Merhabalar
Israrla bir film ariyorum galiba 80 li yillarda trt de cikmisti yabanci bir film veya dizi,en son sahneyi hatirliyorum genc kadin ve adam beyazlar giymis bahcede evleniyorlar romantik sonra bir oda var beyazlarla süslenmis ve cibindirikli bir yataga bilerek uzaniyyorlar ,ve hatirladigim ya ölüyorlar yada tas kesiliyorlar yatakta ve bunun vöyle olacaggini bile bile evlendiler.bunu bulabilirseniz cok mutlu olurum.belki film 70 ile 80 yillar arasi yapimidir,kadinda beyaz ciceklerle yapilmis tac var ,sanki bir yasak var onu cigniyorlar gibi.
Simdiden tesekkürler
Merhaba bahsettiğiniz yatak üstü örtü cibindirik değil de cibinlik olabilir mi? Ona göre yorum yapacağım.
Ikiside ayni seyi anlatiyor,onun icin fark etmez.
Aynı filmi iki kez sormuşsunuz. Demek ki bilen yok, olsa cevap verilirdi.
Hem Türkçe bilmeyen hem de ilk defa girdiği forumda bu kadar ukala tipler için film arayıp bulmaya değmez.
Sadece bu filmi bulmak icin gelmistim,madem bulunamiyor!!! Cikiyorum sayfadan

Yukarıda birkaç yazı okudum ve heyecanlandım belki benim aradığım filmi de bulabilirsiniz.
Bahsettiğim filmi bundan 6-7 yıl önce izlemiştim detaylarını çok hatırlamıyorum televizyonda izlemiştim eski bir film olduğunu düşünüyorum 2000 falan.
Film gizem filmiydi bir kız vardı hastaydı her şeyi unutuyordu düzenli ilaç kullanması gerekiyordu. Kullandığı hapları bir yerlere saklamayı seviyordu bulmaca oynamayı seviyordu yani. Bir gün kız ölü bulunuyordu sonradan fark ediliyordu ki kız o gün alması gereken hapları almamış duvar saatinin içine saklamış.
Filmden aklımda kalanlar bunlar umarım bilen çıkar.
Şu olabilir.
Aynnen bu film çok teşekkürler hocam bu kadar kısa sürede nasıl bulabildin filmi ben baya araştırdım ama bulamadım. Hakkın ödenmez valla aşırı mutlu oldum şu an
Merhaba,
- Bu filmi 2010lu yıllarda televizyonda Türkçe dublajlı izlemiştik.
- Yanlış hatırlamıyorsam ikiz kardeşler vardı biri kız biri erkek. Macera türünde bir film diye hatırlıyorum, bazı problemlerle karşılaşıp çözüm bulmaya çalışıyorlardı.
- Kız daha iyi düşünebilmek için saçının sol tarafını at kuyruğu yapıyordu. (Çok iyi hatırlıyorum çünkü ablamla hala ne kadar garip olduğunu konuşuyoruz.)
-Saçını topladığı sahnelerden bir tanesi iskelenin üstündeydi, kardeşi düşünmesi gerektiğini bu yüzden saçını toplamasını söylemişti. - Küçük kardeşlerini kurtarmaya çalıştıkları bir sahne olduğunu hatırlıyorum ama çok net değil. Küçük kardeşlerinin bebek olduğunu hatırlıyorum. 1 yaşında yoktu.
- Son sahnede evlerine geri dönüyorlardı ve mektup deliğinden içeri bir mektup düşüyordu.
- Daha mavi/mor tonlarında bir filmdi diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir. Küçükken izlediğim için çok emin değilim.
×Talihsiz serüvenler dizisi değil çünkü film olduğunu biliyorum.
- Eğer bu film tanıdık geliyorsa lütfen bulmama yardım edin, uzun zamandır arıyorum ama benzeyen bir film dahi bulamadım.
Painted skin olabilir mi?
Sanırım bahsettiğiniz film “Talihsiz Serüvenler Dizisi”
Filmi de olduğunu farketmemiştim çok aptal hissediyorum. Teşekkür ederim cevabınız için, dizisi çok tanıdık gelmişti büyük ihtimalle doğrudur.
aga bi film vardı bi tane kız bir yerde kolye buluyodu kolyeye dokunduğunda öbür boyuttaki yaratıların izlerini görüyordu bunlar ekipti biri aşırı iyi koku alıyodu bide koruyucuları vardı bi masada kart oynuyolardı karanlık geçit vardı ordan iblis mi ne artık onlar çıkmasın diye
Arkadaslar merhaba, bulana gercekten ödül vermek istiyorum. Birkac yil once bir dizi izlemistim 3-4 bölümünu. Sanki Fas gibi otantik bir yerde geciyordu konu. Avlusu olan Apart otel gibi bir yer işleten adam konaklama icin gelenleri soyuyordu veya bazen yaraliyordu/öldürüyordu. Adamin sevgilisi (veya eşi) de vardi ama gönüllu degildi adamin bu yaptiklarina (sanki). Bazen adam saat veya mucevherleri hemen çalıp nakde dönusturmek icin merkeze gidiyordu. Apart otele gelen misafirler cok mutlu geliyordu, avlu gibi bir yer vardi, herkes orada takiliyordu… bulana gercekten ödul vermek istiyorum, yardimlarinizi bekliyorum:)
Hotel Portofino olabilir mi? Dediklerinizin kısmen gerçekleştiği bir dizi bu ama belki tutar diye cevaplayayım dedim.
Merhaba degil maalesef :((
Filmin başrolu hatırladığım kadarıyla psikolog ve bir gin uyandığında yatağının yanında karısının kendisine not bıraktığı ve not üzerinde ayrıldığı yazıyor. Sonra adam karısını aramaya başlıyor fakat karısı ölmüş, karısının cesedini buluyor ve sonrada öğreniyor ki karısını kendisi öldürmüş. Tam olarak hatırlamıyorum fakat adam psikolog ya da poliste olabilir.
Benzeri filmler: Frantic, Chasing Sleep, Memento ![]()
Arkadaslar merhaba, bulana gercekten ödül vermek istiyorum. Birkac yil once bir dizi izlemistim 3-4 bölümünu. Sanki Fas gibi otantik bir yerde geciyordu konu. Avlusu olan Apart otel gibi bir yer işleten adam konaklama icin gelenleri soyuyordu veya bazen yaraliyordu/öldürüyordu. Adamin sevgilisi (veya eşi) de vardi ama gönüllu degildi adamin bu yaptiklarina (sanki). Bazen adam saat veya mucevherleri hemen çalıp nakde dönusturmek icin merkeze gidiyordu. Apart otele gelen misafirler cok mutlu geliyordu, avlu gibi bir yer vardi, herkes orada takiliyordu… bulana gercekten ödul vermek istiyorum, yardimlarinizi bekliyorum[image]