Ya benim de adını hatırlayamadığım bir oyun var da telefon oyunuydu müzik yapma oyunuydu üstten şekiller geliyordu biz de onlara geldiğinde tıklayarak ve basılı tutarak müzik yapıyorduk kare, üçgen, daire gibi şekiller geliyordu bu oyunu bilen var mı çok küçükken oynuyordum
Guitar Hero geldi direkt aklıma ama kareler ve üçgenler var mıydı onda hatırlayamadım.
Oyunu bilmiyorum ama mobil için tapsonic top, pc için osu onerebilirim.
Quantum of Solace olabilir mi?
Hayır değil.Ama hatırladığım kadarıyla 2.bölümün haritası counter strike’ta ki dust 2 haritasına benziyordu,bide Uzay bölümü yanlış hatırlamıyorsam vardı.
Cold Winter olabilir.
Bu oyunda değil ama benziyor.Hatta şimdi aklıma geldi.Yanlış hatırlamıyorsam bi bölümde iskelet çıkartmalı kıyafet giyen ve alevli ok atan adamlarla savaşıyoduk.Yalan olmasın hatırlamıyorum.
Ben de bir oyun arıyorum ne zaman çıktığını bilememekteyim. Oyunda 4 tane boss var bunların elementi; ateş, su, toprak, uzay. Bunların sırası rastgele bir şekilde gelerek bizi başlatıyor. Diyelim suda başladık bi harita var ve haritada odalar var. O odaları temizleyip bossa ulaşmamız gerek oyunun mekanikleri dodge’a dayanıyor ve saldırmak için sağ ve sol mouse tıkları, shift dash, q w e skill(tam hatırlamıyorum) böyle skill kullanabiliyorduk. Oyunumuzda kırmızı veya mavi hatırmalmıyorum öyle bir çarşafa sarılmış karakterdik, tüm bildiklerim bu kadar lütfen banada yardımcı olun. Teşekkürler.
Bir oyun vardı rol yapma oyunu. Oyunda adamlarla savaşıp eşya alıyor ve güç topluyorduk 2. seviyede boksör ile arkadaş 3.seviyede bir kadın ile arkadaş olarak onlarla birlikte savaşıyorduk. Eşyaları kadın boksör ya da kendimize kullanıyorduk. Oyun sonunda yeşil canavar vardı ve ölmüyordu. Oyun böyle bitiyordu sanırım.
Bu oyunu kimsenin bulabileceğini zannetmiyorum ama şansımı deneyeyim bakalım.
Öncelikle bu oyun en az taş bırakma oyunu. Hemen bir foto atıp açıklamaya çalışayım.
Umarım gözüküyordur. Acemice çizdim tabi. Bu oyunda aynı renkli taşları vurup patlatıyorduk ama hemen aşağı akıyordu üsttekilerle birlikte tuğlalar. En az tuğlayı bırakmaya çalışıyorduk bu oyunda. Mesela sol üstteki maviyi vurunca onun üstündeki mavinin boyutu kadar aşağı iniyordu. 2007-2009 arasında oynamıştım bu oyunu. Vista ya da Xp tam hatırlamıyorum maalesef adını.
Çıkarabilen varsa lütfen yazsın. Tekrar indirip oynamak istiyorum çünkü.
Tetris neden aklıma geldi acaba?
Tetris değil. Çünkü bütün halinde olan parçaları biz yok ediyorduk.
Öncelikle Merhaba,
Benimde 2-3 gündür aradğığım bir oyun var ekran görüntüsünü koyuyorum bulursanız çok mutlu olurum.
A Story About My Uncle
Abi küçükken amacamın getirdiği tüplü bilgisayrda oynardım. Böyle sarışın küçük bir çocuk dalış yapmış, tüp vardı sırtında. Deniz anası falan vardı. Bölüm atlıyoduk. Lavlı falan bölümler vardı. Çocuk kısaydı. Yandan bakıyoruz çocuğa. Böyle kat kat atlıyoruz. Bu oyunu 2 yıldır arıyorum. Yardım edin lütfen.
Scuba Steve olabilir mi?
Allah razı olsun abiii.
Yaklaşık 6 sene önce oynadığım bir 2d oyunu arıyorum(2d demek doğru olur mu bilmiyorum biraz 8bit oyunları anımsatıyordu). Yanlış hatırlamıyor isem oyunda bir gldyatör gibi bir şey idik. Antik yunanda geçiyordu oyun. Yunan mitolojisindeki karakterle savaşıyor ve onları öldürerek ilerliyorduk. (Minotor ve Midas olduğunu anımsıyorum oyunda). Yerden silah, taş benzeri eşyalar bulabiliyor ve bunları kullanabiliyorduk. Bunun yanısıra oyunda binekler de vardı. Oyun hem tek kişilik hem de aynı bilgisayar üzerinden 2 kişi şeklinde oynanabiliyordu. Tarayıcı üzerinden oynanabilen küçük çaplı bir oyundu.
Oyunu pek hatırlamıyorum bi şunlar aklımda kalmış;
Araba oyunu gibi ama bizim bir kamyonumuz var bunu silah ve zırhlarla donatabiliyoruz ve iyileştirebiliyoruz.
Süreye karşı yarış gibi hedefe ulaşmaya çalışıyoruz tabi bu anda bir sürü araba bizi engellemeye çalışıyor silahlarıyla falan. Bizde onları yok ederek ek süre kazanabiliyorduk.
Eski bir oyundu galiba. Hatırlayan olursa çok makbule geçer.
Düzenleme:Yaklaşık 3 saatte buldum Gear Grinde.Baya önce severek oynadığımı hatırlıyorum umarım o tadı tekrar alırım.