Arayıp da Adını Hatırlayamadığımız Filmler

2 Beğeni

Hocam sen bir harikasın ya kaç yerde aradım tek attın valla helal olsn.

1 Beğeni

Sosyal medyada keşfette karşıma çıkan bir filmdi. Amerika 80-90’lı yıllar gibi gözüküyordu. (bu tahmin ama.)

Komutan ile asker vardı. Komutan büyük ihtimal eğitim çavuşu. Tek sorun beynini kullanamaman gibi sözler söylüyordu komutan. Ne cevap vereceğimi siz emir vermeden söyleyemiyorum diyordu asker.

Full Metal Jacket’in koğuşta geçen meşhur eğitim sahnesine benziyordu.

Kısacık bir video izlediğim için biraz zor ama umarım hatırlayan vardır?

1 Beğeni

Jarhead olabilir mi?

1 Beğeni

İlk sahnesindeki ağzı bozuk eğitim çavuşu olan sahne ile neredeyse aynı. Full Metal Jacket’te de vardı ağzı bozuk eğitim çavuşu sahnesi. Ama bu değil. Biraz daha eski bir filmdi hatırladığım kadarıyla.

1 Beğeni

Merhaba arkadaşlar 90’ların sonu veya 2000’lerin başından bir film arıyorum.
Zorba ve zengin bir patronun yanında çalışan genc bir adam patronun malikane tipi evinde bulunan bir kadın cesedini suça bulaşmadan halletmek için evde oyuncu kiralayıp film çekiyor ve güvenlik kamerası kayıtlarıyla olayı patrona yıkıyordu.
Oyuncular ünlü degildi ama patron Baldwin’lerden biri olabilir. Alec Baldwin mi emin değilim.

1 Beğeni

Gosford Park olabilir mi

1 Beğeni

Değil, benim film günümüzde geçiyor.

1 Beğeni

Aradığın filmdeki kişi Tom hanks olabilir siyahi bir eğitim çavuşu emir veriyordu öyle bir film vardi

1 Beğeni

Aradığım film ozellikleri şöyle
Birisine telefona mesajlar geliyor mesajlarda kisiyi oldurmeye sürüklüyor ve baska bir kişi telefonu buluyor ve bu kisi de de ayni taktik yapiyor once kumarhanede su ele oyna felan diye mesaj atip sonra da aradan zaman gectikten sonra şu kavsakta bekle deyip trafik isiklarini kontrol edip kisiyi oldurmeye calisiyor ve olaya FBI gibi birileri el atıyor mesajlarin geldigi yeri cozuyorlar abd mühimmat siginaklari gibi bir depoya ulasiyorlar ve orda bilgisayarlar ve masa buluyorlar ve burda bilgisayarda bir yapay zekanin oldugunu goruyorlar ve bir polis gorevlisi anayasanin bilmem kacinci maddelerini okumasini istiyor yapay zekadan yapay zekada o esnada polislerin yapmasini istemeyeceği birseye son veriyor ve olay çözülüyor birde siyahi bir polis hatırlıyorum

1 Beğeni

Hatırladığım kadarıyla büyük bir malikane gibi bir ev vardı kocaman bir bahçesi var bahçesinde oyun parkı gibi salıncakların falan olduğu bir yer. Bahçede hayvan figürü şeklinde budanmış çalılar var bitkiler var evde tuhaf tuhaf korkunç şeyler olmaya başlıyor. Evin zemini siyah beyaz spiral şeklinde dönmeye falan başlıyor, çocuklar bahçeye oynamaya çıktığında bahçedeki hayvan figürlü çalılar hareket etmeye başlıyor yalnız çocuklar bakarken değil çocuklar arkasını döndüğünde hareket ediyor salıncaklar falan kendi kendine sallanıyor. Korku Evi tarzı bir film ama o film değil hatırladığım detaylar bu kadar.

1 Beğeni

Merhaba. Film değil dizi sahnesiymiş.
Malcolm in the Middle. Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Yeni üye oldum o yüzden İnşaallah doğru yere yazıyorumdur . Lütfen bulamadığım filme yardım edin çıldıracak konuma geldim sahneleri felan hatırlıyorum ama oyuncu isimlerini hatırlamıyorum . Filmde genç bir tane kiralık katil var gittiği bir evde anlaşma yapıyor fakat fakat anlaşma yaptığın zorla eve kapattığı kız ( 23-25 yaşlarında felandır tahminim) bir şekilde bu katil ile kaçıyor . Sonrası curcuna başlıyor zaten bu mafia kılıklı adam kadının ve katilin peşine düşüyor . Filmin ortasında hatırladığım bir sahne özür dileyerek söylüyorum ama bu katil ve kız bi davete katılıyorlar orada para karşılığı bir kadın ve eşinin yanında seks yapmaları isteniyor davet sahibi tarafından va davet sahibinin karısı felçli yatağa bağlı bu davet katılan katil de o kadını vuruyor görevi oymuş . Neyse filmin sonunda kiralık katil kızı bırakıp gidiyor ama kızda kiralık katil oluyor . Tahminim bi İspanyol filmi idi yada o dile benzer bir dil konuşuyorlardı orijinalde. Ay ne olur bulun çıldırcam. Çok ünlü bir film değil çok tuttuğunu sanmam ama çok güzeldi film.

1 Beğeni

Merhaba. Çok uzun yıllar önce Tv’de siyah beyaz yabancı bir filme denk gelmiştim. Korku filmiydi. Aklımda kalan tek sahne, büyük bir köşkün içinde sağ ve sol tarafta basamakları olan büyük bir orta merdivenin başında bir kadın var ve kapıdan elinde meşale benzeri ucunda ateş yanan bir şeyle başka bir kadın giriyor. Üzerlerinde uzun düz elbise tarzı bir kıyafet var. Kapıdan giren kadın sanırım hayalletti. Merdivenin başındaki kadın, kapıdan giren kadının kendi ikiz kız kardeşi olduğunu anlıyor ve tüm olaylarının sebebinin o olduğunu fark ediyor. Sanırım bir sandıkla ilgili bir durum da vardı. Hatırladıklarım sadece bunlar. Çok uzun zamandır bu filmi arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem

1 Beğeni

Arkadaşlar Türk Alman ortak yapımı galiba Bir korku filmi cin filmi yani. Kadının birisi hamama gidiyor hamamda bir cin var cin buna aşık oluyor daha sonra Almanya’ya gidiyor Çin’de bir insan kılığına bürünerek bunun karşısına çıkıyor ve birbirlerine aşık oluyorlar evleniyorlar sonra çocukları oluyor ama çocukları eciş bücüş bir şey olduğu için galiba öldürüyorlar böyle bir filmdi filmin adını bilen var mı?

1 Beğeni

Merhabalar bundan 10-16 yıl önce digitürkte çıkan bi korku filmi izlemiştim. Tahminimce 90 ‘ lı yıllarda çekilmiş. filme dair hatırladığım şeylerden biri başrol oyuncusu kadının saçları küt kesimdi oversize uzun bir kaban vardı ( aklımda kalmış çünkü çok hoşuma gitmişti) birde kadın rüyasında birinin onu bileğinden yakaladığını görüyordu uyandıktan sonra rüya olduğunu fark ediyor ama gerçekten kolunda aynı yerde bi el izi oluşmuştu. ( tüm bildiklerim bunlar nolur bilen biri çıksın noluur )

2 Beğeni

Stigmata 1999 idare eder film

musallat burak özçivit

1 Beğeni

Çok önceden izlediğim bir filim ama ismini hatırlamıyorum şuan aramama rağmen bulamadım

1_ içinde iki kardeş vardi biri kız biri erkek ikisi kabile gibi bir yerde yaşıyordu

2- bunlarin yaşadığı yerde virüs gibi bir salgın vardı bulaşana zombi gibi oluyordu

3 - bunlar kapısı demir olan bir magarda mahsur kalıyorlardı kız olan ama disarya cikamiyorlardi hep virüslü insanlar vardı

4- birde virüslü insanlardan kaçarken sudan geciyorlardi ama virüsler sudan gecemiyordu

5-birde bunların yasaklı girilmesi yasak olan bir alanlar vardı hatta filim başında oraya girip bir ayi öldürüyorlardi

1 Beğeni

The Lost Future - Kayıp Gelecek olabilir mi?

1 Beğeni