konuya yazmıştım. Birde buradan sorayım dedim. 90’ların sonu falandı sanırım. Gençler ellerindeki müzik aletlerini çalıp elektrik tellerinin içinden geçerek bilgisayarın içerisine girip düşmanlarla savaşıyorlardı. İnternetten araştırdım falan ama yok bulamadım.
Evet buydu. Çok teşekkürler. İnternette çok arattım ama bir türlü bulamamıştım.
2 3 ay önce izledim oyuncuları bilmiyorum. Filmde, okul gezisinde dağda çocuğu bir büyücü gizli bir geçide çekiyordu.
Secrets of the Mountain olabilir mi?
Hayır bir de orda söylememişim eski çağ gibi bir yere girip orda savaşıyordu.
Şu film olabilir:
Ben nereye yazacağımı bilemedim. Cevapla kısmından yazdım mecburen.
Bu bir film olmayabilir. Ben black mirror bölümü sanıyordum ama sonradan baktım böyle bir bölümü yok. Film ya da dizi bölümü şöyle
Takım elbiseli bir adam yolda Audi A4 ile giderken başka bir küçük arabadaki sanayici kılıklı bir adamla takışıyor. Sonra audili adamın lastiği patlıyor yol yardımı falan beklerken lastik değiştirirken öteki sanayici adam bunu görüyor. Rahatsız etmek için gelince bizim takım elbiseli kendini arabaya kilitliyor. Sanayici kılıklı gelip kapıyı açamayınca bunun ön camına kakasını yapıyor. Sonra öteki gaza basıp kaçacakken takım elbiseli bijonları tam sıkmadıgından tekeri falan çıkıp köprüden düşüyor. Diğer adam da peşinden inip arabadakini soymaya çalışrken öbürü bunu tutuyor falan bir hengame derken adamlardan biri arabanın benzin deposuna bez sokup yakıyor öteki bunu tutayım derken araba patlıyor ve son. Hatırlayan varsa yazarsa cok sevinirim.
Scary Stories to Tell in the Dark
Haunt (2019)
Hell House LLC 2015
Aklıma şu filmler geldi. Sanırım bunlar değil.
Birbirine benzer o kadar çok film var ki inanamazsın.
B movie endüstrisi sağolsun. Tonla fim çekmişler.
Aradığınız film, "Wild Tales (2014) - Asabiyim Ben’’ . Kısa filmlerden oluşan güzel bir antolojiydi.
90’lı yıllarda izlediğim fantastik bir filmdi. Televizyonda sabah saatlerinde izlemiştim. Maalesef tek bir sahne aklımda. Bir çocuk var, göl yahut deniz kenarına geliyor. Tek başına desteksiz, duvarsız vaziyette tüm çevre görünür halde bir kapı var. Çocuğun suyu geçmesi gerekiyor. O sırada oradaki -sanırım- yaşlıca bir adam çocuğa kapıdan istediği şeye dönüşmesini istemesini mi ne söylüyor. Çocuk da kapıya yaklaşıp herhalde aklından kayık geçiriyor ki, belki sözle söylüyordu, kapı katlanıp açılıp bir kayığa dönüşüyor. Bilen hatırlayan olursa minnettar olurum.