Merhabalar yeni kaydoldum siteye. Buraya mı yazıyoruz bilmiyorum. O yüzden çok pardon.
Bir film izlemiştim adını falan hiçbir şeyi hatırlamıyorum. Tek hatırladığım bi adamla kadın vardı. Bunlar üs gibi bi yere gelip bi makinenin içine geçiyorlardı o makineden ölen kişilerin bedeninde canlanıp birbirlerini buluyorlardı ve dünyayı kurtarmaya çalışıyorlardı. Kadının bedenine geçtiği kız bi partideydi ve hap alıyordu ondan sonra ölüyordu. Ama kız aslında ölmemiş her şeyi görebiliyordu. Nolur yardım edin çıldırmak üzereyim
Cnbc-e de izlediğim bir şeydi. Film mi, dizi mi hatta reality show mu hiçbir fikrim yok. İsminin çıkmasını bekleyip bulamayıp “Anılarına…” diye bir not almışım. İsmi olduğunu düşünüyorum ama bir şey bulamadım.
Çok anlam veremeden izlemiştim bu yüzden konusu hakkında bir fikrim yok. Sadece LGBT ile ilgili olduğuna dair bir hissiyatım var.
Neredeyse hiçbir bilgi veremedim ama hatırlayan biri çıkarsa çok mutlu olacağım.
Biraz araştırdım ama bulamadım. Belki siz aktörlerden tanıyabilirsiniz diye şu listeyi bırakayım; https://www.imdb.com/list/ls062772651/
Maalesef
Yardımınız için teşekkür ederim yine de.
Aklıma Deja vu filmi geldi. çok eskiden izlemiştim pek hatırlamıyorum ama o değil sanırım, filmi bulursanız takipteyim konusu ilgimi çekti ^-^
Doğru filmse biraz böbürlenmek istiyorum.
Hayır deja vu değil maalesef.
Bulursam haberdar ederim. Teşekkürler
Hayır bu da değil. Sanırım bulamayacağız
Flatliners gibi bişey miydi?
Bu değildir umarım
Benziyor ama bu da değil.
Şu filmi tahmin edecek birisi yok mu ya
Sizinki çok zor hocam ya. Yalnızca izlemiş biri nokta atışı yapabilir bana göre. Korkunç Bir Film serisinden bir sahne olabilir belki.
Biraz daha ipucu verebilir misiniz? Ben de çıldırmak üzereyim.
Başrolde 1 kadın 1 erkek var bunlar sevgili. Üs gibi bir yere geliyorlar dünya dışında bir yer. Sonra bi makinenin içine geçiyorlar ve uyutuluyorlar. Makine bunları dünyada ölen kişilerin bedenine gönderiyor. Birbirlerini bulmaya çalışıyorlar. Kızın bedeninde olan kişi bi partide hap alıp fenalık geçiriyor ve ölüyor. Ama aslında ölmüyor ve hologram gibi gözüküyor olan biten her şeyi görüyor. Daha sonra dünyada kurdukları gizli bir bölge var oraya gidiyorlar. Tabi asıl bedenin sahibi olan hologram görünen kız da bunların peşinden gidiyor. Tabii kötü bi ekip de var onlar da dünyayı yok etmeye çalışıyor. Hologram olan kız bedenini alan kişiye sinirlendiği için kötü olanlarla işbirliği yapıyor her şeyi gördüğü için. Gizli bölgeleri falan deşifre ediyor. Filmin sonunda kötü olanları anlayınca bu sefer iyilere yardım ediyor. Hatırladıklarım bu kadar umarım bulunur bi an önce. Teşekkürler
Haha, ya Korkunç Bir Film Serisi o zamanlar portakalda vitamindi.
Absürd bir şey olunca aklıma o geldi direkt.
Yok absürd değildi baya ciddi bir şeydi.
Herkese merhaba zamanında kiralanan VCD ile izlediğim ve senelerdir arıyorum bulamadım.
2000-2009 seneleri arasında izlediğim bir film.
Konusu arkadaşlık üzerine, film çapkın yakışıklı bir öğrenci, onun kız arkadaşı ve aynı sınıfta oldukları çok popüler olmayan bir çocuk arasında geçiyor.
Hatırladığım sahneler:
Sürekli beraber takılıyorlar etrafta hatta üçü beraber böyle tenha ağıra benzeyen bir yerde ağırlıklı olarak vakit geçiriyorlar.
Çapkın çocuk bir ara filmin geçtiği alandan başka bir semte gidiyor kendinden büyük bir kadınla ilişkisi var sorunlar yaşanıyor.
Tekrar arkadaşlarının yanına dönüyor. Popüler olmayan çocuk kızı dolduruyor, aldattığını söylüyor.
Sonra aralarında kavga çıkıyor ve popüler olmayan çocuk çapkın olanı tüfekle vuruyor.
Filmin sonunda kız çapkını çok sevmesine rağmen arkadaşını vuran çocuğu bir şekilde koruyor ve cinayet çözülemiyor süpriz bir son ile bitiyor.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.