Arayıp da Adını Hatırlayamadığımız Filmler

@Liliopsida

2 Beğeni
  1. Dakika

Belki de şu: The Shining (Cinnet)

1 Beğeni

Eagle Eye (Kartal Göz)

1 Beğeni

Ben de bir tane film arıyorum. Film en az 15 senelik vardır. Yabancı bir filmdi.
Konusuna gelirsek, bir kız çocuğu okuldan çıkıyor bir adam eski fotoğraf makinesiyle gizlice fotoğrafını çekiyor. Sonra bir oyunun içine o fotoğrafı yüklüyor. Kız kendini oyunun içinde buluyor. Sonra onun yaşlarında bir oğlan oyunu oynamaya başlıyor sonra bir bakıyor ki içinde bir kız var. Kızla iletişime geçiyorlar ama kız onu gazeteden yapılmış şapka şeklinde görüyor. Oyunun içinde farklı yerler var ikisi beraber gezerek oyunun içini keşfediyorlardı. Filmi çocukken izlemiştim çok aradım ama bulamadım :frowning:

1 Beğeni

Tee ben küçükken tele on adlı kanalda yayınlanan bir karate filmi arıyorum:).Film ile hatırladığım tek şey filmin ana kötüsü yenildikten sonra havada dönen devasa bir topaça binerek düşman olduğu karate okulunu basması ve ordaki öğrencilerin estetik hareketler eşliğinde sıralarla (oturulan hani okullardaki sıralar gibi) karşı koymaları :slight_smile:
Aramızda bu filmi hatırlayan benim gibi dinazorlar varmı? :slight_smile:

1 Beğeni

Bir Türk filmi. Filmin sadece küçük bir sekansını biliyorum:
Bir genç erkek, uzun bir aradan sonra evine dönmüş. Bir kadınla karşılaşıyor. Bu kadınla, üniversiteye gitmeden önce konuşmuşlar.

Aradan zaman geçmiş ve tekrar karşılaşıyorlar. Kadın, direkt olarak erkeğe sarılıp yanaklarından öpüyor. Erkek, ismini söyleyip “Abla?” diye sesleniyor. Kadın, erkekten yaşça büyük olduğu için, erkek bu duruma şaşırıyor.

İkinci sekansta ise aralarındaki ilişki ilerlemiş. Kadın, erkeğe sırtına güneş kremi sürmesini istiyor. Aynı plaja gitmişler.

1 Beğeni

Evet 97 yapımı olan mini bir diziymiş. Yardımız sayesinde aradığım film ve sahneyi buldum. Çok teşekkür ederim.

1 Beğeni

Arkadaşlar merhaba Yıllar yıllar önce izlediğim bir film var ama çok az şey hatırlıyorum bulmama yardımcı olabilir misiniz?

Bir erkek aşık olduğu kızı uzaktan dürbün ile izliyordu, daha sonra evin bir duvarını beyaza boyayıp dürbün sistemini projeksiyona çevirip aşık olduğu kızı öyle izlemeye başladı. Maalesef bu sahneyi hatırlıyorum ( aşık olduğu kızın sarışın olduğunu hatırlıyorum)

1 Beğeni

Aklıma nedense you dizisi geldi ama evin duvarını beyaza boyadığı kısmı hatırlamıyorum.

1 Beğeni

Filmdeki kadın karakteri canlandıran Farah Zeynep Abdullah olabilir filmin ismini hatırlamıyorum

1 Beğeni

Film sporcu bir adam var ilk sahnelerde kavga vardi sanırım bir kiza asik oluyor ondan ayrilmasi icin bir ilac iciriyolar yada enjekte ediyorlar adam kambur biri oluyor ve kizdan ayriliyor en sonunda adam duzeliyor kizla mutlu mesut oluyorlar bu filmin adını bulamadim

1 Beğeni

Bu olabilir mi ? İntikam alıyordu yanlış hatırlamıyorsam çeşitli kişilerden.Konu yanlış konusu vardı.

2 Beğeni

Cok saol dostum 2015 lere gittim sanki cok mutlu oldum anlatamam :slightly_smiling_face::+1::heart:

2 Beğeni

filminizin orijinal adı Dan Var Engang en Dreng ingilizce versiyonu Skymaster ve Türkçe olarak da Bir Aile Masalı :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Harikasın! Teşekkür ederim :heart_eyes:

2 Beğeni

Benim uzun zamandir aradigim bir film var izleyeli 15 yıl oldu belki de ve o zamandan beri aklimda her yerde arastirdim ama yok bulamiyorum. Konusu ve isimler cok az aklimda ama bildigim her seyi anlatacagim. Ormanda gecen bi film ve kizilderili yerli bi adam var bu adam ormanda belli bi alanda görünüyor ve sonra bi kiz var sürekli ormana giden ve adamla karsilasiyor daha sık ormana gidiyor adam bi yerden sonra kayboluyor gözden. Adamin cok hizli kostugunu hatirliyorum ve bi de nehir vardi adam sadce kia da gözükuyor olabikir tam hatirlamiyorum sadce adam eski zamana ait kiz gunumuzden gibiydi bu kadar hatirliyorum:(

1 Beğeni

Yabancı film olarak Meg Ryan’ın oynadığı bu filme benziyor:
Addıcted to Love.

1 Beğeni

Şimdi iki tane dizi arıyorum filmde olabilirler izleyeli baya oldu ikisnide unuttum ilkinde bir tane adam ve bir kız var kız prenses yada kraliyet üyesi dağdan yada soğuk bir yerden geçerken bir adam görüyor evine yada kaldığı yere davet ediyor kaldığı yerin bir kapağı vardı sanki böyle büyük metal yuvarlak kapılardan kesin değilim belki olmayabilir yanındaki adam onu koruyor gibi bişey yanlarında başkalarıda var sanırım sonra bunlara yemek veriyor ve uyutuyor kızdan bişey almak için yada kızı kaçırmak içinde olabilir kızda adama babam kral iken size yardım etmişti korumuştu falan diyor adamda ona cevap veriyor hatirlmasi zor bir sahne sonra oradan kurtuluyorlardi. ikincisi bir adam var ağzı ve elleri zincirlenmişti bir evin içinde, evin olduğu yerde köy gibi bir yer .sonra bazı askerler saldırıyor köye insanları öldürüyorlar sonra ya o onlar yada başka bir grup evin içinde onu görüp zincirlerini çıkartıp kendi ekiplerine alıyorlar ama ekiplerine almadan önce tartışıyorlar di.heral bu ikisini arıyorum muhtemel ikisi farklı dizi yada film ikiside fantastik olabilir tam hatirlamiyorum.benzer sahneler varsa bile söylerseniz müteşekkir olurum biliyorum bulması biraz zor ama bu kadarını hatırlıyorum

1 Beğeni

Arkadaşlar merhaba ben bir Türk filmi arıyorum. 90lı yıllara ait olmalı. Öyle çok meşhur kişiler oynamıyordu.İsmini hatırlamıyorum. Sadece aklımda bir sahne var. Zengin ve Fakir iki komşu var. Fakir olan komşunun babası kızını zengin oğlan ile evlendirmek istiyor. Gençler birbirini tanımıyorlar. Baba bir gün sokak ortasında herkesin içinde zengin çocuğa tokat atıyor. Kızımdan uzak dur, bir daha ona bakma, yanına yaklaşıma diyor. Halbuki çocuk kızı bilmiyor bile, hepsi babanın bir oyunu. Bu olaydan sonra çocuk bu kız kim diye merak ediyor ve komşunun kızını öğrenip ona aşık oluyor. Zengin çocuk her gün evin penceresinden komşunun bahçesine kıza bakmaya başlıyor. Babanın planı da gerçekleşmiş oluyor.
Bu filmi bilen var mı?

1 Beğeni