Delta Force olabilir mi aradığınız oyun?
Hidden & Dangerous 2 olabilir.
herkese selam. Benim hatırlayamadığım oyun 2007-2009 arası bir oyunda sanırım. Oyun ormanda başlıyor, ormanda bulunan kutuları kırarak içinden çıkan zıplayan meyveleri topluyoruz ve puan kazanıyoruz. Daha sonra orman bölümü bitince çöl, şato şeklinde bölümleri atlıyoruz. Grafik olarak gayet güzeldi. Tüm hatırlayabildiğim bu kadar hatırlayan olursa çok sevinirim.
Ormanda başlayıp kutu kırıp meyve toplama deyimce benim aklıma bir tek Crash Bandicoot geliyor ama bu oyun değil ise kamera açıları, ana karakterin neye benzediği, pc’de mi konsol’da mı oynandı? gibi konular hakkında detay verirseniz Google’dan bakılabilir.
Ya beyler selamınaleyküm. Benim de bulamadığım bir oyun var. Çocukken oynamıştım. Bir askeri konvoyun geçişiyle başlıyor oyun. Konvoy saldırıya uğruyor, yaralanıyosun. Gözlerini hastanede açıyosun. Bir kız gelip seni kurtarıyor, sarhoş, bir sallana sallana çıkıyorduk hastaneden. Bilen var mı?
154 numaralı mesaj. Lütfen yardım edin
2000’li yıllarda çocukken oynadığım oyunu arıyorum. Oyunun mantığı klasik topla bir şeyler kırdığımız sonrasında topun tekrardan bize döndüğü oyunların mantığı. Oyunda topla ormandaki heykelleri kırıyorduk ve oyunun bazı bölümlerinde topa yön vermek için kullandığımız cisimle uçup kırmızı taşlar topluyorduk. Çocukken çok eğlenerek oynadığımız bir oyundu ismini hatırlamıyorum çok aradım inşallah aramızda en az bir kişi hatırlar. Ayrıca oyunun masaüstü ikonu sarı renkteydi. İlginiz için teşekkür ederim.
Zuma ve Karu tarzı oyunlar geldi aklıma. Belki bu oyunların içindeki modlardan birisini oynamışsınızdır diye yazayım dedim.
Kesinlikle o oyunlara benzemiyor. 2 boyutlu değil 3 boyutluydu ve oyunun adı 2 kelimeydi. Hayal meyal “C” ile veya “G” ile başlayan kelimeler hatırlıyorum oyunun adında.
Oyunda bir karakter var mıydı? Run tarzı bir oyun muydu acaba?
Oyunda karakter yok farklı bölümler için kullandığımız bir cisim var topu ona çarptırıp heykelleri yıkmaya çalışıyorduk heykeller bitince bölümü geçiyorduk.
Maalesef aklıma başka oyun gelmiyor. Birkaç arama da yaptım ama sonuçsuz kaldı.
Olsun yine de ilgilendiniz. Ben de çok araştırma yaptım.Hatta bulan kişinin alnını öpecek kıvama geldim :).Belki başka kullanıcıların aklına gelir diye umuyorum.
Magic Ball oyunlarından biri olabilir mi acaba?
Görsellere aratıp baktım çok benziyor ama aradığım oyunun kendisine ulaşamadım.
merhabalar benimde sormak istediğim bir oyun var bu oyun super hot a çok benziyo böyle bahçe tarzı bi yerde ev ve bahçenin olduğu yerde doğru hatırlıyorsam düz siyah renkli adamlar var biz birçok katana boma shuriken tarzı çeşitli silahlarla saldırabiliyoruz oyundan hatırlayabildiğin belirli özelliklerden biriyse bize ateş ederlerken katanayla mermileri engelleyebilmemiz bu oyunun adını bilen çıkar umarım
tamamdır beyler postu attıktan 10 saniye sonra buldum oyunu merak eden varsa ‘‘Sword And Sauce’’ muş oyunun adı
Malesef bu değil. Bir çocuk oynuyordu Crash B. de tilki var. Kısa kollu, uzun yeşil gibi pantolon, saçları turuncu gibi. Kamera açısı sanırım sağ dan pc den baktığımızda sağa doğru ilerliyor. Bir de pc oyunu orman ağaçları da yüksek ve baya yeşil, güzel grafikli. Ha bir de arkada çizgi film müziği gibi bir müzik vardı.
Çöl bölümününde de akrepler ve uçan böcekler var ve bize değerse can kaybediyoruz.
Meyve toplama diyince benim de aklıma Adventure Island serisi geldi. Ben zamanında Atari’de oynamıştım ama belki siz daha yeni bir versiyonunu bilgisayarda oynamış olabilirsiniz diye bir yazayım dedim.
Teşekkür ederim ama bu oyun değil. Bunu ben de ataride oynamıştım. Benim oyunda daha fazla görsel vardı.